ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби гостуването си на Локо Сф с 0:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:49 / 26.04.2015Коментари (60)11860
Ботев загуби с 0:1 гостуването си на Локомотив София в среща от 5-ия кръг на Първата шестица. Единственото попадение в столичния квартал "Надежда" реализира Емил Гъргоров в 60-ата минута.

През първата част двата тима допуснаха доста брак в средата на терена, а голововите положения пред двете врати липсваха. Единственото по опасно таково се откри за "железничарите" в края на полувремето, когато след центриране на Емил Гъргоров в наказателното поле, Камен Хаджиев стреля с глава, но топката мина встрани от вратата.

След почивката двата тима продължиха да се надлъгват, но изпитваха трудности със създаването на опасности. В 60-ата минута обаче "червено-черните" организираха контраатака, при която Йордан Тодоров напредна отдясно, центрира и Гъргоров с глава прати топката зад Адам Стаховяк за 1:0.

Ботев се опита веднага да отговори на Локо Сф с бързи атаки, като Мариян Огнянов беше много близо до гола, но не успя да нацели рамките на вратата на Митрев.

В 80-ата минута столичани бяха близо до втори гол. Резервата Ламжед Шехуди изведе Владислав Романов в отлична позиция, крилото нахлу към наказателното поле и потърси подаване, но Пламен Николов пресече кълбото и това позволи на Стаховяк да улови.

Победата доближи Локомотив на 5 точки зад лидера в класирането Лудогорец. Ботев са 6-ти с 39 пункта.


Още по темата: общо новини по темата: 18
27.04.2015
27.04.2015
26.04.2015
26.04.2015
26.04.2015
26.04.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Абе какъв качествен отбор е Локо С-я , почти през цялато първо полувреме не можеха да изнесат топката , все едно Ботев бяха домакини , какво ги превъзнасяте толкова , дори бяха комични . Просто нямаме голаджии ,а и Стаховяк благодаря му ,но му е време да си ходи или да е резерва това е , но нищо всичко с времето си . Надявам се скоро Пенчев да започне да налага другите младежи . А от нас феновете се иска да сме по търпеливи , да си подкрепяме отбора и за сега да не коментираме по никакъв начин треньорския щаб , по никакъв . САМО БОТЕВ ОТБОРА НА Пловдив.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.04.2015 г.
+11
 
 
Истината е една - който има подписан договор - да играе, който няма - да сяда и да гледа. Очертава се вече за новия сезон да влязат млади момчета. А и като гледам по-малките - иде бодра смяна! Това е пътят ни, канари.
+10
 
 
Локо Сф е отбор с много опитни и качествени играчи, все около 30-годишни. При добър треньор, какъвто се оказа този Васев, показаха силни игри и заслужено заемат мястото си сега след лидера. А нашият млад отбор има да расте още. Да, през лятото ще си отидат Адам и Томаш, Вуйчо Ваньо ще остави активната си дейност. Засега ще разчитаме на младостта. Нашите треньори са си наши и не ни отива никак да ги оплюваме. И те израстват като треньори с мачовете в първата шестица. Убеден съм, че пак ще сме фактор и в следващото първенство, ще сме осигурени с финансите и стадионът ще се строи. Горе главите, канари! И мощно да подкрепим отбора си срещу Делиормана!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Нищо против Пепо нямам, но са прави колегите, че не налага младите, които са нашето бъдеще. Стаховят,Цветков и Иршак помогнаха за влизането в шестицата и до там, сега в мачовете с Лудогорец,ЦСКА,Локо Сф и т.н. спокойно младите ни бойци трябва да трупат опит. Иршак не е във форма, Стаховяк е нищо повече от един посредствен вратар, Вуйчо Ваньо вече е изпял лебедовата си песен, бавен муден дадоха му пас с който да изскочи сам срещу вратаря, той се замотава всяка атака.
-1
 
 
А за бруталното съдийството и дума няма......
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 26.04.2015 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 26.04.2015 г.
+8
 
 
Не се получиха нещата. Не е само терена а я няма мотивацията и срортната злоба. Айде терена гаден и неможе да се играе обаче като ни вкараха гола поне в безсилието си да я ряпкаха,да я сипеха в купа от играчи в полето им и да създават мелета в които да се надяват че някой ще я дялне я без да иска я друг сам във собствената врата да я вкара. Нямаше обаче нищо такова и изобщо не стоеше въпроса за изравняване,от самото развитие такова нещо неможеше да стане. Между другото аз не обвинявам футболистите и треньорите,защото на тях им се говореше когато бяхме седми,че ще се борим за шестицата ама това не било задължително! А бяхме само на 2 точки от Левски. После като влезнахме,хоп казаха че целта е постигната и сега каквото дойде такова. В края на краищата всичко това е вярно,но така го няма стреса и нагласата неусетно се променя а в професионалния спорт (колко ли да е професионален) не си ли на поне 90% си загубен! И ето нашето веселяшко отношение доведе дотам,че вече неможем да мърдаме ни напред ни назад. Какво да правим сега ли? Ми да пробваме разни варианти и без това има още бая мачове които за нищо вече не ни трябват а същевременно бая момчета не са играли а от догодина ще искаме от раз да скачат на Левски и на Берое ама с 3-4 мача като професионалисти едва едва ли ще успеят!
+8
 
 
То е ясно, че Локо Сф са качествен отбор и не е толкова трудно да се предвиди,че ще загубим, но докога ще играем с Стаховяк и Иршак, които са в безобразна форма, а и си тръгват лятото? Иван Цветков и той е само за резерва. Нямаме шанс за нищо, защо не играят Казаков,Дрянов,Наско Милев,Гамаков,Серкан и т.н.? Иршак няма един нормален мач от 5 кръга, но си го държим, защо Пепо?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: