ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Славия попари Ботев с гол-красавец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 16.08.2015Коментари (95)15564
Ботев загуби от гостуващия Славия с 0:1 в мач от 5-ия кръг в А група. Единственото попадение в срещата реализира Ивайло Димитров през втората част. Загубата бе първа на Ермин Шиляк като старши треньор на "жълто-черните".

40 минути преди началото на срещата в Коматево се изсипа силен порой, който затрудни футболистите на двата тима през първата част. 

Иначе Янис Карабельов пропусна да даде аванс на "белите" в 23-ата минута, когато след центриране от фаул на Манзоро от 3-4 метра нацели гредата на Виктор Голас.

"Канарчетата" отговориха с удари на Йордан Христов и Радослав Терзиев, но без успех.

В първоначалните минути на втората част "жълто-черните" натиснаха своя опонент, но до гол възпитаниците на Ермин Шиляк така и не успяха да достигнат.

За сметка на това Славия излезе напред в резултата с гол-красавец на Ивайло Димитров. Нападателят на "белите" с удар от границата на наказателното поле изпрати топката неспасяемо в горния десен ъгъл на вратата на Виктор Голас.

Ботев беше близо до изравнителен гол в 70-ата минута, но удар на Даниел Генов срещна страничната греда. Седем по-късно удар на Божидар Васев също срещна гредата зад Кирев и не попадна в мрежата.

До края пловдивчани направиха всичко възможно да се доберат до точката, но усилията им бяха напразни.
Още по темата: общо новини по темата: 14
17.08.2015
16.08.2015
16.08.2015
16.08.2015
16.08.2015
16.08.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Голас тепърва ще яде по 4-5 гола на мач. А на Шилето му пречи дъждът.
-4
 
 
Само не разбрах, защо у дома играем с 1 нападател, а славия играха с 2-3 през повечето време? По-какви критерии е избран нашият треньор и имали нужния капацитет и познания този, който го е избирал? Май че провалите ни започват от ръководството ни!
на 17.08.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
и ся аку тва нии прудадин мач низнам.за кво му го връштах тенискътъ нъ Мацътъ?аку ни валеши такавъ вода ги бийхми нъ Славиа.зъ кво ни игра другиа ут нашти руналдуту дъ гу питами нъ тоз триниор?удавнъ го казвми ,чи саму тоз трифун пачев да гу дават зъ трениор
+2
 
 
отбор за б групата ни би - трябва эабрана на тия безцелни цетрирания - само комбинацийки и много голове...който няма точни пасове на 75процента на тренировка въобще да не се пуска в играта...
+4
 
 
Няма какво да се лъжем. Всичко опира да елементарна психология. Няма човек, който да обича да гледа как отбора му го бият като тъпан насред собствения стадион и публика. Мазохистите са единици. С тази игра ще изгонят и публиката. Особено, когато ще има нужда от нея, евентуално на новия стадион.
+11
 
 
Много слаб мач, много слабо първо полувреме . Тренерът е абсолютно неадекватен, но той не е виновен за това.За да поемеш отбор, който абсолютно не познаваш, в първенство , което абсолютно не познаваш, без да си направил подготовката на отбора и без да си участвал в селекцията, това означава че си в този етап на кариерата си, в който се хващаш и за сламката.Тук питам , кой го доведе? Голям риск поехме , вече съм го казвал.Какво правим от тук нататък , това е въпросът.Този човек какво да гледа по-напред - Дивидита на мачовете или момчетата от школата. Той завалията , докато се запознае със ситуацията и ние току виж сме изпаднали.Тъжна история- ръководството да се разберат , кой отговаря за спортно - техническата организация, кой ще строи Колежа, защото и двете неща са важни , но са много различни, сами по себе си.Уви , липсата на всякакъв професионализъм си продължава - караме го само на едната Вяра , на едната Любов.Така не става.Само Ботев!
+7
 
 
Не разбирам защо толкова се тръшкат и възмущават някои колеги. Ами, толкова си могат завалиите, нашите футболистчета. Това не е от днес, че да правим драми. Аз още преди месец казах, че ще се борим за 9-10-то място. Такива са реалностите. Засега само буферите и Пирин са ни на нивото. Всички други могат да ни отнесат без проблем. Зареждайте се с търпение и се стягайте. Предстоят ни тежки месеци. Няма място за мрънкала. С бюджет от 20 млн лв станахме едва 4-ти, та сега ли.
0
 
 
Ай стига глупости бе разбирачи,не виждате ли че играем в най-слабото първенство с най-неадекватния футбол в Европа,кво искате от момчетата,толкова си могат,това е,нямахме късмет с гредите,тия бели лебеди с нищо не ни надиграха!!!
на 16.08.2015 г.
+7
 
 
Добре че беше Голас. Този мач можеше да иде и на 1-4 , или 2-5 ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: