ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Каназирева: Достигането ни до балотаж ще е истински пробив в овехтялата партийна система
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 25.09.2015Коментари (6)3652
©
Интервю с Дани Каназирева:

- Днес официално стартира предизборната кампания. С какво самочувствие Вие и "Съюз за Пловдив" влизате в нея?

- Няма да си позволя да демонстрирам излишно самочувствие. В годините назад, а и сега, най-вече държа на последователната и открита политика, политиката като средство за решаване на проблемите на хората и правилното определяне на посоките за развитие на Пловдив. 

Държа на експертното начало в моите позиции, на уважението към хората и различното мнение, не си позволявам лични нападки. Изключително много държа и на стотиците срещи с пловдивчани във всички квартали на града ни. 

Най-същественото, свързано с проучванията и нагласите на хората, е че те развенчаха мита, че вторият мандат на досегашния кмет бил "вързан в кърпа". За тези, които отдавна се опитват да внушат на пловдивчани, че няма смисъл да мислят, няма смисъл да избират и няма смисъл да искат нещо повече, защото така или иначе нещата били ясни, за тях тези проучвания са лоша новина - въпреки внушенията - хората имат силата да правят промени.

- Вие рано обявихте своята кандидатура и в детайли разяснявате всички свои решения за града ни. Възползват ли се другите кандидати от Вашите предложения?

- Сами виждате, че много от тях ни имитират - започнаха да издават вестници, които копират тези на "Съюз за Пловдив", преповтарят позициите ни, които ние от години отстояваме. Но аз не се притеснявам, знам, че хората, различават "ментетата". Все по-често виждам снимки на кандидати, как галят детски главички, докато повечето пловдивчани изобщо не са ги виждали на живо в последните години. Започнаха да се представят за "нови", а същевременно години са управлявали града ни и са имали всички условия да случат нещата, за които говорят.

- Според Вас, кога ще изберем кмета на града - на 25 октомври или седмица по-късно?

- Втори тур ще има със сигурност. Истинският избор ще бъде на втори тур - и той ще е между минало и бъдеще, надменност и уважение, приятелски фирми и ясни правила, партийни назначения и професионализъм, кръпки на парче и дългосрочен план за развитието на Пловдив

Имаме силата сами да решим. Другото го знаем, то се повтаря от години и е част от овехтялата партийна система, която трябва да оставим в миналото. Няма никакъв смисъл, ако отново започнем да сменяме имената им или да разменяме местата им. Всички те са абонирани от години за властта,

Обвързани са в не една сделки, разменят си някакви намигвания, кроят планове как отново заедно да разпределят ресурса на Пловдив. Тези хора просто не са нужни повече на Пловдив.

- Какво ще стане на балотажа?

- Ако действително "Съюз за Пловдив" е на балотаж, с нас, ще бъдат всички, които искат друг начин на управление, ново отношение и възпитание, независимо на коя партия симпатизират. Работливите и можещите пловдивчани винаги са намирали общ език помежду си и винаги са били отблъсквани от посредствеността, партийните чистки, назначения и зависимости. Безспорен факт е, че купуването на цели секции, гласуването под строй и под натиск, за съжаление, са част от реалността. Но те винаги ще бъдат по-малко от нас.

Винаги мислещите пловдивчани ще сме повече от неграмотните и безотговорни, чиито гласове на едро се търгуват в гетата. "Съюз за Пловдив" не участва в такива схеми:

Не правим договорки в гетата, не се пазарим, не обещаваме постове.

Досега сме работили само с енергията, знанията и опита, които имаме. Така ще продължим и напред. Ясно показахме - в Пловдив вече има алтернатива.


Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А защо не излезем всички да гласуваме и да няма балотаж ....?
на 25.09.2015 г.
+6
 
 
Дани ако НЕ стигнеш на балотаж , викам да приключиш с политическата кариера , да ни отървеш от присъствието си . Кои ти дава парите за кампанията , кои ти купува черните джипове ,дето разхождаш - за каква прозрачност ми говориш , ти ли ще бориш корупцията . Поредната превъзбудена госпожа която не може да даде смислен отговор за финансите си , обаче ако стане кмет - пълна прозрачност !Ха-ха-ха
+7
 
 
Достигането ти на балотаж, ще е сигнал,че има доста неадекватни пловдивчани!
+5
 
 
Недей така ма джанъм, дай по-оптимистично, ей на-една социалистка, пардон социоложка ,която никой не бе чувал, оня ден рече, че ще си скъса дипломата, ако не си на балотаж! Ся аджеба-ний, проЗтите ора,дет нищо не разбираме и са хилим като ни обещавате дини по 5 ст. килото през февруари и безплатни гаражи-ний аджеба на кого да вярваме? На теб ли джанъм, която не вярваш ,че ще стигнеш на балотаж или на социалистката, тоест социоложката, дето бодро обещава балотаж! А разберете се двете-кой на кого е платил все пак, и говорете едно и също, че ний проЗтия електорат хептен се объркахме! Да живее международното положение!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: