ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с програма за подпомагане от феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:01 / 03.04.2015Коментари (14)6808
©
Сдружение "ПФК Ботев", Клуб на Привържениците на Ботев и обединени фракции Бултрас решиха да подемат съвместна инициатива за подпомагане на клуба във връзка с "трудното положение, в което се намира" той. 

За целта бяха набелязани следните точки: 

1. Стартира продажба на символични билети за предстоящите мачове на отбора, които са на цена от 5 лв. Билетите могат да бъдат намерени във фен магазина на базата в кв. Коматево, в магазина на КПБП на улица "Нестор Иванов", както и преди, a и по време на мачовете на Ботев Пловдив.

2. Открита е дарителска сметка в лева в Тексимбанк на името на Сдружение "ПФК БОТЕВ":
IBAN: BG30TEXI95451004018001
BIC: TEXIBGSF


Специално за ботевистите в чужбина са предвидени опции за по-бързо, лесно и евтино изпращане на даренията.

Първата опция е да се направи директен превод към посочената по-горе сметка на Сдружение "ПФК БОТЕВ" посредством онлайн платформата transferwise.com, където таксите за международни транзакции са до 90% по-ниски от стандартните. Тази опция е за предпочитане при изпращане на по-сериозни суми.

Втората възможност е изпращането на пари посредством PAYPAL на познатия имейл на КПБП: paypal@kpbp.bg

Регистрацията и в двете платформи за онлайн разплащания е бърза и лесно и позволява изпращането на пари както от дебитните/кредитните карти, така и директно от банковата сметка на дарителя.

Периодично ще бъде публикуван пълен отчет с набраната сума и имената на дарителите.

Нека всички заедно покажем колко голяма е нашата любов към Ботев Пловдив!

Още по темата: общо новини по темата: 20
02.04.2016
19.04.2015
17.04.2015
17.04.2015
16.04.2015
16.04.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Съгласен съм с мнението, че мнозинството от феновете работят за далеч по-малко пари от футболистите и трудно биха могли да издържат професионален футболен клуб. Но нека не разсъждаваме, че даваме пари на Адам, Томаш, Мариян, Лъчо и др. Това което можем да съберем е за нас, за нашите емоции, за еуфорията когато победиш "грандовете" или съгражданите от Лаута. Да не би като даваш 9 лв. за кино, да броиш хонорарите на кинозвездите? Не, даваш ги за развлечение, за преживяването. По мои сметки, всички ние, ботевистите похарчихме не по-малко от 2 милиона лева за мачовете в Бургас. Тези пари отидоха основно в бензиностанциите и част в кръчмите в Морската градина. Но има ли някой да съжалява за тези средства? Бих призовал всеки който иска тези мигове отново, да включи в месечния бюджет на семейството си една поносима за него сума - 20, 30, 50, 1000 :) лв. и да я превежда ежемесечно на посочените сметки. Така ще се наберат едни средства, които трудно биха издържали клуба, но ще са много показателни за нас като фенове.
+4
 
 
Приятели ботевисти, в момента имаме уникалния шанс да "завъртим колелото" и да помогнем за един модел, при който няма да сме зависими от едноличен собственик. Естествено, няма как сами да издържаме отбора, но не е и необходимо- достатъчно е да ударим по едно рамо, което ще е от полза. Силно се надявам и вярвам, че ще се намерим около 5000 човека, които да оставяме по 10лв на месец допълнително за любимия отбор- при едно постоянство от наша страна, това ще са 600 000лв на година. Към тези пари добавяме и около 600 000- 700 000 лв от 'реални' билети. Едно участие до 3ти предварителен кръг на Уефа носи още между 1,2- 1,5 милиона лв. + евентуални трансфери- примерно 1 милион лв. + приходи от тв права, малки и евентуално по- големи спонсори- още около милион, + приходи от фен шопа. Тоест сами можем да си осигуряваме един бюджет в рамките на 4-6 милиона лева. Да не забравяме, че за разлика от другите, които опитват нещо подобно, ние нямаме натрупани милиони задължения, които да не тежат. Толкова време се борихме със селския изрод за един свободен Ботев, ами сега го имаме- легенди ботевисти на чело на отбора, играчи, които се борят за всяка педя терен, както и кадърни управници. Нека не го губим отново!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 04.04.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 03.04.2015 г.
0
 
 
О разбира се че феновете трябва да издържат отбора! Но трябва да го издържат привлечени на стадиона,като си купуват билети,като стадиона е препълнен,като си купуват артикули от фен магазина и всичко което клуба може да предложи срещу парите им. Остане ли работата на виртуални билети,смс-и,дмс-си и кебапчета значи дните и на нашия клуб са преброени! Защо смятам така? Ами нека разгледаме няколко примера: 1-аз съм ресторантьор,влизат семейство с две деца в ресторанта ми и заемат маса за четирима. Мъжът ме пита какъв е специалитета на заведението и аз отговарям -виртуална телешка пържола с марина каквато сам си представите на цена от само 5 лева за килограм. Когато поднасям празни чинии с обяснението че пържолалата е виртуална,но сметката напълно реална разбирам че дните на ресторанта ми са преброени! 2-ри пример вулканизаторджия съм и продавам също и нови гуми. Идва клиент и ми плаща за демонтаж на неговите галоши,които да заменя с 4 чисто нови гуми. След 15 минути получава колата си по джанти а на изумените му въпроси отговарям,да тръгва така понеже всичко е наред а той просто не вижда виртуалните си гуми. В този момент разбирам,че гумаджийницата ми е пред своя фалит! 3ти пример имам детенце и работя като електроинженер за 800 лева месечна заплата. Дава ми се възможност да избера да купя за 5 лева нещо на детенцето си или с тези 5 лева да купя нещо на детенцето на Адам който взима с една нула повече от мен. Аз избирам детенцето на Адам и в този момент разбирам че съм се провалил и като баща! Тъй че в инициативите на феновете с които целим да се представим на ниво като публика аз ще помагам както съм го правил и до сега а за клуба,там нещата са ясни и то не на клубно а на национално ниво,тоест футбола ни е аматьорски тъй че и възнагражденията трябва да са и ще са аматьорски. Сами виждате че клубовете вече се държат от феновете,тъй че разни директорчета и играчи с два леви крака които взимат по 5-10 бона на месец е време да се замислят за трансфери в Сити,Юве,Реал и ПСЖ предполагам че няма да имат проблеми за там. А тук ще останат хора които да играят за 2000 на месец,сума която е колкото една директорска заплата на образовани и профилирани хора.
+13
 
 
Успех пи4ове ама е много трудно фенове да издържат отбора.Държава няма за съжаление да инвестира в базите,само крадене и крадене.
+13
 
 
отворете и една сметка и за стадиона
+13
 
 
Сега ние феновете сме на ход.Нека покажем колко много обичаме Ботев.
+13
 
 
Тия билети трябва да може всеки да си ги закупи по желание, с ясното съзнание че мач няма да гледа.Аз съ за,аз вече съм го правил.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: