ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Прикриваният от пловдивски полицай за убийство на пешеходна пътека се оказа от обкръжението на Преслава!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 30.04.2015Коментари (38)37956
©
Човек от обкръжението на фолк дивата Преслава е замесен в случая с прикритото убийство на пешеходна пътека в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Въпросният млад мъж днес се яви в съда, където се гледаше мярката му за неотклонение.

Хронологията:

Представяме ви интересния сигнал, който се получи на редакционния ин мейл днес. Той е във връзка с арестите в КАТ Пловдив, за които вече ви информирахме през настоящата седмица. За какво по-точно става дума? Публикуваме го без редакторска намеса:

Здравейте, пиша ви по повод статията "Обвиниха полицай от КАТ Пловдив в прикриване на шофьор, убил човек на пешеходна пътека" от 28.04.2015 г.

Искам да споделя с вас някои подробности около лицата, замесени в случая, които биха заинтригували, вас и читателите ви.

Във вашата статия се споменават само инициалите на шофьора убиец И.С. и човека който е поел неговата вина Б.Т.

Първият това е лицето Иван Саравски. Той работи като озвучител на фолк певицата Преслава и неин личен шофьор, а също е съсобственик на един от известните пловдивски балети "Амнезия".

Именно поради естеството на работата му постоянно да е на път, предполагам, че се е решил на този ход да заблуди органите на реда и да склони Б.Т. да поеме неговата вина, срещу определено заплащане предполагам. 

От друга страна Б.Т. това е лицето Борислав Ташев. 

Двамата мъже се падат баджанаци, тоест живеят на семейни начала с две сестри Виктория и Марина Карушкови. Оттук насетне сами си направете изводи.

Аудито модел А3 сиво на цвят, което е станало инструмент на престъплението, е собственост на Иван или Виктория, не зная със сигурност.

Ще попитате защо го правя? Искам правдата да възтържествува. Опасявам се, че Иван Саравски има доста връзки и дори и сега пак ще се потулят нещата.

Нека всички негови познати да разберат с какъв човек са имали контакт, способен да убие човек и да продължи след това да живее нормално. 


Ако влезете в профила му, ще видите последната му снимка, направена на 26 април от Бачковския манастир. Как такива хора смеят да влязат в църквата изобщо? 

Оставям ви да прецените сами дали може да изнесете истината. Благодаря за вниманието и лек ден.


Прокуратурата:

Днес от 15.30 часа в 10 зала на Пловдивския окръжен съд се гледа искането на Окръжна прокуратура за вземане на мерки за неотклонение "задържане под стража" по отношение Иван

©
Саравски, Костадин И. и Сергей Д.

На Иван Саравски е повдигнато обвинение за това, че на 06.12.2014 г. в гр.Пловдив, при управление на моторно превозно средство - "Ауди", модел А3, е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смърт на Петко Петков, на 84 години, като деянието е извършено на пешеходна пътека и деецът е избягал от местопроизшествието. 

На Костадин И. - полицейски служител при сектор "Пътна полиция" при ОД на МВР Пловдив - за това, че:

- на 06.12.2014 г. в Пловдив, като полицейски орган е спомогнал на лице, извършило престъпление /И.С./, да избегне наказателно преследване, без да се е споразумял с това лице, преди да е извършило самото престъпление.

- е придобил и до 27.04.2015 г. в Пловдив е държал боеприпаси за огнестрелни оръжия - над 100 патрона, без да има за това надлежно разрешително 

- в периода от февруари 2015 г. до април 2015 г. в Пловдив, като извършител, в съучастие със Сергей Д. - като помагач, в качеството си на длъжностно лице - полицай в сектор ПП при ОД МВР Пловдив, е използвал служебното си положение, за да набави за себе си и за другиго противозаконна облага.

На Сергей Д. е повдигнато обвинение за това, че умишлено е улеснил полицейския служител Костадин И. да използва своето служебно положение, за набавяне на противозаконни облаги.



Още по темата: общо новини по темата: 20
04.12.2018 »
13.11.2018 »
15.10.2018 »
21.09.2018 »
27.06.2018 »
12.06.2017 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
как ни ви е срам да пишете толкова гнусни коментарчета не се ли замисляте че детето му може да прочете всичко
0
 
 
Всички можете да пишите и да кълнете, но никой не се замисли, че живота може така да го завърти за секунди и че никой не е застрахован от такова нещо! Може да се случи на всеки един от вас! И Вие може да убиете човек на пътя! И не се знае как ще реагирате! На думи всички са силни, дребни душичи! Дано не Ви дойде такова нещо на главата, за да си направите сметка!!!
0
 
 
За събудилите се днес, да кажа. Това е "практика" приета за "норма" в обществото ни. От безобидните ПТП, до тези отнели човешки животи. Често в такъв вид мероприятие, по измиване на виновния, участие вземат и журналисти. И това което в момента става, вероятно не цели ред и справедливост, а е отглас от вътрешни борби в силовите структури.
+3
 
 
Ако всичко наистина е така, както се пише, за полицаят затворът трябва да е двоен!
+1
 
 
Здравей Невена.Знам че не е нормално.Но в България всичко е нормално.Бъди здрава
+1
 
 
Тъпи чалгари гламави, 20 г затвор за тази утрепка!
0
 
 
Кой ли е убитият човек? На коя важна персона е баща, та полицията се е юрнала да разследва смъртта му? Щото това не се прави за всеки бит или убит.
+2
 
 
Поредният изрод, мислещ се че стои над закона, гледах новините по нова когато даваха скърбящата баба, оплакваща своя дядо. Горкият човек, бог да го прости. Казаха че е издъхнал в болницата. Това значи че когато тоя пикльо е избягал от катастрофата е оставил човечеца да бере душа на асфалта
+4
 
 
Каква "фолкдива", бе?... Напишете "Гнусна чалгаджийска мърша", та да разбере цял свят!
+6
 
 
Защо е избягал?Какъв човек трябва да си,да убиеш човек и да си живееш спокойно???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: