ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Превръщат Сточна гара в бизнес център?
Автор: Мария Морунова 06:45 / 28.07.2015Коментари (47)22228
©
Сточна гара е на път да се превърне в модерен бизнес център. Имотът е собственост на "Галакси инвестмънт груп", които предлагат парцела или за продажба, или за изготвяне на проект по задание на клиента, научи Plovdiv24.bg.

Самите те предлагат модерна визия за бизнес център. Парцелът, който е заключен между булевардите "Христо Ботев", "Санкт Петербург" и "Найчо Цанов", е с отлична възможност за изграждане на градска зона, която да оформи бъдещия бизнес облик на града. Мястото позволява развитие на офис сгради, които да посрещнат бъдещите нужди на бизнеса. Градоустройствените параметри дават възможност да изграждане на високи сгради със смесено предназначение и наземен паркинг. Максимално допустимата РЗП е 145 940 кв. м.
 
В град Пловдив липсва предлагане на големи терени в центъра на града, подходящи за развитие на мащабни проекти, отбелязват от компанията.

Те отчитат и факта, че имотът е на едно от най-комуникативните места в града. Намира се на 15 минути от АМ "Тракия" и на 25 минути от летище Пловдив.

Припомняме, че това не е първото намерение за промяна на визията на Сточна гара. Преди около 5 години имаше идея там да се направи мол.


Още по темата: общо новини по темата: 33
06.03.2023 »
23.02.2023 »
01.02.2023 »
17.06.2022 »
23.09.2021 »
16.05.2021 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само дано не стане като със софийската Централна гара... Понастоящем смърдящо на отлежала урина свърталище на странни типове, заради (да го наречем) сблъсък на интереси.
0
 
 
Вижте, по времето на Славчо продадоха терена до МОЛ Пловдив на мястото на бившия свързочен полк. Този терен беше идеален за голям многоетажен паркинг. И общината можеше да печели от този паркинг здраво! Беше общинска собственост, а сега е собственост частна.
0
 
 
Нали Община Пловдив щеше да търси част от терена и да настани пожарната на това удобно място
+2
 
 
Кога и този терен стана частен. Сигурно БДЖ им е плащала наем. Защо на някои хора им изглеждаме малоумни. Ама явно сме си такива. Затова си заслужаваме управниците.
0
 
 
Татко ще ми купи колело, ама друг път!
на 28.07.2015 г.
+2
 
 
"В град Пловдив липсва предлагане на големи терени в центъра на града, подходящи за развитие на мащабни проекти, отбелязват от компанията." Вие луди ли сте. Места бол . Построите сгради и какво. Пример за подобно нелепо е марково тепе. Построена празна сграда. Абе помислете преди да строите дали наистина има смисал от това :)
0
 
 
Паркинг ли? Какво е това? Паркинг в Пловдив , ха , ха, ха.....
+2
 
 
Сега като си кажа мнението и една камара хора пак ще ме оплюят, ама според мен е едно от поредните доказателства за измама и шуробаджинащина. От 50 години там терена е така застроен че да позволи изграждането на огромно кръгово кръстовище. На никой ли не му прави впечатление разпределението на старите сгради, които вече са оформили полвината от въпросният кръг? Ама не - ще направим едно модерно ново кръстовище с по 10 минутно изчакване, че иначе много се трепят ората, а терена ще продадем на частник, и то да не коментирам на каква цена, и посредата на полуоформеното кръгово ще изсерем един модерен бизнес-център. Тука хората пишат новините, такива каквито са- кой как ще ги тълкува си е негова работа. На мен определено не ми харесва като гледам как всеки втори левак разпродава града ни за стотинки, и така плитко лъже и маже, че все едно ние сме третокласници..... ама пък докато има идиоти-ще има и тарикати
+5
 
 
не е лошо като идея. И по всяка вероятност ще се запълни от IT фирми, на които вече им е тясно в малките офиси из града и от други, които искат повече място. А освободените офиси ще се дават за без пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: