ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: 116 не спря на спирката, а кондукторът най-нагло ни помаха!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:20 / 21.10.2013Коментари (28)9795
© Plovdiv24.bg
За поредното безумие в градския транспорт в Пловдив  сигнализира на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател. Публикуваме писмото, което получихме без редакторска намеса:

"Здравейте! Пиша ви по повод поредната ненормална постъпка на градския транспорт! На 18.10.2013 г. в 16:48 ч. на спирката на площад "Съединение" очаквания автобус в посока "Кючук Париж" с номер 116 пристигна! Рядко ми се налага да ползвам "рейс", и то по същия маршрут (116)... Около 5-6 човека тръгнахме да се приготвяме за качване, когато автобусът просто си ни подмина и дори кондукторът ни помаха отвътре. Изключителен наглец - както той, така и доста пълничката му шофьорка! За щастие светофарът ги спря и имах прекрасната възможност да запиша номера: РВ0673АХ ....

Неведнъж съм ставал свидетел на грозни постъпки спрямо пътниците! Дори веднъж преди около половин година ми беше отправена доста грозна и дори нецензурна забележка, за това, че съм говорила по телефона (тихо, така че дори пътниците пред и зад мен не чуваха) от рода на: "Ай затвори го тоя телефон, маа, слушам музика". Може би съм поредната, но след 5-6 подобни случая, моля да се вземат мерки и това безхаберие да спре! С ясната представа съм, че всеки е изнервен от безпаричие, високи сметки, претоварено работно време, но никой от хилядите пътници,които се возят на ден, не им е виновен!

Благодаря за отделеното време и ще се радвам да получа отговор на въпроса: "Защо така се случи именно в най-пиковия момент, в който всеки един ГРАЖДАНИН е изморен и бърза да се прибере от работа?
"

Въпреки опитите ни, не можахме да открием за коментар фирмата-превозвач. Надяваме се оттам да се самозезират след нашата публикация.


Още по темата: общо новини по темата: 332
16.04.2024 »
08.04.2024 »
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо не му спукахте гумите ? Ако случайно го намерите този автобус със същия номер, еми, спукайте му гумите.
0
 
 
Караите колело и бадете независими по този начин
+1
 
 
Здравейте! Аз, съм въпросната шофьорка за която се отнася писмото по- горе. Пиша ви, защото всички бързате да съдите и критикувате, без да сте сигурни какво точно се е случило: Първо, на въпросната спирка имаше (както обикновенно) един неправилно паркиран автомобил, зад него тъкмо спираше друг автобус, който се движеше пред мен и съответно, аз, спрях зад него (естествено, малко по- далеч от самият заслон на спирката). Отворих вратите, слезнаха трима пътника и се качиха две 15- 16 годишни момичета; тъй- като нямаше друго движение около вратите, затворих и започнах опити да се включа отново в "потока", като се престроя. Движението беше силно натоварено, а шофьорите, никак не отзивчиви. През цялото това време, естествено, погледът ми беше насочен към лявото ми огледало, а НЕ към спирката. Когато, най- накрая, едно такси ме пусна и аз "изправих" машината в активната лента, тогава видях, че в близост до задната част на автобуса има няколко човека, коитомахат да им спра, разберете, НЯМАШЕ КАК ТОВА ДА СТАНЕ НА СРЕДАТА НА ПЪТЯ, още повече, че колоната автомобили, продължаваше да се движи! Тогава накарах кондукторът ми да им махне, да дойдат към светофара, забавих се, за да ме "хване" Червеното и щях да им отворя там, но те явно не разбраха. Колкото и да не ви се вярва, ние нямаме никакъв интерес да оставяме хора по- спирките, даже напротив- заплата на кондуктора е пряко зависима от оборота, а водача взима процент в/у продадените билети. Освен това, винаги може да се направи справка в ДжиПиЕс центъра и да се види, че не съм пропуснала спирката, а въпросният пътник и другите, които не са успели да се качат тогава, или са видели автобуса късно (когато вече почти се бях пристроила) или са дошли на спирката след като вече потеглях от нея. Хубав ден, на всички, Ви желая и по- ведро настроение!
+2
 
 
Ами махайте по-силно другия път,явно не са видели всички!!Нахал!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: