ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ермин Шиляк: Решението за промените бе общо, искам да остана в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:54 / 30.10.2015Коментари (17)5604
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Ермин Шиляк отдаде загубата на тима с 0:2 от Славия на промените направени в този двубой.

"Загубихме с 0:2, но ако видяхте сменихме доста футболисти в тима за този мач. Нормално е като излезеш в такъв състав да допуснеш повече грешки", заяви след мача Шиляк.

"Всички в клуба решихме, че трябва да направим промени и го направихме. Това е момент, в които други футболисти могат да покажат какво могат, ще видим какво ще се получи", коментира Шиляк решението си да извади 4 титуляри от двубоя срещу Славия.

"Решението беше общо. Взехме го заедно. В момента имам 18 футболисти, на които разчитам", допълни треньорът на "канарчетата".

"Можете да видите, че преди 1-2 години Ботев разполагаше с друг бюджет, много неща се промениха. Аз дойдох тук в хода на сезона, той вече бе започнал и това бе допълнителна трудност за мен. Не познавах играчите, не бях правил трансфери, просто дойдох тук да дам най-доброто от себе си. Да, искам да остана, аз съм професионалист, бих искал да остана", завърши Ермин Шиляк.

Още по темата: общо новини по темата: 10
31.10.2015
30.10.2015
30.10.2015
30.10.2015
30.10.2015
30.10.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички гракате сега срещу Шиляк, но не си правите труда да погледнете малко назад. А истината е, че откакто гракахте срещу Овчата глава и се кефихте, че говедото го изгониха нещата тръгнаха надолу и след лятната подготовка вече копаем дъното. А отбора от миналото лято практически е същия и сега без четирима - Вуйчо, Томаш, Адам и Чунчука. Освен това Голас успешно замени Амадам, Колев с нищо не е по-лош от Чунчука, а Вуйчо беше видно че няма как да бъде полезен цял мач въпреки огромната си класа. Факт е, че той и Томаш са почти непреодолими загуби, но сме играли мачове и без тях и не сме се представяли толкова зле. Слабостите ни са във огромния спад на формата и техническа и физическа, и също и тактически отбора е зле построен. Просто с тези изпълнители, които имаме Овчата глава беше някак си напипал по-правилна тактическа постройка и някак си умееше и да нахъсва самите играчи. Това сега не се вижда.
+3
 
 
Какъв трябва да си,за да кажеш на пресконференцията,че формата на отбора била добра?!? Или абсолютен наглец или пълен профан....а навярно и двете.
-4
 
 
Сега си давам сметка: Шилю е отмъщението на Мърлю. Така ви го втъкна Въгларовския, че ще има да го помните. Давай, Шиляк, учи се на занаят и ги пращай в Б група!
на 30.10.2015 г.
+2
 
 
То пък като направи трансфери,видяхме каква класа станахме! Шиляк се оказа мижитурка. Бях твърдо против освобождаването на Хубчев,Спасов,Вили и дори Мъри,който ненавиждам от 100 години и винаги съм твърдял че треньор трябва да работи не 3 месеца а 3 години. Напоследък обаче взеха да се взимат хора които да се учат на гърба на Ботев,визирам Пепо и Шиляк. Има и хора които искат да се сложи Кочев. Разберете,че докато върху ботев се учат треньори и играчи това все ще бъде тренировъчен тим с който отбори като Славия ще си правят спаринги! Шиляк вън! Време е за сериозен специалист с който да се подпише дългосрочен договор с огромна неустойка в негова полза при прекратяване на договора.
+2
 
 
Даааа,явно ще се наложи феновете лично да обяснят на Шиляк,какво мислят за него!
+5
 
 
Гошо Марков-питайте треньора за освободените,Шиляк-решението е общо,какво става питам аз?Май скоро,ще има уволнени.
+2
 
 
Шиляк, къв треньор си ти бе? На наш гръб ли ще се учиш? Ай събирай си куфарите оврем!!!
+1
 
 
Взех много да се смея от коментарите на ст.треньора.Сега пък времето му било малко.Ако си имал гаранции,че ще победиш с другите футболист-изгонените,защо ги освободи.Защо си вкарваш автогол.Какво е това наказание-временно.Или в отбора,или извън него.
+7
 
 
Жалко за "БОТЕВ"-отбор с добро минало,лошо настояще и мъгливо бъдеще.Явно този треньор е мижитурка.Съдя за него по начина на игра, а не по някои писания по вестниците.И все пак им желая успех,но надали както се казва в една песен.
+3
 
 
Мамицата ти и мръсното словенско прасе, да те няма на секундата, палячо !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: