ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гецата: Майните сме по-специален модел, но Тошко не трябва да остава тук
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:54 / 30.01.2016Коментари (16)8296
© Plovdiv24.bg
Идването на Тодор Неделев в "Ботев" (Пловдив) на пръв поглед изглежда голяма крачка назад. Да се върнеш от Бундеслигата в "А" група, не звучи добре. Ако той обаче играе редовно и вдигне нивото си, може крачката да е напред. Футболната кариера не върви гладко. Ясно е, че там има проблеми, щом две години не е играл. Не може един футболист да играе в трета или четвърта дивизия и да чакаш от него много да се развие. 

Учудващото за мен е, че от "Майнц 05" не дадоха Неделев на тим от Втора Бундеслига или в първенства по-високи от нашето, и то с уговорката да играе редовно. Явно двете страни са се разбрали и Тошко пристигна в "Ботев". Поне е сигурно, че той тук ще играе редовно. А дали ще се върне през лятото в "Майнц" по-уверен, предстои да разберем. Той е решил да се завърне в България сега, вместо примерно да е в Австрия. Явно са се разбрали с "Ботев", а и близките до него са го посъветвали. Ако Тошко е амбициозно момче, трябва лятото да се завърне в "Майнц 05" и да заиграе.

Има една такава тенденция, че пловдивските футболисти се завръщат под тепетата. Явно майничките сме по-специален модел. При мен не беше така. Първо бях в София и свикнах там, а после и във Франция. Има много пловдивски футболисти, които останаха дълго време в София, и то в ЦСКА и "Левски". Всеки човек е индивидуален, нищо че е от Пловдив.

Да се върнеш на 22 години, както е Тошко, да играеш в България, не е сериозно за амбициите и развитието ти. Били сме свидетели на много футболисти в последните години, които се задоволяват с по-малко. По наше време всеки искаше да играе в чужбина, а сега не можеш да ги извадиш от града им. Сега времето е друго - има интернет, фейсбук, много гаджета и дискотеки. Едно време, като се ожениш, и край. Всички тези странични неща много им влияят. Нашите футболисти се задоволяват с това да играят в България, защото има кой да им плаща. За някои хора да ходиш по дискотеките и да се сваляш с гаджетата е върхът. Да не забравяме, че на момчета като Тошко разчитаме за националния отбор.

Има голяма разлика между Германия и България и Неделев не трябва да остава тук. Тошко е добро момче, трябва да си направи добре сметката, а и хората около него. Той не трябва да се задоволява с игрите в "Ботев", а да гледа към чужбина. Само така Неделев ще стане голям футболист.

Георги Георгиев- Гецата
бивш футболист на "Ботев"



Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 30.01.2016 г.
-2
 
 
КАКВА МАЙНА МОЖЕ ДА Е СЕЛЯНДУР ОТ БЕЛОЗЕМ!?!?
-4
 
 
Баба Неделя може да играе само в Ботев и то до 60 та минута
+5
 
 
не съм фен,но Неделев ще тръгне добре в Ботев,защото си го има таланта и тук в Пловдив си е у дома.Там нямаше как да стане,защото с тази контузия от Нефтохимик и слаба физика,която той си има,няма шанс да влезе в групата на тима,а камо ли да играе.Поне за слабия ни национал ще върши работа.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Тошко вече е видял как стоят нещата в Германия, амбициозен е. Вярвам, че ще се завърне на бял кон в Майнц. Да му пожелаем успех!
-2
 
 
Г-н Геца, не е само до това дали Неделев е 'добро момче'. Защото навън не гледат колко си добричък, а какво можеш на зеления килим. ФАКТ! Бързаха да продадат Неделев, той самият се полакоми и главозамая от това, че ще играе навън, че ще взима хубави пари и прочие. Но греда. И то голяма! Не е играл в официален мач от маса време. Обаче ме подразни много изказването му за това какви са футболистите и видиш ли, че той си бил оставил живота на терена, а всички ние сме неблагодарници. И това го казва футболист, който е на път да стане 'футболист'. Футболист без каквито и да е успехи, футболист, който не е играл последните 2 години. 2 години?!?! И сега се вживява на голям специалист 'има още неща за изчистване, но не сме лош отбор'.. За какъв се мисли? С това нагло държание и никаква игра, ще стане голям футболист.. ама на кукуво лято!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: