ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с интересно предложение за завършването на стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 22.02.2016Коментари (57)21924
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив крои планове за завършването на стадион "Христо Ботев". Както е известно, бившият собственик на "канарчетата" Цветан Василев бутна старите трибуни и започна да изгражда нови. За жалост на хилядите привърженици на клуба съоръжението не бе довършено и в момента пустее.

Наскоро шефовете на клуба са отправили предложение до Община Пловдив. Тяхната идея била да изтеглят голям кредит, като с парите да довършат съоръжението. Босовете на Ботев срещнали подкрепа и разбиране до момента, в който поискали Общината да стане гарант. По непотвърдена информация става дума за кредит от 15-20 милиона лева, твърди Sportal.bg.

Именно толкова пари са необходими за завършването на стадиона на пловдивчани. Идеята обаче не се е понравила на градоначалника на Пловдив, който е отказал предложението. В близките дни ще има нова среща между кмета и ръководството на Ботев, за да се търсят варианти за изграждането на "Колежа".

Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Естествено,че кражбата ви е приоритет...примери много-агробизнесбанк в лицето на данов и александровов(излезна ли от затвора тоя?),маркачев и той същият сволоч,краде и забегна в майорка,командоса-ненадминат крадец и лъжец,за "родолюбеца",който толкова си обича Родината,че не се е прибирал с години в нея,какво да кажем...примери много...тея хайвани по ирония на съдбата,пак заеми,пак банки!!?!?Сещайте се сами,какво следва!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Ще кажа една истина и много хора ще се обидят, но май ще се окажа прав. Крушарски е милионер колкото "Бай Марин Милионера" - имаше такава комедия навремето, а Чандъров е всичко друго, но не и мастит бизнесмен. Тоя няма капацитет да издържа клуб като Ботев, та какво остава да даде милиони или да тегли заем за стадиона ви. Всичко е жалка шайка лапачи и набедени "собственици" от Боко. В момента, в който Боко падне, всичко ще изчезне на часа!
+2
 
 
Гледам, някои локомотивци са се хванали като удавници за сламка. Сламката е незавършения стадион на Ботев. Ако стадионът остане така "още 200 години", Локомотив ще пребъде! Нямате никакви причини да сте комплексирани, стадионът на Ботев не е в състояние да ви застраши!
+9
 
 
Естествено, че ние можем да си позволим заем за 20 и повече милиона. Тука говорим за заем уважаеми буфери, а заема се връща и то с лихви. Вие няма как да го направите, защото нямате нашият потенциал (фенска маса), за да го изплащате.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.02.2016 г.
+8
 
 
Малцинството пак превъзбудено. Пуснете си гола на Балтанов и си лягайте.
+9
 
 
На всички злобни душички по долу...МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ БАЛТАНОВ.Стадион ще има .
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-5
 
 
На разните футболни фейнки с жълти гащи(и с черно бели)....Вашите мастити тарикатчета,пак искат да направят Колодрумски номера. Общината изобщо да не се хваща с милионерите а да им подскаже,че това е тяхна грижа.,...Кога решаваха да взимат обора,тогава да бяха обсъждали строежа ,а не сега ,като изнудване. Значи почваме строежа за 5...милиона и после започват финансови трудности....обаче сме хванали като гарант на хорото Община Пловдив и банката хваща гаранта,щото има гарантирани приходи(бюджета)....а милионерите -финансисти се спасяват,както онези на колоездачното дружество Цар Симеон ,което почна Колодрума и после го лашнаха тънко проекта и грубия строеж на Общината.И понеже тази зала беше обречена да си остане во веки веков...на груб строеж,държавата и кмета решиха ,че е по добре да я довършат и да я има.Та по същата схема милионерите като 4-та на Ботев,ще се опитат да почнат нещо...и да го лашнат черния петър на Кмета(който и да е той..)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: