ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На "Лаута" отново чистят снега, делегатът и съдиите решават дали ще има дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:52 / 08.03.2015Коментари (13)8067
На "Лаута" отново започнаха да почистват снега от тревното покритие на стадиона, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както е известно окончателно решение относно това дали пловдивското дерби ще се проведе има единствено дежурният делегат на срещата Христо Ботев. Той заедно със съдийската бригада ще решат дали мач ще има днес. Очаква се те да вземат решението си до час.

Иначе стадиона очевидно за футбол не става. В това се увери и наш репортер. Теренът е в същото състояние, както бе и вчера.
Още по темата: общо новини по темата: 89
14.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако имат поне малко акъл, трябва да отложат мача за по-добро време. Първо, топката няма да се движи нормално в тази кал. Второ, това състояние на терена е много голяма предпоставка за контузии и то тежки. Трето, но не по важност, в никакъв случай няма да стане добър мач за нас феновете.
на 08.03.2015 г.
-3
 
 
Стига сте мрънкали всичките! Времето е перфектно за мач,тея два отбора и на олд трафорд да ги пуснат през лятото пак ще я кюскат топката. И на нашите да им кажа,стига сте пискали с това БФС и тоя мач Лудогорец-Левски. Нашата работа е да направим 6 точки,теоретически е възможно да минем не само левски а и Локо софия но дори и да ни изиграят с резултатите все тая ние трябва да вземем 6 точки ако стане стане ако не не. Я си представете че при всичките тея безумни декларации и рев вземем че загубим и двата мача без дори да отбележим гол! Тогава наистина след вдигнатия шум трябва да си наврем главите в задниците! Дано да има мач,перфекти условия има за това.
+2
 
 
А бе това са пълни и завършени малоумници...Този спорт не е за такива като Перуката,Венци Търбуха,Киро Гела или скапаната Диема.Като изчистят терена и какво...ние по трибуните трябва ли да газим в половин метър вода и сняг.....мача да се отлага и това е...
-1
 
 
На инат на БФС-то, Локото пуска на Ботев и готово.
+5
 
 
При всеки инцидент днес - от счупен крак на терена до контузии на непригодните за преминаване на тълпи улици и тротоари - съдебни искове лично срещу жалкия делегат и срещу всеки член на спортно-техническата комисия. Лично и поименно. Хероин, игла за Уефски София!
+12
 
 
Абсурдно е да се играе в такива условия. Оставете кой е ботевист и кой е локомотивец, опасно е за здравето на всички футболисти, да не говорим, че футбол няма да може да се играе и всички, които очакват дерби ще останат меко казано разочаровани. Никой не е виновен, че времето е такова, така че да се говори, че някой не си е свършил работата е глупаво. В България няма стадион, който да издържи на такива валежи, за жалост!!! Какъвто и да е залогът, моето мнение е, че днес футбол не трябва да се играе. Докато времето не позволи да се обработи теренът е абсолютна глупост да се пуска този мач, поне според мен.
+10
 
 
ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДЕРБИ , НО НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА И В ТЕЗИ УСЛОВИЯ . КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ДА СЕ ОТЛОЖИ ЗА ВТОРНИК-СРЯДА КАКТО ИСКАТ И ДВЕТЕ РЪКОВОДСТВА . ТОГА ВРЕМЕТО ЩЕ Е ПО ДОБРЕ . ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ И ЩЕ СТАНЕ ПО ДОБЪР МАЧ НО УЛИГОФРЕНИТЕ ОТ БФС ТОВА ТЯХ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА
на 08.03.2015 г.
0
 
 
Айде стига бе , какво значи "теренът не става" ? Че със сняг терена ще е по добре , отколкото ако е само на тревното си покритие ... То даже не е тревно покритие , а кал ! Хиляди мачове се играят върху сняг ! Какви са тия разнежени коментари - "не ставал"... А ако го отложат с 1 ден , или с две седмици дори , какво толкова по-добро ще видим като терен ? Айде , на дербито ! И който се бори по-добре , той да победи ! Стига мрънкане.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: