ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Багери и камиони тормозят жители на Кючука от 7 сутринта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 13.08.2014Коментари (27)7228
© Plovdiv24.bg
Нов строеж от няколко дни тормози част от жителите на "Кючук Париж" в Пловдив. За това сигнализира читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте. Искам да обърнете внимание и ако може да се свържете с компетентните органи, дали е нормално да се започват изкопни работи в такава близост до жилищни блокове в 7 сутринта в "Кючук Париж"? 

Да не говорим, че и малкото празно пространство, което има тук около района, с построяването и ще си отиде. А първият ден, когато беше започнало да се копае, тоест понеделник, бяха оставени половината блокове и къщи половин ден без вода.

Също искам да попитам кой ще поеме щетите, които тези камиони правят на асфалта, който вече е напукан, кой ще обърне внимание на това, че не се спира за обедна почивка от 14 до 16, да не говорим, че не можем да си отворим прозорците, защото ще влизах прахоляк. А шумът от камионите е просто нямам думи. За мен всичките тези неща не са нормални... Прикачвам ви и снимки да видите за какво става въпрос. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
радвайте се че още чалгата не са ви надули работниците :D
+2
 
 
Отивайте да живеете в близките села, там е много по-спокойно!
+1
 
 
Отвратително е до нас до събота пазара правят нова сграда такъв шум вдигат няма почивка от 2 до 4 прахоляци а манговците от строежа така викат неопесуемо е.Да не говорим че са ми на два метра от терасата ни.Ужасна държавица
+3
 
 
Защо всички не си спомнят времето, когато техните сгради са били строежи? Нима е било по-различно? Колкото по-малко се пречи толкова по-бързо ще се построи и нещата ще приключат.
+1
 
 
Не са се розработили но правилното място!!! Неможе да се позволява такова строителство, но новата бъдеща сграда терасите да са на 2метра от моята. Недопустимо е!
+3
 
 
Е, недейте да се оплаквате.. Те един път са се разработили хората, не им секвайте ентусиазма, че може да се откажат..
+2
 
 
паркинга до кметството в район Северен, който е целият с дупки и не се почиства и целият тъне в прахоляк e същата работа. Уж, щяха да го чистят, а Месец по-късно още няма резултат, но допълнително на съседния паркинг започна строеж. Елате сега да видите какво се казва мръсотия !!! Не мога да разбера как се започва строеж без да са спазени най-малките изисквания определени от закона ! 1. Няма плътна ограда, която е задължителна! единственото е една найлонова лента и един стол на който пише Частна Собственост Строеж (няма да коментираме, че са започнали изкопни дейности или пак трябва да стане инцидент с някое дете, за да има резултат) 2. Информационна табела също е задължително, но пак я няма (то няма къде да е сложат) 3. Машините, които напускат обекта не трябва да изнасят навън мръсотия - елате да видите мръсният ни паркинг е с нова 1 педя мръсотия и още куп неща Най-вероятно от кметството не са видяли, защото са им спуснати щорите Благодаря за вниманието ! Надявам се пак да има поне отговор ако не резултат !
0
 
 
Интересно ми е местното "ФБР" както можеше всеки ден да лепва глоби когато се строеше стадион "Христо Ботев " за това , че камионите оставяха следи по пътя и хвърляха пясък дали и сега ще предприемат мерки срещу този строеж ? За спуканият водопровод , за напуканият асфалт и тротоар за замърсяване на въздуха за замърсяване на пътя ?
-2
 
 
Поредната "законна" кооперация на най- невероятни места...възрастен, личи си , че не си излизал от България....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: