ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чико: Обиден съм на хората в Ботев, никой не ме брои за жив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 12.11.2015Коментари (50)14501
© Plovdiv24.bg
"Безкрайно обиден и омерзен се чувствам от факта, че съм футболист на "Ботев" за ХХ век, а същевременно никой от клуба не ме брои за жив. Със сигурност и като чистач да ме назначат на стадиона, това би имало своя ефект, защото все нещо мога да посъветвам както играчите, така и треньорите в любимия ми клуб. Това заяви в интервю за "7 дни спорт" Динко Дерменджиев-Чико.

"Като цяло не мога да разбера как така единият от двамата най-големи футболисти на Пловдив - аз и Христо Бонев, не е в клуба. Виждате, че Зума е превърнат в жива легенда на "Локомотив", почетен президент е и всички имат респект, както ръководители, така и играчи. А аз дори не съм сред почетните членове на залата на славата на "Ботев" в момента. За мен проблемите идват от най-високото ниво. Не искам да се заяждам с никого, тъй като съм етичен човек, но за треньор беше назначен човек, който по принцип не познава нито психологията на българина като човек, още по-малко манталитета на българските футболисти", коментира Чико.

"Лично аз симпатизирах на Ермин Шиляк, но както казах, той беше човек, който не беше на своето място. Може да бъдете сигурни, че "Ботев" ще го бъде. Всичко започна от кризата с банката, която беше собственик. След това клубът навлезе в чисто организационна криза и се стигна до настоящото положение на клуба. Нещата не са неспасяеми, но трябват хора, които да си тежат на мястото. Ето аз например все още съм в кондиция, макар и на възраст, бих могъл да помагам на "Ботев", ако някой, разбира се, иска това от мен. Искам и друго да кажа - тъй като "Ботев" ме взе от "Марица" като вратар, искам да приключа с футбола като треньор на вратарите и да давам съвети и на останалите треньори. Другото, което бих искал да ми се случи, но не знам дали ще стане, е и фактът, че като човек на години имам желанието да умра не някъде из Пловдив, а на клубната база в "Коматево"", заяви Чико.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Алооо ръководството-във фен-магазина се продаваше снимка на Чико/дано още да я има в наличност/ , като на задната страна пише много неща.Случайно да сте я видели и прочели?
+1
 
 
Чико-я им е-и пут--та майна.И какво си се разбързал.Изчакай да стане новия стадион пък тогава се кани да мреш, къде си се разбързал.Има време, та той-живота сега започва.Дано феновете се сетят да издигнат плакати с името ти.Само Ботев.
+8
 
 
Истинските Ботевисти и Локомотивци уважават Пловдивските легенди независимо от кой отбор са! Аз като Ботевист също уважавам Зума, Гочето, Едо, Аян Съдъков и още и още, защото са легенди не само на Локомотив, но и на Пловдив! Проблема е, че в Пловдив се вляха селтаци от по-далечни села на България и донесоха със себе си омразата, селянията и простотията. Те насадиха тази омраза един към друг. Истинската майна вече е на изчезване и може да се срещне в Лондон, Чикаго и Мадрид, но не и по пловдивските улици. Напълни се градът ни с Ямболииски и Монтански джадай, който не са повече от дребни душици. Жалко е, че Чико не го смятат за човек, но и ние не ги смятаме Георги Марков и Молива за хора. Пак ще си купя абонаментна карта, но няма да идвам заради последните двама.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+2
 
 
След БЕНКСА, светла му памет...наистина нямаме БОТЕВИСТ В "БОТЕВ"...!НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, НО Е ДОБРЕ ДА ИМА ЧОВЕК, КОЙТО ДА КАЖЕ ДВЕ ДОБРИ ДУМИ, НА ФУТБОЛИСТИТЕ, ДОРИ ДА ГИ УКОРИ АКО ТРЯБВА...
-2
 
 
Появи се инфо за нов собственик и легендите наизскачаха. Чико, голям футболист си, ама се замисли защо никой не те взима насериозно.....на мен ми е неудобно да го казвам, но всички го знаем.
+6
 
 
Браво на този Голям футболист - Чико, че казва истината такава каквато е! Винаги когато темата е за проблемите в Ботев съм писал, че проблема е във феновете на Ботев! Защото, забравиха всички големи, бивши футболисти на клуба и оставят на некадърното ръководство да поставя всякакви анонимници! Когато имахте добри треньори като Хубчев, Феро и Мъри, ги изгонихте набързо, защото нямате малко търпение! Искате сега и веднага! И, трябваше да се появи Големия Чико да ви го каже! Поклон Чико! Естествено, като фен на Локо не харесвам Ботев, но Големите са Големи, а истината си е истина!
-2
 
 
Чико ти откри топлата вода...ами разбира се че Зума е уважавана легенда и не само той а за теб ми е мъчно защото наистина беше велик футболист но проблема е че фенчетата ви са основно от селата а на тях манталитета им е друг.
+1
 
 
Респект от Чико,просто съм изумен повече привърженици на Локо пишат тук,браво така трябва да е ,да се уважаваме,да изпитваме респект едни от други без значение кой е по добре в момента е кофти че сме на едни от последните места двата отбора,но такова е моментното състояние ,толкова могат момчетата,но Бат Динко е прав за всичко което е казал,респект още веднъж ЛЕГЕНДО....гледал съм те като малък,като излезнеше на стадиона всички изпадаха в еуфотия.....
Цъкам минуси на буферите :)
на 13.11.2015 г.
+1
 
 
Добре е да си на стадиона,бате Динко,но Ботев не е само в и около стадиона.На какъв ботевистки дух ще научиш хората в клуба,като те видят вечер извън стадиона?
Споделматериала"отново плаж на марица" при опит да влезеш в сайта на платформа едно получаваш атака от вирус троянски кон!!! и какво ново....
на 13.11.2015 г.
+3
 
 
драги съфорумци,обърнете внимание на отзивите за великия ЧИКО тук! всичко прелива от любов и огромно уважение и респект към него! покланям ти се до земята човече и пазя в телефона си снимка,която си направих с теб до кръчмата на луката в центъра. аз съм фен на стария спартак, но винаги съм се възхищавал от теб! представете си за секунда, че някой от нашите политици има такива отзиви във форум! ами той ще бъде българския абрахам линкълн!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: