ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Градоначалникът: Лошото управление на Батаклиев е за учебниците
Автор: Мариана Панчева 14:27 / 29.03.2016Коментари (21)8015
© Plovdiv24.bg
"Градски транспорт" като дружество е затворена страница за община Пловдив. Може да го ползваме в учебниците като лош пример за управление в първите 25 години от демокрацията." Така кметът Иван Тотев коментира пред Plovdiv24.bg поредната брънка в казуса с Ангел Батаклиев

Припомняме, че в петък Апелативен съд - Пловдив върна делото за несъстоятелност на "Градски транспорт" на първоинстанционния съд заради опорочени процедури. 

"Сега чакаме Окръжен съд да си коригират пропуските, но нямаме смяна на политиката спрямо "Градски транспорт", това е затворена страница за нас", категоричен бе Тотев. 

По думите му най-добре за Общината ще е да излезе възможно най-бързо от тази ситуация, от която никой не печели. 

"В момента грозните жици продължават да си висят и могат да паднат върху главата на хората, а ние се занимаваме с несвойствени неща и пишем обяснения по жалби на Батаклиев, който си защитава жиците", възмути се Тотев.



Още по темата: общо новини по темата: 244
08.12.2022 »
05.12.2022 »
04.03.2022 »
13.01.2022 »
06.01.2022 »
01.11.2018 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Изобщо не мога да разбера Тотев , какви са тези учебници , двойкаджии , некадърници ! Като кмет на община Пловдив , която е акционер в " Градски Транспорт " / макар и с под 3 процента / би трябвало за изиска инвентаризация на дружеството и резултатите да бъдат сравнени със счетоводните документи . И ако се окаже , че има липси , необявени като кражба , Батаклиев - на прокурор ! Аз лично вече го виждам на втория етаж , южното крило , при бай Ставри . Както се казва човека е строг но справедлив !
0
 
 
Немо ти излизал ли си извън България, за да говориш такива глупости ???Пловдив не е мръсен град изобщо при това ! По твоята логика в Лондон и Москва хората ходят с противогази...айде малко по-сериозно !?! Тролейте не са удачен трапнспот, ако не са чисто нови, а да са чисто нови трябва някоя фирма да инвестира в тях, имаш ли си представа, че новите рейсове, които са в турция произведени Отокар са на цена около 150 хил.лева - единия, то цената на един тролей ще е сигурно около 300 хиляди лева минимум, за каква инвестиция говорим???... Аамортизацията на тролейте не е по-малка от тази на рейсовете, да не говорим, че са бавни, тромави и ще са самоубийствени за тясните ни булеварди, да били са хубав транспорт, но с инфраструктурата на града ни преди 40 години.
+1
 
 
Аз не можах да разбера ТИ защо не направи нещо за тези жици, когато толкова много хора искаха да ги притежават и да върнат тролейбусният транспорт и да го направят най-хубавия в България.. Това ли е Европейска столица на културата, с това ли показваме и доказваме, че сме един от най-мръсните градове на Европа... Тези жици остават само спомен, че по тях са се движили екологични превозни средства, за които днес всички мълчат и нищо не се споменава за връщането... а т*пите частници се избиват, който да вземе 66 или 26 примерно??? Забавно нали... докато ги имаше тролейбусите някои от тях се движиха дори по бързо от градските ни автобуси-таратайки или щъркели! Остава само споменът, че някъде някога е имало нещо хубаво, че стотици хора са се предвижвали до работните си места и стотици са израснали в този транспорт! Батаклиев може и да е затворена страница, но тролейбусите могат да бъдат едно чисто начало! Когато в тази държава някой започне да слуша народа, тогава и тя ще се оправи... но в следващите 200 години аз просто не виждам светлина!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: