ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Внушителен митинг на ГЕРБ в Пловдив с хора от цяла България изригна в един глас: Оставка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 16.11.2013Коментари (37)26714
Хиляди симпатизанти и членове на ГЕРБ, както и обикновени хора от цялата страна поискаха оставката на премиера Орешарски на площад "Централен" в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Митингът започна с изпълнение на "Хубава си моя горо", за да покаже съпричастност към студентите в София. Преди началото на събитието ансамбъл "Българе" изпълни емблематични български народни песни.

Хората носеха плакати с лозунги - "Бойко, ние сме с теб!", "Стига експерименти с живота ни, оставка" и Апатията убива, докога?". Тук са почти всички депутати и бивши министри от ГЕРБ. Викове "Червени боклуци", "Мафия", "Оставка" огласиха центъра на Пловдив.

На събитието присъстваха почти всички бивши министри от правителството на Бойко Борисов, опозиционни кметове, представители на общинските структури на партията от цялата страна. Речи произнесоха Цецка Цачева, Менда Стоянова, Томислав Дончев, Цветан Цветанов и други. Ето какво заяви самият Борисов пред множеството:

"Искам да се извиня на гражданите на град Пловдив, които не мислят като нас, за притеснението, но ще бъдем кратки. Днешният митинг сме го направили в Пловдив, защото в София има футболно дерби, има агитки по улиците, има други протестиращи, студенти, други митинги и разбира се - и контрапротест на управляващите.

ГЕРБ е партия, която има своята кауза. ГЕРБ е единственият препъникамък на БСП и ДПС. Искам да ви помоля, когато се дават такива обидни квалификации към симпатизантите на една партия, те не го заслужават. Като партиен лидер се радвам, че Станишев е лидер, вече десет пъти го побеждавам. Виждате, че БСП я докараха до там че не може сама да направи митинг. Ако не е батко Доган, да им композира влак за София, да им ги докара... БСП сама и митинг не може да направи". Борисов бе приветстван с възгласи "Бойко".

Орешарски е държавен служител. Той е на партиен митинг на БСП. Следователно той трябва да бъде уволнен, трябва да си подаде оставката. Премиерът Пламен Орешарски обясни, че който отиде на митинг, ще бъде уволнен. Поне веднъж да си удържи на думата и да си подаде оставка. Няма да го наричам премиер, България е имала добри премиери, той е обида за тази дума. Ще сезираме Европа за тази закана да уволнява държавни служители, защото ходят на митинг", заяви още лидерът на ГЕРБ.

Управляват БСП и ДПС и НДСВ - спират всички фондове на ЕС, идва ГЕРБ - пускат всички фондове, идват БСП и ДПС и "Атака" и пак спират всички фондове. И Станишев казва - това е заради ГЕРБ. Когато ГЕРБ беше на власт, нямаше нито едно спряно евро", допълни Борисов.





Още по темата: общо новини по темата: 543
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Доганееее, прибери си версиите от София и Пловдив, на народа вече му е ясно, какво става ама номера спря да минава! А на хората, които си разваляха новите 20тачки за цигари бира и патрончета ще кажа само едно !!! Жалки сте! Партиите ни разделят! Партиите ни карат да се мразим по етноси и да сме необразовани и тъпи! Още не сме узрели, още трябва..... време
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 16.11.2013 г.
+19
 
 
Докараха ги с автобуси, защо ли ми напомня за екскурзийките на ДПС от Турция по време на избори.
+14
 
 
И какво излиза накрая, българинът вече не може да излезе на масов, многочислен протест, без да го пратят под строй с рейс и банкнота някоя от скапаните партии. Не казвам, че всички, които са били на тези пратийни митинги са платени, но по-голямата част със сигурност са. Днес така, между другото, се събудихме и с новината, че ЕС ни спира финансирането по ОП ''Околна Среда'', докато цигани, турци и изкуфяли пенсии помагат на боклуците от бкп, дпс и герб да си ги мерят. Естествено никой не е виновен, а и да си признае, нас какво ни грее...
+22
 
 
Дори и да има 240 човека, които милеят за България и ги заместят онези говеда в парламента, ще станат същите като тях, да не кажа и по-лоши... Залъкът е голям, кокалът е сладък, не е за изпускане... Веднъж захапеш ли, трудно пускаш и спира да ти пука за държава и РОДИНА, и започва да ти пука само за твоя собствен г*з и кеф.... "Напразно спомнил майка и родина.."
+31
 
 
митинга в София беше съставен предимно от цигани и хора над 65 години! тоест 99% бяха такива :) ако това е БЪДЕЩЕТО на България... горко ни.. на нас младите българи!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
на 16.11.2013 г.
+22
 
 
Това е меренето на ...редици между партията , която има парите и партията, която иска парите. Жалко ,че Българският народ е прекалено обезверен за да покаже как се прави митинг на истинският суверен на властта. Свикнали сме да теглим до гроб.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: