ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стойчо пуснал Камбуров в Локо при едно условие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:42 / 30.07.2014Коментари (16)8556
© Plovdiv24.bg
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов се е съгласил да пусне Мартин Камбуров в Локомотив при едно условие - нападателя да не играе в мачовете срещу ЦСКА през този сезон. Това заяви любимеца на "черно-бялата" агитка в интервю за БГНЕС.

Как се чувстваш отново като играч на Локо Пловдив?

- Добре се чувствам, всичко е нормално. Все едно изобщо не съм си тръгвал от Локомотив. Да, малко е странна ситуацията - нов отбор, няма собственик, но искам да благодаря на публиката на Локомотив. Надявам се с тяхна помощ отборът да тръгне нагоре.

Как се стигна до това решение да напуснеш ЦСКА след 2-ри кръг и да се присъединиш към "смърфовете"?

- Това решение го взех още след мача със Зимбру. Просто изчаках да мине и Вечното дерби с Левски, за да няма излишно напрежение преди този важен мач. Искам да благодаря най-искрено на Стойчо Младенов. С него се разбрахме много бързо.

Може ли да се каже, че се връщаш в Пловдив заради привържениците на Локо?

- Реално погледнато е така. Ако беше за пари, нямаше да се връщам в Локомотив, а щях да си стоя в ЦСКА. Надявам се, че феновете са наясно, че не се връщам за пари, а защото този тим ми е на сърцето.

По форумите прочетох доста мнения на фенове на ЦСКА. Едни са ти ядосани, а други са тъжни, че си тръгва един доказан голмайстор...

- Искам да благодаря на феновете на ЦСКА. Те са страхотни. Аз лично от тях съм видял само добро отношение. Може би, защото съм вкарал много голове на Левски през последните години. Наистина съм благодарен на привържениците на ЦСКА, но се връщам там, където е сърцето ми.

Има ли шанс след време отново да се завърнеш в ЦСКА?

- Не, няма да се връщам 50 пъти. Желанието ми е да завърша кариерата си в Локомотив. Аз нямаше да си тръгвам от там, ако ситуацията с ръководството се беше променила по-рано. Трябва да е ясно, че преминах в ЦСКА, заради Стойчо Младенов и аз съм му благодарен.

Точно след един месец предстои мач между Локо Пловдив и ЦСКА. С какво чувство ще излезеш срещу бившия си тим?

- Няма да играя срещу ЦСКА! Това съм го говорил и със Стойчо и неговото желание също е такова. Не знам колко срещи ще бъдат между двата тима - 2 или 4, но аз няма да взема участие в тях. Това влиза и в условието, при което се връщам в Локо Пловдив.

Как виждаш ЦСКА след края на сезона и как виждаш Локо Пловдив след последния мач от "А" група?

- Пожелах на Стойчо Младенов да направи ЦСКА шампион! Тръгнаха добре в шампионата и в момента са лидери в класирането. Мисля, че имат реални шансове за титлата. За Локо борбата ще бъде за това да останем в "А" група. Има много нови и млади играчи, пред които съм сигурен, че има бъдеще. Тези момчета трябва да се справят и се надявам, че публиката винаги ще е до нас и ще ни помага. Дано всичко да мине добре.

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
е*а си мамата!!! Това може да го има само в BG! Срещу ЦСК, няма да играя!? Какъв професионалист си, бе Инператоре? От страни ли ще гледаш, или ще чоплиш семки? е*ати смешника!
-2
 
 
Мартине, Мартине, да беше си казал истината - "Нямаше да се получи да съм титуляр в ЦСКА, и там имат финансови проблеми затова предпочетох да съм първи в маалата, отколкото един от многото при чорбата...", та да те признаят всички за мъжкар. А ти - "Ми то мъчно ми беше зарад феновете на Локо та се молих да ме пуснат, макар, че там много ме искаха..." Пу да тъй и в императора.
на 30.07.2014 г.
+1
 
 
Добре дошъл машино!
+1
 
 
Малко дребнотемие в началото - ако Камбуров се беше върнал с това условие при Коко Динев, потниците щяха да вият - дебелият продаде, дебелият тотаджия, дебелият ляга на цска и т.н. Защо сега потниците мълчат като... с извинение? СЕГА ГОЛЯМАТА ТЕМА - ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО У ДОМА, В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, МАРТИН КАМБУРОВ! УСПЕХ, ПОБЕДИ И МНОГО, МНОГО, СУПЕР МНОГО ГОЛОВЕ!
+11
 
 
Стойчо много го е страх от Локомотив -миналогодишния сезон му държи влага. А тази страна от условието да пусне Марто показва СЛАБОСТ И СТРАХ. Този отбор не може , а и не бива да стане шампион. САМО ЛОКО!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+15
 
 
Всеки който може нека отиде и подкрепи отбора в Хасково!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: