ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пуснаха за продан сграда паметник на културата в сърцето на Пловдив!
Автор: Мария Морунова 16:25 / 07.01.2016Коментари (13)9710
В интернет сайт се появи обява за продажбата или отдаването под наем на сграда паметник на културата в центъра на града, точно срещу Градската художествена галерия. В обявата са публикувани 3D изображения на евентуалната визия на сградата. 

От брокерската фирма обясниха за Plovdiv24.bg, че към момента се водят преговори с различни заинтересовани лица. Тогава, когато се появи наистина човек, желаещ да купи или наеме сградата, ще започнат и ремонтни дейности. Изчаква се, за да се съобразят с изискванията на човека, който ще купи апартамента.

Ето и цялата обява: 

Имаме изключително предложение за вас. 7-етажна сграда с отличен инвестиционен потенциал, подходящ за хотел, в суперцентъра на град Пловдив. Сградата е паметник на културата, със старинна архитектура, която ще бъде запазена след направените реновации.

Уникална възможност да се сдобиете с изключително атрактивен имот в топ центъра на Европейската столица на културата град Пловдив, на ул. Княз Александър I, до Стария град, Парк Джумая, Римския стадион, Фонтаните, Градската Градина и други удобства, обществени институции и услуги от топ центъра.

Сградата с РЗП 1411 кв.м. се състои от магазин, офиси, апартаменти:

Сутерен, партер и първи етаж - по 225 кв.м.
Втори етаж - 228.50 кв.м.
Трети етаж - 208.80 кв.м.
Четвърти и пети етаж - по 149.40 кв.м.

Отоплението е чрез локална климатизация и аспирация. Имотът е снабден с асансьор и окабеляване за СОТ. Сградата се продава и отдава на шпакловка и замазка с луксозно завършени общи части. Имотът ще бъде изцяло реновиран с изцяло нова бетонна конструкция.

Разположен е в сърцето на града, в непосредствена близост до кметството, както и до редица други съвременни удобства, които гарантират успешното функциониране на вашия бизнес, оживеността на района, както и постоянния поток от хора, благодарение на удобната си локация в централната част на развития град.

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. 


Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
преди доста време си спомням имаше хранителен магазин но това беше началото на 90. А 7 етажа къде ги видяха...?
0
 
 
Хубаво ще е да се ползва, но наистина звучи несериозно обявата. Къде са 7-те етажа? Не знам. И как така е с луксозно завършени общи части, асансьор и окабеляване, а тепърва ще се реновира с изцяло нова бетонна конструкция. Отделно от това - конструкцията не може само да е бетонна, а стоманобетонна. Но това за някои брокери е висш пилотаж в терминологията, с която боравят и им е трудно.
0
 
 
Къде ги виждат тези 7 етажа ?? И щом е паметник на културата как така ще се продава...
0
 
 
Изключително окаян вид има, точно в центъра на града. Отдолу бившия показен магазин с тези железа е грозна гледка.Като си спомня преди 30 г. какви опашки имаше за банани и портокали ми става едно мило сега :)
0
 
 
Гергуууууффффф, запрятай червените ръкавели. Ето, че може да разсипеш и още нещо
0
 
 
Да, Матилда. Това е бившият показен магазин. Хапвахме банани веднъж годишно, но пък се редяхме по опашки, достигащи до кино Балкан. Чисто от любопитство: на колко етажа е тази сграда, защото пише 7, а толкова не виждам. Под земята ли има?
+7
 
 
Това не в ли бившия показен магазин на главната?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: