ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна от ЦСКА с 2:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 06.12.2014Коментари (77)7994
Локо загуби злощастно гостуването си на ЦСКА с 2:0. "Смърфовете" бяха равностойни на своя съперник през по-голямата част от мача, но два безответни гола ги лишиха от възможността да си тръгнат с нещо от "Армията".

Първото полувреме започна равностойно. Домакините опитваха да наложат натиск, но "чрно-белите" играеха изкльчително организирано и опитваха хубави атаки.

Така се стигна до 21-та минута когато след хубава бърза атака на "черно-белите", топката попадна в Дани Кики, който от дъгата на наказателното поле отправи страховит удар, който не остави Шансове на вратаря на ЦСКА, но топката срещна напречната греда. След удара в стълба, топката попадна в Георги Стефанов, който я вкара в мрежата, но попадението му бе отменено заради засада.

Преди почивката натискът на ЦСКА бе изключително безплоден и "червените" стигаха само до центрирания от статични положения.

В продължението на първото полувреме се случиха две интересни ситуации.

Първо Карагерен с твърд, но чист шпагат отне топката на Апостол Попов в центъра на терена и организира опасна атака, при която 4-ма от Локо останаха срещу 3-ма от Локо, но Карагерен сбърка с паса и провали нападението.

В организираната ответна атака топката се насочи към лежащия на земята Попов, явно от Локо счетоха, че съотборниците му ще извадят топката, но това не се случи, "армейците" продължиха да играят, а "смърфовете" подцениха ситуацията и Буш бе изведен на дузпата сам срещу вратаря, но стражът на Локо отрази удара му.

След почивката домакините вдигнаха оборотите и стигнаха до две попадения след центрирания, които пречупиха пловдивчани.

Първо в 58-та минута, след центриране от корнер, Марин Оршулич засече топката отблизо за 1:0.

В 85-та минута интригата приключи. След центриране от фаул на Жоан Фелипе Робейро, Ореален Жоаким засече с глава, топката се отби в гредата и влезе в мрежата на Витанов за 2:0.

 

 


Още по темата: общо новини по темата: 9
07.12.2014
06.12.2014
06.12.2014
05.12.2014
05.12.2014
05.12.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Относно победите на жълтите над ЛОКОМОТИВ -тази година са 2 а миналата 1 . Вие вкарахте нова футболна статистика. Айде по - скромно и свиквайте , че вече ще е само така. Щом и крепостта ви Коматево след втория мач рухна .
+2
 
 
Боли ли, боли ли? Боли я...и то много боли след 1:2 от отбора на Пловдив насред кочинката ви в Доматево, как няма да боли. Още дълго ще ви държи влага. А ние ще си празнуваме с кеф празниците и чакаме с густо жребия за Купата. Вие май ще играете пак скоро за аматьорката купа, поне там може да се върнете на върха, то това си е вашата съдба, няма на кой да се сърдите хахахха забавлявайййй. Наздраве.
0
 
 
Щом жълтите помияри са тук, значи още ги боли, че им спукахме публично гъзовете насред тяхно село! Ще го боли много и това е само началото!
-2
 
 
Направихме добьр мач доволен сьм ! Успех на Емо Велев днес
-1
 
 
За сега се отлагат свежите домусчиеви пари за наема.Ми....кво пък,наздрави!
-3
 
 
ПЛООООВДИВ ЩЕЕ РАААЗПООРИ.....АНУСА НА ЖСК! ....ААА НИЕ ЩЕЕЕ ЗАПЕЕЕМ. ... ЩЕ ЗАПЕЕМ ПЕСЕНТА... ТУУУУУРСКО ГРОБИЩЕ ШАЛЯЛЯЛЯ...О ТУУРСКО ГРОБИЩЕ ШАААЛЯЛЯ...
+3
 
 
Изключително смешен стартов състав,с още по-неадекватни смени.Не успях да разбера защо смени Стефанов,като на терена се разкарваха много по-големи фигуранти.Не мога да проумея защо Маламов не играе но по-големия цирк беше това,че го пусна последните 4 мин. Витанов на изключително добро ниво,ако не беше той отнасяхме минимум 4 гола.Общо взето днеска имаше 10-дръвчета и един вратар.
на 07.12.2014 г.
-2
 
 
минавам отново да пожелая на отрепката жаки бързо оздравяване в психиатричната клиника.
+2
 
 
Вече ви стана навик след всяка загуба с 2 гола да се превъзнасяте колко добре сте играли , как сте дали всичко от себе си , как сте се хвърлили мъжки и т.н. Спрете се малко , все пак загубите не са повод за гордост , мисленето ви е пораженческо .
-2
 
 
Със Узунов, Бонев, Кебапчията Локо се дупи на ЦСКА постоянно! Свобода за Локо Пловдив! Вън тарикатите и използвачите името, емблемата и историята на този ВЕЛИК клуб!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: