ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Доказано: 40-годишната поетеса от Пловдив е недокосната от мъж!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 06.11.2015Коментари (22)8731
© Монитор
Албена Хинкова на миналото заседание в Районния съд в Пловдив
40-годишната поетеса от Пловдив Албена Хинкова е недокосната от мъж. Тя действително е девствена. Това е установил с категоричност направеният ѝ по поръчение на районния съд под тепетата медицински преглед.

Съдебната сага с девствеността на Хинкова се точи вече повече от година. Миналия 2 юли на сбирка на клуб "Младост" творците обсъждали разгорещено литературно произведение. Николай Славов решил да прекъсне колежката си по перо Албена с думите: "Кажи бе, моме. Макар, че ти не си мома, но това няма никакво значение". 

На репликата му скочила обидено Хинкова, която твърдо заявила, че е девствена. 

"Защо да не съм мома?", го попитала тя, на което Славов отвърнал със смях. Това още повече обидило Албена. 

"Когато се омъжа, в първата ми брачна нощ чаршафът ми ще е кървав", заявила поетесата пред сащисаните си колеги.

Решена да докаже своята непорочност, отишла в "Съдебна медицина" и се освидетелствала. След това завела съдебен иск срещу Николай Славов за 3000 лева. 

В хода на процеса, който бе многократно отлаган и се провежда при закрити врати заради интимните подробности, бяха разпитани много от членовете на литературния клуб. 

Николай Славов пък се опита безуспешно да се извини на Хинкова и то не веднъж, но тя бе категорична в отказа си да приеме неговите съжаления.

На първото съдебно заседание миналата година районният съдия Иван Калибацев се опита да помири двете страни. В продължение на повече от 40 минути той обясняваше и съветваше Хинкова и Славов да се помирят, да не се стига до процес, но това така и не се случи. 

"Щом госпожица Хинкова се чувства засегната, съм готов да й се извиня за трети път, макар че това, което тогава изрекох, бе метафора. Но въпреки това й се извинявам", каза по време на това заседание Славов.

На думите му опонира Хинкова, която се усъмни, че нищо не й гарантирало в бъдеще, че няма да бъде обидена с нова подобна реплика. Поетесата дори си припомни как на друга сбирка на "Младост", след като завела иска, Славов й посочил на стената картина с Мики Маус и й се изсмял. С думите на Хинкова "Всички червени линии вече са преминати" процесът за нейната непорочност започна.

По искане на адвоката на подсъдимия съдът прие да бъде направена нова експертиза за девствеността на поетесата. Две държавни болници и една частна обаче отказаха да сторят това, като се оправдаха с твърде голяма заетост на специалистите си. 

Така се стигна до решението на съда Албена Хинкова да бъде прегледана отново в "Съдебна медицина". Следващото съдебно заседание в районния съд Хинкова срещу Славов, на което ще бъде огласена съдебната експертиза, предстои другата седмица.

Източник: в. "Монитор"



Още по темата: общо новини по темата: 22
16.08.2018 »
04.07.2016 »
31.05.2016 »
28.04.2016 »
28.12.2015 »
23.11.2015 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво! Това е човек с висок морал, на който умът му не е осквернен с поквара! Този човек трябва да бъде стожер на обществото и да се дава пример с нея! Нейната скромна същност трябва да бъде пример за останалите жени в България! Тя е скромна личност. Богато духовно. Голяма душа обичаща всички живи същества. От такива хора трябва да се учим и да ни бъдат за пример.
+1
 
 
да нацапа чаршафите с мента,да си мислят околните че са и спукали жлъчката от е*ан
Споделматериала"отново плаж на марица" при опит да влезеш в сайта на платформа едно получаваш атака от вирус троянски кон!!! и какво ново....
на 06.11.2015 г.
-1
 
 
Изборът на госпожица Хинкова е неин и ние, като европейска нация с най-древната култура на континента и дала и писменост на голяма част от него и Азия, трябва да го уважаваме! Девствеността е морална ценност, девалвирала във времето и присъствието й в ценностната система на отделния човешки индивид сега не е определяща за някаква положителна или отрицателна оценка на субекта. Коментарът на това от странична личност към определен човек определя коментиращия като невъзпитан, брутален и първосигнален субект. Моята констатация по казуса е, че господата са родени от анус, като в началото на зачатието им пияните им бащи са събирали семето си от чергата пред леглото с дървената лъжица,поради невъзможността да уцелят детеродния орган на майките им!
Сподели какво ново....
на 06.11.2015 г.
0
 
 
Момето е фрегидно.Не знам кой какво е остановил но след година две ЩЕ е ката пожарната-НА ПОВИКВАНИ- АКО някой се сети че съществува.КЪСМЕТ ЧИЧОВОТ
+1
 
 
Интересно какво ще отсъди съдията. Очевидно е че тая е куку.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
И това какъв повод за гордост е, не разбирам? Освен да я съжаляваме, че е пропуснала безвъзвратно една огромна и страхотна част от живота, друго не виждам какво. Хайде сега, да се надяваме, че най-после ще спрат да ни занимават с тази жена.
+7
 
 
Интересно, че все на 40 години стои вече втора година
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 06.11.2015 г.
+6
 
 
ако беше разработена - все имаше шанс да се излъже някой и да я вземе, но сега - греда. на кой му трябват спечени сегменти?
+5
 
 
кога ще се омъжиш за да нацапащ чаршафите скъпа.... като та гледам с кви глупости са занимаваш... успех ти пожелавам.. за годините да не говорим
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: