ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо: Когато Лаута се пука по шевовете, няма кой да ни спре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 11.07.2014Коментари (62)7573
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив излезе с обръщение към всички привърженици на клуба.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Скъпи приятели и съмишленици!

Любимият ни клуб за пореден път в славната си история поема по нов път. Нашата борба за свободен и чист Локомотив се увенча с успех. Спечелена бе обаче само първата битка. Най- трудното тепърва предстои.

На нас, привържениците, се падна тежката задача да поставим основите на един възроден Локомотив. Това няма да е никак лесно, както не е бил лесен и пътят ни досега.

Пред нас стои огромното предизвикателство да преведем любимия ни отбор в едно ново време и едни нови реалности. Близкото ни минало показва, че не бива никога повече да зависим от проблемите, личните амбиции и възможности само на един човек.

Локомотив е идея и тя може да бъде само на хората, които я изповядват. Пред нея всички са равни. Ние сме във времето, когато всеки от нас трябва да се запита какво мога аз да направя за Локомотив, а не да чакаме някой благодетел да дойде да ни спаси.

Добре дошъл на Лаута е всеки един с идеи и възможности. Всяка помощ е безценна в този труден момент. Най-голямата помощ несъмнено е присъствието на стадиона. Когато Лаута се пука по шевовете, няма кой да ни спре.

На първо време най-важното е да забравим темите и споровете, които ни разделяха в последно време. Вражда между локомотивци не може да има.

Локомотив е обща идея, която обединява, а не разделя. Само от нас зависи да преведем любимия ни клуб на спасителния бряг. Да съхраним идеята, по която са ни запалили нашите бащи и дядовци. За да я предадем още по силна и свята на нашите деца.

Само Локо!

Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Скъпи приятели и локомотивци, нека се обеденим, в името на нашия любим отбор, нека не правим удоволствие на "Бай Мангал" и другите с подобни никове, които желаят само лошото на нашия отбор. Вие на кой страната сте? На Бйа Мангал, който ви слага плюсове или на наша тези които обичаме Локомотив и искаме да го изведем на един нов и чист път. Помислете, и реагирайте адекватно. Вижте че всички фенове на Ботев ви слагат плюсове, за да може да продължи това резeдинение между нас, и да не може да се стабилизираме. Ние мислим само доброто на Локомотив, елате на нашата страна, не заставайте на страната на тези които ви слагат плюсове, защото те ни мислят само лошото. Лека вечер локомотивци.
+3
 
 
Сега ще се молим пак бат-Бойко да ни спаси-ако остискаме до изборите!!! Или г-н Бонев пак да се моли като някоя проститутка на някой бизнесмен да пусне някой лев-за да има КЕБАПИ НА ЛАУТА!!!
-1
 
 
ахахахха..... КИНГ КОКО тря да направи ВИП карта за Столипиновци за безплатни мачове
+3
 
 
Когато Локомотив стана шампион с Георги Илиев,никой не протестираше!!! Имаше и купени и продадени среши-припомням само срещата с Марек/4:4/.Тогава някой от вас не са били родени,а други не са продавали кебапи!!!Нека моя отбор да пребъде,но така мисля -не става!?
+2
 
 
Дано стадиона ви е пълен,дано мачкате наред. Само Бтоев
-4
 
 
чета тук много кюрди ги вълнува издръжката на локо. .....е слава богу и на пук на вас няма да е тото динев.
-2
 
 
Дано всички привърженици се обединим и сме на стадиона в името на ЛОКОМОТИВ, не на някой друг.
+9
 
 
НИКОГА И НИТО ВЕДНЪЖ НА ЛАУТА - НИТО ЕДИН ЛЕВ, КОЙТО ЩЕ ВЛЕЗЕ В ДЖОБОВЕТЕ НА РАЗКОЛНИЦИТЕ, КОИТО УНИЩОЖИХА ОТБОРЪТ НА ЛОКОМОТИВ Пловдив! ИСТИНСКИ ПЛОВДИВЧАНИ, РАЗБЕРЕТЕ, СЕГА НА НАШИЯ СТАДИОН СА ВЗЕЛИ ВЛАСТТА РАЗНИ СЕЛСКИ ОТРЕПКИ, НА КОИТО ТРЯБВА КАТЕГОРИЧНО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ! КАТО НАЧАЛО - ПРОСТО ДА НЕ СТЪПВАМЕ НА СТАДИОНА И ДА НЕ ДАДЕМ НИТО ЕДИН ЛЕВ В ТЕХНИТЕ СМЕТКИ!
+6
 
 
Погледни плаката им и си мисли, в чий ръце е сега локомотив. По свирепи изглеждат и от ония от десния сектор в Украйна.
-4
 
 
99% от хората, които пишете, че повече няма да дойдете не мач сте жълтури с фалшиви профили, а останалите ... ТАКИВА, КАТО ВАС НЕ СА НИ НУЖНИ!!! Лека вечер и САМО ЛОКОМОТИВ, ЧЕСТЕН ЛОКОМОТИВ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: