ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Година и три месеца затвор за екшъна пред "Метро": Завързана с кабел любовница крещи за помощ!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:05 / 01.10.2015Коментари (2)5255
©
Рангел Колев
Пловдивският окръжен съд осъди подсъдимия Рангел Колев на 1 година и 3 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим.

Той беше признат за виновен в това, че на 13.01.2015 г. в землището на Пловдив е отвлякъл другиго - Цветанка Гаджева, като деянието е извършено повторно - деецът е извършил престъплението, след като е бил осъден с влязла в сила присъда за друго такова престъпление. 

На 13.01.2015 г. в Пловдив е използва банкова карта, собственост на Цветанка Гаджева, като е извършил транзакция в размер на 400 лв.

Подсъдимият Колев и Цветанка Гаджева поддържали интимни отношения в продължение на години.

Връзката им се характеризирала с настоявания от страна на Гаджева за предприемане на действия от Колев в насока прекратяване на неговия брак, което би дало възможност за сключване на такъв между тях. 

Тези искания на Гаджева не довели до съответните действия от страна на Колев, като това негово своеобразно бездействие довело до напрежение в отношенията му с Гаджева и чести конфликти в случаите, когато двамата комуникирали. 

В крайна сметка тя уведомила Колев, че иска да прекратят връзката си.

В края на 2014 г. Гаджева се завърнала от Кипър, за да види родителите си. На 13.01.2015 г. тя и Колев се срещнали в Рогош в близост до дома на Гаджева и се качили в неговия автомобил. 

Жената обяснила, че връзката им е загубила смисъл, поради което занапред няма да бъдат заедно. Тази й реплика довела до ответна реакция от страна на Колев, който с опакото на ръката си й ударил шамар през лицето. 

След това завързал ръцете и краката й и я накарал да седне в багажното отделение на буса. Дошъл в Пловдив, където от чантата на Гаджева взел банковата й карта и изтеглил от нея 400 лв. от банкомат на паркинга на магазин "Метро".

Докато извършвал тези действия и теглил пари от сметката на пострадалата, тя предприела действия за своето освобождаване. Успяла да отвърже двете парчета кабел, с които били вързани краката й, изправила се на пода на лекотоварния автомобил, като с вързани зад гърба си ръце се опитала да отвори страничната врата на буса. 

Свидетелката успяла да излезе навън, като в близост до превозното средство забелязала хора, и започнала да вика за помощ. 

Колев от своя страна, след като успял да изтегли пари от сметката на Гаджева, излязъл от магазин "Метро" и забелязал ситуацията с излязлата от автомобила негова жертва и наличието на свидетели на същото място. 

Отправил се бързо натам, подхванал Гаджева през краката, вдигнал я на рамото си и я напъхал в товарния отсек на автомобила си. 

Свидетелката Димчева заснела Колев и лекотоварния му автомобил с регистрационния номер. Гаджева успяла да извика за помощ, като призовавала свидетелите да съобщят в полицията за инцидента, като при това пострадалата назовала подсъдимия по имена - "Рангел Колев", както и посочила местоживеенето му в Рогош. 

Колев се отправил с превозното си средство и с пострадалата Гаджева, последната в гореописаното положение и състояние - вързана и в легнало положение на пода на автомобила, към землището на Рогош. 

Там той освободил Гаджева, след като му обещала, че няма да съобщава за инцидента в полицията и да се оплаква от поведението му.

След напускане на паркинга на магазин "Метро" от Колев с превозното му средство и вързаната жертва в багажната част на буса, Димчева алармирала органите на полицията за инцидента, включително подала информация за вида на автомобила и неговите марка и регистрационен номер, както и данните на извършителя Колев, които чула от пострадалата Гаджева при гореописаните събития. 

По случая започнало разследване, съчетано с издирвателни мероприятия по установяване на извършителя Колев. 

Последният се предал на органите на полицията на следващия ден, след като в рамките на нощта между 13 и 14.01.2015 г. се укривал.

Между подсъдимия и Окръжна прокуратура се сключи споразумение, което беше одобрено от съда. Споразумението влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тва е в България. Лежи се пълни глупости, а баш престъпниците получават поощрение...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: