ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Уникално! Невероятно! Послушахте ли Крушарски? Локо тресна Левски от 0:2 до 3:2
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:24 / 10.05.2016Коментари (94)24599
© Plovdiv24.bg
Изключителен и невероятен Локомотив Пловдив сътвори зашеметяващ обрат от 0:2 до 3:2 при гостуването си на Левски в мач от 32-ия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в София.

По този начин се сбъдна смелата прогноза на собственика на черно-белите Христо Крушарски, който посъветва вчера любителите на тотото да заложат на неговия тим.

Венци Христов (16) и Мигел Бедоя (17) се разписаха за домакините, а попаденията за Локо бяха дело на Сашо Александров (автогол 46), Мартин Камбуров (65) и Бирсент Карагарен (89).

Поражението на Левски на практика прави отбора на Лудогорец шампион за 5-и пореден път. Черно-белите пък продължават да мечтаят за Европа. Те вече имат 40 точки, 3 по-малко от Славия.

Наставникът на Локо Илиан Илиев направи няколко сериозни изненади в състава си, пускайки като титуляри французина Ясин Амрауи и Веселин Марчев, а в същото време остави на пейката Емил Гъргоров.

Левски сякаш уби интригата с два бързи гола в рамките само на 60 секунди. Венци Христов откри в 16-ата минута, когато бе изведен между Кирил Котев и Иван Иванов и с бомбен шут прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Харуби.

При следващата атака на сините Мигел Бедоя получи пас от Христов и с левия крак от 10-ина метра простреля Харуби за 2:0.

Най-чистата възможност за Локо дойде в 29-ата минута. Дани Кики комбинира с Мартин Камбуров, който с един финт преодоля двама футболисти на Левски и се озова сам срещу Йоргачевич. Последва шут с левия крак, който бе отразен от сръбския вратар на домакините.

Второто полувреме стартира блестящо за "смърфовете", които успяха да се върнат в мача. Атаката започна от Пауло Серджо, който изведе Ясин Амрауи по левия фланг. Французинът напредна и почти от аутлинията центрира в наказателното поле, където Сашо Александров засече с глава в собствената си мрежа - 2:1.

В 65-ата минута локомотивци шокираха домакините с изравнителен гол. Мартин Камбуров се пребори за една топка по левия фланг и комбинира с Дани Кики, който хитро му върна с пета. Последва мощен удар с десния крак от границата на пеналта, при който топката се заби неспасяемо в долния ляв ъгъл на вратата на Йоргачевич за 2:2.

Това бе гол №16 за капитана на Локо през настоящия сезон и негов 12-и срещу Левски, провери Plovdiv24.bg.

В 89-ата минута Локо нанесе съкрушителния си удар. Влезлият на смяна Бирсент Карагарен вкара красив гол за окончателното 3:2 за пловдивчани.

Левски: Боян Йоргачевич, Веселин Минев, Георги Костадинов, Александър Др. Александров, Александър Ем. Александров, Франсис Нар, Мигел Бедоя, Мехди Бурабия (61- Де Ноер), Божидар Краев (76- Джъстин Менголо), Роман Прохазка, Венцислав Христов;



Локо (Пд): Ясин Ел Харуби, Ясин Амрауи, Иван Иванов, Кирил Котев, Ванчо Траянов (74- Бирсент Карагарен), Стефан Велев, Веселин Марчев, Пауло Серджо (77- Георги Вълчев), Димитър Велковски (60- Емил Гъргоров), Мартин Камбуров, Дани Кики

Още по темата: общо новини по темата: 20
25.05.2016
24.05.2016
19.05.2016
17.05.2016
14.05.2016
13.05.2016
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Буферчета, не почвайте да летите. От това по уговорен мач няма на света. Замислете се с този отбор/същите футболисти/ допреди два месеца и малко щяхте да изпаднете. Не си мислете, че Илиян е направил чудо за толкова време. Просто се почнаха игричките на чичковците. Ден преди мача ви с Луноходец Жоро физкултурника си каза, че на Лаута всеки може да загуби. Онзи ден КруШата рече 2-ка. Хайде бе, та вие за месец направихте отбор за Шампионска лига. Лестър ряпа да яде. Та за мача, Минев такъв автогол си заби при положение, че няма никой около него и са двама защитника. За втория гол Камбурджи не е ли в засада. Третия гол при паса към Карагерен този черничкия 8 номер щеше да си оплете краката само и само да не отклони топката а централния се пусна по пързалката сам за едното нищо. Абе вие си знаете.
+1
 
 
Жълтурци, гледайте си загубата от Берое надвечер, както и обявяването на Строежа за вечен ангажимент след малко. Гранда не ви е на нивото, за да коментирате, ние решаваме съдбата ви без дори да го разбирате- колкото по-силен е Локомотив, толкова по-слаб се чувства ботевЪ, толкова по -тежка е кризата. Локомотив ви вкарва в дупка , от която няма излизане- ботевъ В ДУПКА, сТРОЕЖА Е ДУПКА, ФЕНОВЕТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ ТОЗИ БОТЕВъ И СА ДУПКА- амин...вече и сами не знаете как да палите свещи за ботеЪ...за жив или умрял отбор!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
като неутрален фен ще кажа, че ако Локо измести Славия от четвъртото място и ЦСКА спечели купата, то Локо има най- голям шанс да продължи в ЛЕ от другите отбори.
+5
 
 
ДПС ОТНОВО РЕВНУВА В Пловдив ... ДПС НЕ ОСЪЗНА , ЧЕ Пловдив НЕ Е КОМАТЕВО ... ДПС ОБРАТНО В АНАДОЛА ГРАД Пловдив СИ ИМА ЕДИН ОТБОР !
+6
 
 
Дано отборът се запази догодина.Ще бъде страшилище. Но лошият старт ще ни тежи до края на първенството.
+11
 
 
Победата си е победа. Евала на този отбор на локото, че биха последователно Лудогорец и говедата в София. Как е станало - дали е голям късмет, дали е тото или е плод на чисти умения - няма значение! Победителите не ги съдят. Не разбирам 20-годишните келеши от двете страни, които се обиждат и кълнат грозно сякаш не са от един град.
+9
 
 
Говедата като препарирани след мача, не могат да напуснат терена... безценно!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.05.2016 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: