ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тотев: Гледам малко критично към намеренията на Крушарски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 12.04.2016Коментари (77)13334
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Иван Тотев призна, че гледа малко критично към инвестиционните намерения на собственика на Локо (Пд) Христо Крушарски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Plovdiv24.bg припомня, че клубният бос обяви, че е готов да инвестира 12 милиона в обновяването на стадион "Локомотив" и други 30 милиона за нова клубна база в ЖК "Тракия".

"Аз малко гледам критично, когато някой ти говори за 40 милиона инвестиции, пък после търсят "Чистота" да им изчисти стадиона", заяви днес Иван Тотев.

"Това, което съм поел като ангажимент към Локомотив, ще си го изпълня. Това е предложението на клуба да бъде входирано и да бъде включено за разглеждане в общинския съвет. Сега чакам да внесат писмено инвестиционното си предложение и чак тогава Община Пловдив ще се произнесе. Не искам да тълкувате това изчакване като някаква позиция в момента", допълни още кметът на Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
голям вой нададоха завистливите селяни. То затова в ада никой не пази българския казан - защото сами се дърпаме вътре. Концесия, та концесия!! И защо да се плаща такса за нещо, което не носи никакви приходи, а само разходи. Кой от вас е дал 10 лв дори безвъзмездно. Докога ще сме против нещо само и само защото другия щял да спечели без да виждаме, че по този начин печели и целия град??!!! Искането е за безвъзмездно ПОЛЗВАНЕ, а не за безвъзмезден подарък!!! Има огромна разлика!! Защо да се плаща наем за нещо което ти е разход!! Има милион начина земята да си остане общинска, но да се ползва за самоиздръжка на отбора Гаранция за инвестициите също може да се опише в договор. Друг е въпроса ако кмете е тъпо парче и не знае как да го направи! И пак да му напомня, че ако изгони инвеститорите ще му бъде потърсена сметка За някои хора този отбор е по-скъп от живота им!
0
 
 
Кмете, гледаш и говориш доста опростено за съжаление! Аз бих те попитал кой в момента финансира и организира изграждането на нови и модерни тревни покрития на помощните игрища в парк Лаута. И като разбереш името му, можеш да си зададеш вторият въпрос - в качеството си на какъв, финансира този процес, може би като концесионер или собственик на спортния комплекс?! И като си отговориш, би могъл поне да не се излагаш за инвестиционните намерения на човека.. Забравихме да ти благодарим и за реализираното обновяване на съблекалните и прилежащите зали и помещения:) А, да, прав си, че еднодневната услуга за почистване струва по-скъпо от изграждането и боядисване на нова ограда опасваща стадиона, където пък друг "патриот" имаше сериозни намерения за инвестиции, реализирани по-късно частично с крадени пари!
+3
 
 
Общината, вместо да подарява 150 декара на Крюшо, да си построи сама апартаментите и после да ги продаде, а с получените пари да оправи стадион Пловдив.
+1
 
 
Добре де защо не се направи един качествен договор между общината и клуба. В който точно и ясно се казва , че земята която се иска от клуба ще бъде предобита безвъзмезно след изпълнение на инвестицията. Да се видят тези пари има ли ги, няма ли ги? А през времето в което текът стройтелните дейности до завършване на даден проект клубът да си плаща наем. Или по друг начин казано , да вдигнат стадионите и да създадът условия на школите, а след това земята под тези съоражения да се дари от общината. Когато се мисли за инфраструктората на града ни фенщината трябва да стой на страна. Така че не лайте много кой бил жълт кой друг, а помислете тези пришалци където идват в града ни (Крушаркси , Чандъров) и пускат кокалче след което искат да отнесът целия бут какви са им намеренията и колко са чисти. Голям герой стана дедото като ви докара бадема и иван иванов, но реално какво е направил за вас друго ...само приказва като всички предишни. Да... искаш да си вдигнеш хотелче (най-вероятно и нашия ще поиска същото край колежа) но дай да видим какво ще дадеш първо ти. Пловдив не е бащиния за знаини и незнаини пишман бизнесмени. Нагледахме се на проекти през годините, хайде нещо на яве да видим. Много здраве и само Пловдив.
-5
 
 
Кмете нали ти подписа на Караибрахим да строи Кънчова поляна.Той големия банкер къде е сега .Как разбра какво може Крушарски.Има искания и нищо повече.Ако се отпуснат декарите ще се строи ако не ще се ремонтира ст Локомотив.Крушарски да е поискал пари за този строеж .Да дадохте по 1млн на Локо и Ботеу.Има съвет той ще реши а не мамин Ваньо.Помисли си кога беше прав при Василев или сега при Крушарски.
-1
 
 
Само като прочетеш коментарите и ти става ясно,че всеки е готов да разпъне кмета или да го защити....зависи от коя камбанария гледа.Ето затова наричам фейнките на двата обора...курветини.Земята в Пловдив не е на Тотев,нито Крушарски или Чандъров са най големите селски тарикати,че да предлагат сделки.На такива селски тарикати нямам вяра и е ясно защо.Щото преди да искаш,трябва да дадеш...а издръжката на футб.клуб си е лично решение,няма смисъл да се ангажира целия град с "идеите" на разни муфти.Плюйте се,бийте се...но 150 декара може да си ги купи.Като е голям предприемач да отиде в банката,да си представи проект,бизнес план и да иска заем...Едва ли 150 декара ще са по 1 милион на декар.Общината може да се обвърже заради тази продажба с процент собственост от броя жилища или разреш.за строеж без пари,както и инфраструктура...но да налива земя в частна идея...е все едно лоби.А в Пловдив има още 3 клуба.Тъй,че бизнестарикатите ако ще правят бизнес...да е по бизнес правила,ако ще издържат частни клубове,да не искат държавна подкрепа.Като не могат,няма да има грандове и проф.футбол и това е.Аман от сополиви лайнарчета дето са готови да правят свирки на всеки селски тарикат щото им станал Бос на ОБОРА.
-3
 
 
Още от Христолово време стадиона карай бирената се е чистил от общината. Питам аз кмета, крадеца на века на който всички му се кланяха като се скри в Сърбия дали е платена и една стотинка от концесиите и дали общината като собственик ще предприеме някакви мерки. Кой носи отговорност за разкопките в центъра на града?
+3
 
 
Повечето коментари явно са от вдлъбнати тикви.Кмета ви казва че няма пари да си изчисти стадиона тоя ,вие бил фен на жълтите.
+2
 
 
Крюшо искал 150 дка земя за строителство в Пловдив?!?!? ОБщинарите трябва да знаят, че дадат ли 150 дка на докоспор, на следващата сесия трябва да гласуват и 150 дка на БОТЕВ, а на третата сесия трябва да гласуват трети 150 дкa за Спартак и Марица. Мисията невъзможна... За да са равни клубовете в Пловдив, Общинския съвет трябва да предложи на докоспор концесия за 35 години за стадиона в Лаута, а после да предостави 60 дка в Тракия на концесия за 35 години за да може Крюшо да направи тренировъчна база. Условията които предоставя Общината на Крюшо трябва да са като тези които се подписаха с БОТЕВ ..... за двата отбора концесиите трябва да са с еднакви параметри - времетраене, такси, изисквания за инвестиции и т.н.
-2
 
 
Ами то затова нищо не става в тази държава.Всичко е скептично и песимистично.Но за крадците,пречки няма.Тъжно...А бе,то и химна ни дори е в минорна тоналност.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: