ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пак тъпчат закона: Пловдивско заведение се превърна в лисичарник!
Автор: Васил Динев 14:20 / 27.01.2016Коментари (74)24774
© Plovdiv24.bg
Олимп
ул. "Kняз Александър I" N39

0 коментара за Олимп
В редакцията на Plovdiv24.bg продължават ежедневно да валят сигнали за нередности и нарушения в Пловдив. 

Като най-четена медия не само в града под тепетата, но и в целия регион, превърнахме в традиция публикуването на вашите наблюдения относно случващото се около нас. Днес даваме трибуна на читател, който споделя:

Вчера за пореден път станах свидетел на наглото потъпкване на Закона за забрана на тютюнопушенето в закрити заведения. Мястото бе кафене "Олимп" на Главната.

"В началото бе добре, всичко нормално, приятна обстановка. Но някъде след 19,00 часа положението стана нетърпимо. Хората си пушиха най-необезпокоявано. 

Гъста димна завеса буквално затрудняваше дишането. Но явно не и това на пушачите. Бяхме принудени да си тръгнем заради отвратителния пушек. Прилагам и снимка".


Още по темата: общо новини по темата: 137
21.02.2024 »
17.01.2024 »
14.02.2022 »
29.07.2021 »
13.03.2019 »
04.09.2018 »
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Малко се пресилихте ха ха ха! Пуши се само и единствено в подобни дупки като тази,защото там ходят само селяни и ако спазват закона,ще останат без хляб. Затова,ходете си в нормални забедение с рок и джас музика,да видите как перфектно си действа закона! Като сте ограничени,не очаквайте местата,по които обичате да ходите,да са над това ниво..
0
 
 
За жалост не е само в Пловдив. Вчера сутринта бях в Стара Загора. В 9.00 седнах да изпия едно кафе в едно доста прилично заведение и сервитьорката ми остави чашка/пепелник без дори да ме пита дали съм пушач... По отношение на закона. Независимо, че съм пушач, винаги съм излизал навън. Дори за мен като пушач е много по-приятно да вляза в заведение, което не е задимено (вкл и баровете). Представям си какво им е на непушачите. Но за жалост навсякъде се пуши поголовно.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Don Ceci Не знам кои се наливат, като "смоци", но вероятно са същите тия - пушещите. А най-смешното е, че тия същите местни тарикатчета, като отидат в нормалния свят и мишкуват. Малки човечета са просто.
+3
 
 
Вчера имаше статия за един учител който отказва да преподава в час по музика цигански песни - активност на коментиращите склонна към нула! Днес има статия за хора пушещи в заведение коментарите валят! Явно това е най-голямата болка на хората!
+1
 
 
Калпав закон, обречен да бъде тъпкан. Особено в тежки студове като последните. Не можеш административно-командно да наредиш на хората да се променят от днес за утре.
+9
 
 
Добре де защо само ние българите не можем да спазим едни елементарни правила????? Какво да говорим за по-важни неща....не променим ли начина си на мислене за нищо не ставамерџ?–рџ?–рџ?–рџ?–
+6
 
 
Кое да каже, че като не спазва един елементарен закон, което е въпрос на лична култура, очаква, някой друг да спази друг закон и да не го помете на пешеходна пътека например? Хаха, дано не ти се случва, че тогава ще ревеш, в последствие, че в европа пазили пешеходците, не карали пили, с несъобразена с условията скорост и т.н. ПП Има решение на еропейски съд, че пушенето е привилегия, а не право и като такова, непушачите се считат за малтретирани от пушачи в затворено пространство - еквивалента на това, тълкувано през пушаческата извратена логика е, да дойда да ти шибна един и ти да не можеш да се защитиш законово т.е. закона на джунглата. Явно това ви кефи, не се сърдете тогава, като сте от потърпевшата страна, иначе сте лицемери. ПП2 И да, аз се старая да спазвам всички закони, защото считам, че това е въпрос на лична култура, а не на страх от наказание.
+3
 
 
Намери се един човек да им го каже!!!
+2
 
 
В Пловдив е градът на безаконието и подкупните служители ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: