ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Смърт на "Пещерско шосе" тази сутрин, жена загина на място
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:42 / 18.12.2014Коментари (50)24526
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Пътен инцидент със загинала пешеходка днес в Пловдив. Възрастна жена е била блъсната от микробус "Рено", докато пресичала пътното платно на бул. "Пещерско шосе". Сигналът е получен около 10.30 часа. 

При удара 83-годишната пешеходка е починала на място. Алкохолната проба на 34-годишния водач на моторното превозно средство е отрицателна. 

На място са служители от сектор "Пътна полиция", които извършват оглед и работят по установяване на причините за тежкото произшествие.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
А защо повечето от убитите пешеходци пресичащи неправилно, са другари от преклонна възраст? Еми не че нещо, ама си хванете бабите и дядовците(или майките и бащите за някои) и им обяснете... Защото ми е писнало от неадекватни дъртаци. И преди да ми нацъкате минусите поради незнайна за мене причина, само ще споделя че преди 3 години, ПАК на същата отсечка, ПАК пешеходец НАД 60 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ, ПАК пресичаше НЕПРАВИЛНО, и не не се тътреше, а ИЗКОЧИ сякаш раздаваха безплатни баници на другия тротоар!Това се случва на светофара, при червен сигнал за пешеходците. Та тогава само късмета ни спаси, по точно моят приятел който шофираше, от това да бъде осъден от "безгрешната и справедлива" съдебна система. Така че понякога и да си отваряте очи, уши и каквито и да било други дупки, ни броня, ни неестествена сила, ни дядо господ може да те спаси от глупостта и идиотизма на някои индивиди. Та когато се оттърве от неадекватници този мил за нас свят, невинни хора биват осъждани, заради невниманието на същите тези малоумници или отново НЕАДЕКВАТНОСТТА проявена при проектиране или поддръжка на съораженията от страна на други. С милост и правда, човечеството няма да просперира, трябва акъл, приятели. Лек ден
+4
 
 
Хайде запазете си отрицателните коментарчета за вас,тъй като бях там и нещата стоят по малко различен начин!!! Момчето не знаеше къде се намира от притеснение,жената изскача иззад кола,пешеходна пътека няма,даже е двойна непрекъсната и пресичането е абслютно забранено!!!!! Просто се молете да не ви се случи да сте на грешното място в неподходящия момент,никой не е застрахован..... :(
-4
 
 
аюе тея олигофрени в тая дарйава няма ли да се научат че на пешеходна патека и стоп се СПИРА ?!?!?!
0
 
 
Кой спира на пешеходна пътека,че да трябва са ходя 100 метра до нея???Никой не спира ако ще посредата на нея да си.Ето затова може би всеки пресича до нея,а не на нея.Шофьорите дето коментират пешеходните пътеки да се замислят те спират ли или само си чешат езиците?!
+1
 
 
Не вярвам жената да се е хвърлила.Но и ние ще станем като тях.
+1
 
 
Старите хора пресичат "Пещерско шосе" така както са пресичали същия булевард през 1975 година когато минаваха по 10 автомобила за 1 час. Но вече сме на прага на 2015 година и трафика е много по-интензивен. На Пещерско шосе много отдавна трябваше да се направи второ платно за движение с две ленти и ограда между двете платна, но преди година кмета на района реши, че район Западен няма нужда от това и предвидените пари беха пренасочени към други райони...
-1
 
 
Престанете да защитавате този изверг! Реното летеше най малко с 80км. в час. Аз ще свидетелствам срещу това животно. Имам възможности и ще направя всичко за да влезе където трябва!
0
 
 
Съжалявам за жената но...според това няма виновни! ПРИ СКОРОСТ от 50 км/ч., спирачният път е 7 метра при сух асфалт и 20 метра при мокър. Чл. 113 от ЗДП- Когато пресичат, пешеходците са длъжни преди да навлязат на платното за движение да се съобразят с разстоянията до приближаващите се ППС и тяхната скорост на движение. Чл. 114 от ЗДП- На пешеходците е забранено да навлизат внезапно на платното за движение.
+1
 
 
Възрастните хора нямат реакциите на младите.
+14
 
 
Аз съм шофьор на бус и рядко пешеходец По цял ден въртя в града и съм се нагледал на какви ли не глупости от страна на всички Пешеходците пресичат когато и където им падне без да се съобразяват с нищо и никой Шофьори минават на плътно червено с или без причина Не се дава предимство изобщо Всички сме коне с капаци ! Всеки гледа на него да му е добре другия вълци го яли ! Аз лично за себе си съм решил да се държа възможно най-етично на пътя било то с шофьори било то с пешеходци Аз лично не виждам какво срамно има да пуснеш някоя кола пред себе си или пешехпдец да пресече в голяма част от случаите просто трябва да се отпусне газта дори не трябва да се спира пускаш газта светкаш с фаровете и магията се получава И още нещо хора гледайте какво се случва в далечина и около вас ще си спестите много нерви Лека вечер на всички и се надявам по не част от хората които прочетат това да се замислят мъничко
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: