ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бият шута на Едо при провал срещу Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 02.11.2015Коментари (14)4945
© Bulphoto
Локомотив Пловдив може да върне Георги Дерменджиев начело на Лудогорец, пише "Тема Спорт". Според запознати, ръководството на шампионите вече е имало разговори с 60-годишния специалист евентуално да замени Едуард Ераносян на треньорския пост в Разград. Това най-вероятно ще се случи при издънка на шампионите в гостуването на "Лаута". Двубоят е днес от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

В последните пет месеца Дер­менджиев е без отбор, след като договорът му с Лудогорец изтече и не бе подновен. Преди гостуването на Левски в София наставникът сподели пред "Тема Спорт", че очаква съвсем скоро да бъдат финализирани нещата около новия му отбор. През миналия месец Дер­менджиев имаше изненадваща за мнозина среща с изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев Във Варна. Освен това пловдивчанинът посети и няколко от мачовете на отбора на "Лудогорец Арена". Самият Петричев обяви, че треньорската смяна не стои на дневен ред, но по същия категоричен начин той гарантира и оставането на Ивайло Петев, Стойчо Стоев и Бруно Рибейро, а по-късно те бяха уволнени.

Индикациите за смяната на Ераносян са от доста дълго време. След фиаското за Купата на България с Локо ГО (0:1) обаче настроенията срещу треньора са станали по-сериозни. Затова евентуалният неуспех срещу Ло­ко Пд най-вероятно ще доведе до раздяла. Това може да се случи или през уволнение, или след оставка на наставника.

На "Лаута" нямат такива про­блеми. Треньорът на Локомотив Христо Колев ще заложи на тактиката от дербито с Ботев и срещу Лудогорец. Тогава черно-белите играха в ромб, а на върха му в атакуващ план бе Емил Гъргоров. Очаква се сега от­ново Бадема да действа в роля­та на плеймейкър и да дърпа конците в нападение. Точно пред не­го ще са Мартин Камбуров и Зоран Балдовалиев. Триото на "смърфовете" може да бъде определено като най-смъртоносното в А група към този момент. Об­що Гъргоров, Камбуров и Балдовалиев имат актив от 291 попадения в елита. За сравнение от влизането си в групата на май­сторите до сега Лудогорец е ре­ализирал с две повече - 293.

В по-задни позиции за пловдив­чани ще действат Димо Бакалов и Стефан Велев. Първият ще бъде на левия фланг, а бившият футболист на Левски вдясно. Единственият дефанзивен полузащитник на тима ще е Ванчо Траянов. В защита Христо Колев няма никакви дилеми. Той отново ще използва карето Тунчев, Котев, Пламен Крумов и Стамов, с който ще се покрие правилото един българин до 21 години да стартира. Под рамката пък ще е мароканецът Ясин ел Харуби.

Далеч по-сериозни ребуси за решаване има треньорът на Лу­догорец Едуард Ераносян, който разполага с по-дълга и класна ска­мейка. Специалистът се чуди кой да започне редом до капитана Светослав Дяков в средата на терена.

Вариантите са Препелица, Анисе и Саша. С най-малки шансове да излезе в стартовата единайсеторка е последният. До­сега Eдо неизменно гласуваше до­верие на Препелица, но това мо­же и да се промени на "Лаута", тъй като наставникът очаква по-силов футбол. Румънецът от­стъпва като физически качества на Анисе, който е далеч по-бор­бен и работоспособен. Засега шансовете са 50 на 50. В предни позиции по всяка вероятност за Лудогорец ще излязат бразилци­те Кафу, Вандерсон и Марселинъо, а на Върха ще е Кешеру. В защита ще се завърне Козмин Моци, който получи почивка в 1/8-финала за купата с Локо ГО (0:1). До него се очаква да е Вен­цислав Керчев. Той ще бъде пред­почетен от Ераносян за място­то на играча до 21 години пред Александър Василев. Вляво на отбраната ще е Натанаел, а отдяс­но Йордан Минев.

Локо - Лудогорец

Локомотив: Ел Харуби - Крумов, Тунчев, Котев, Стамов, Траянов, Велев, Бакалов, Гъргоров, Балдовалиев, Камбуров

Лудогорец: Борян - Й. Минев, Моци, Керчев, Натанаел, Дяков, Препелица, Кафу, Марселиньо, Вандерсон, Кешеру

Още по темата: общо новини по темата: 17
10.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
03.11.2015
02.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 02.11.2015 г.
-2
 
 
Трябва да бием шута на Бащата да си ходи в Кипър да продава маслини, за треньор не става!
-3
 
 
Трябва да бият шута на Бащата но всички ги е страх от Бонев , локомотив никога няма да се оправи.....
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-1
 
 
Ами ако Локото падне ще бият ли шута на треньорския тандем Колев-Пашев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: