ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Стопани пускат кучетата си в парк, в който играят малки деца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 06.07.2014Коментари (31)4374
© Plovdiv24.bg
Стопани пускат кучетата си в парк за отдих, без да са видимо притеснени. За това сигнализира читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте! Искам да съобщя за една нередност, на която ставам свидетел доста често в малък парк за отдих в квартал "Кючук Париж", намиращ се между улиците "Славееви Гори" и "Кузман Шапкарев".

Проблемът идва от там, че доста често виждам стопани на кучета да разхождат любимците си в този парк. Някои кучета са с каишка, други са без. Но проблемът идва от там, че стопаните на тези кучета им позволяват да се облекчават където им падне в парка, а смятам, че паркът все пак е място, което е предназначено за отдих, в него играят и много малки деца.

Още по-абсурдното е, че в същия този парк има специално обособено място с огради, точно където могат да играят кучетата, без да пречат на децата.

© Plovdiv24.bg

Има хора, които водят кучетата си на това обособено място, но все пак има стопани, които без да са видимо притеснени пускат кучетата си да се разхождат заедно с тичащите в близост деца.

Изпращам Ви снимки на които се вижда как възрастна жена и нейното куче спокойно си почиват на пейка, като в тяхно присъствие има и друго (предполагам бездомно) куче. На същата тази пейка играят деца, изпускат си играчките и т.н.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.07.2014 г.
+2
 
 
Едно ще Ви кажа, света не е ваш.Кучетата са част от света, както и Вие.Стотици пъти и Вие сте пикали и срали на неуместни места ;), а колко куп други мизерии и простотии правите дето на кучетата никога няма да им хрумнат да направят е отделен въпрос.Какво лайно на куче е нещо лошо? Това е природа, ако бяхте малко по-широко скроени щяхте да проумеете някои неща, но не българите са прост народ.А тия дето създават смут с тия тъпи прости деца, дето уж могат да се уплашат от кучета и от това и онова , са същите тези дето казват ''Виж маме, какво кученце''.Идете на детска площадка и вижте какви папагали и човки стоят по тия пейки и плюват семки и пушат цигари.
Aнонимен
на 07.07.2014 г.
0
 
 
Толкова ли е трудно да се проумее ,че всички закони и наредби трябва да се спазват.Това ,че един пуши ,друг пие ,трети пуска кучета ,четвърти паркира колата си неправлно ,не означава ,че трябва да се проявява търпимост.Всички са нарушители и крайно време е органите на реда да ги санкционират.
+3
 
 
Всички плюещи и пишещи против кучетата , отидете вечер на която и да е детска площадка да видите какво е оставено . Освен фасовете и чашките от кафе на загрижените майки, се търкалят всевъзможни кърпички, опаковки от лакомства и много, много детски акита.
+6
 
 
Не виждам какъв е проблема. На тези (толкова вълнуващи) снимки не се вижда знак за забранено разхождане на кучета, с или без повод. Още повече, че до колкото очите ми все още не ме предават, кучето си седи мирно излегнало се под пейката в парка. Хора, нямате ли си друга работа?
+3
 
 
Чета коментарите и не ми стана ясно защо като има място за кучета,трябва те да са сред децата,много по-голяма е вероятността някое куче да захапе някое дете,възрастен, отколкото някоя майка с бира и цигара на открито да навреди на някой,хвърлянето на фаса си е до културата на човека,ама аз пък много се дразня като стопанина на куччето не му събира фекалиите,особено ако е там където си играят децата,което става в 99 % от случаите.....културата ти не свършва до изтривалката на входната ти врата
+9
 
 
на куче и циганин всичко е позволено щото все някой се застъпва за тези животни
Aнонимен
на 06.07.2014 г.
+1
 
 
Дъртата флигорна как сладко си пафка тютюнеца ,пука и на нея за децата и хората около на такива дъртофелници само бой ги оправя сигурно и фаса ще си хвърли там нищо учудващо.
Aнонимен
на 06.07.2014 г.
-2
 
 
Подобна е ситуацията и на Главната алея на Бунарджика и разположените под нея площадки.Там цари пълен хаос.Едни играят футбол ,други -федербал ,карат се колела ,като някои с или без каски се спускат напреко и вече има тежки инциденти ,вървят кучета ,с и без каишки ,карат се ролери ,пие се поголовно алкохол ,лющат се слънчоглед и семки ,като люспите се плюят директно на асфалта ,а кощунство е ,че на паметника на Левски ,като гроздове се накачват по черните облицовъчни плочи деца и родители. Полиция не се мярка.Достига се до там ,че мотористи и шофьори навлизат с колите си до колелото ,за да пият вода.От двойната чешма до Икономическия техникум ,работи само едната и тои със слаба струйка,това важи и за тази на колелото.Деца ги ползват за пръскане ,кучета качват мръсните си лапи ,за да пият вода директно от чешмата , а после деца се хващат за замърсения парапет и после си лапат пръстите или се хранят.Събота и неделя сватбарите от " Малкия Бунарджик " нахално паркират колите си на алеята ,същото е и при концерти в Летния театър.Начертаните двуметрови алеи за колела са в конфликт с излизащите на алеята от площадките деца-5 са пресечните точки и още 6 от алеи ,идващи от бул." Руски ".Трябва да се забрани карането на колела .Алеята на " Руски " по средата има две части по над 250 м. : от съединението с " Преслав " -до " петьофи " и от " петьофи -до "Гладстон".Там почти не се движат пешеходци.Тези две отсечки са изключително подходящи за създаващите заплаха за хората ,най вече децата ,играещи си на детските площадки и Главната алея. Няма ли някой ,който е в състояние да въведе ред ?
+6
 
 
Човек ще си помисли, че си нямате друга работа по цял ден и се чудите какви проблеми да си създадете. Все нещо ви пречи, все нещо ви дразни... ами на мен пък ми пречат пушещите майки в парка, които си хвърлят цигарите на земята! А вие оплакващи се госпожо/господине не си ли изпикавате детето навсякъде? Не си ли изхвърляте памперсите навсякъде? Не си ли изхвърляте цигарите навсякъде? Аз лично всеки ден когато се прибирам от работа, някоя "майка" си изгръля цигарата през прозореца на колата и детето и е вътре в тази кола, дишайки този полезен въздух! И тази жена после ще ми кажела къде да се разхождат кучетата! Та повечето от тези домашни любимци са по-чисти от нея, но това е друг въпрос. Все едно не ви знаем как преувеличавате и се изкарвате на невинни, а в същото време зарязвате децата в количките, лапате цигарата с бутилката бира и това ми се наричало майка... тцтц направо нямам думи да коментирам
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: