ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Поредна глупост из пловдивските улици! Шофьор на автобус кара в насрещното
Автор: Васил Динев 13:30 / 23.05.2016Коментари (42)17471
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати интересно видео, в което се вижда как шофьор на автобус прави изключително грубо нарушение, шофирайки в насрещното платно по бул. "Марица", непосредствено до Пешеходния мост. От видеото се вижда как на другите водачи се налага да направят рискови маневри, за да продължат движението си. В същото време шофьорът на автобуса не прави дори и опит да прекара превозното средство в правилното платно, а нахално изчаква насрещно движещите се автомобили да освободят пътя му.

"Здравейте, изпращам Ви едно видео с "леко" нарушение на шофьор на автобус от фирма "Бумеранг". Явно водачът не знае, че в България движението се извършва отдясно. Коментарите оставям на Вас", допълва възмутеният ни читател.










Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Ама така са любителите-като видят нещо странно за тях и веднага телевизии а у и кво ли още не.Хайде да сложим колегата където е снимал и подал сигнала зад волана на автобуса.Да му кажат иди вземи тия първокласници от училището и ги закарай на екскурзия.Тогава бая зор ще види.Първо като вози деца е длъжен да спре на удобно и безопастно място за децата.Второ автобуса като гледам минимум 3.80 м височина а моста под който минава надали е над тази височина.Затова драги любители е минал в насрещното където очевадно там височината на моста е по голяма.Макар и любители мислете като професионалисти.
+4
 
 
Просто е нарушил правилника.Санкция и пак санкция до дупка.Без наши ваши роднинте от село и прочие -САКЦИИ.
0
 
 
Единственото логично обяснение е, че иска да влезе на паркинга вляво/негово дясно/. Има право по закон да извърши маневрата от другата лента като не застрашава другите участници. Ама тогава поне десен мигач трябваше да даде.
на 23.05.2016 г.
0
 
 
Това ми звучи като откъс от съчинение на тема "Селското стопанство", а именно "На брега на реката млада краварка доеше крава, а във водата изглеждаше обратното..." :) :) :)
+5
 
 
Искам да видя същото видео, само че с 3-4 секунди по-ранно начало... Траекторията, която се вижда, че описва автобусът от първите няколко секунди, ми прилича повече на завой надясно от перпендикулярната улица на "Марица", а не на преминаване от дясната (за него) в лявата... Ако е така, се сещате, че правейки такъв завой от 90 градуса, няма как да не навлезе в насрещното движение... Като че ли е станало точно това и вместо тези зад автобуса да го оставят да си се изтегли в дясната лента, те натискат отзад (струва ми се, че шофьорът ръкомаха, сякаш иска да каже "Какво да направя?" някъде в диапазона 0:08 - 0:12 от видеото... При всички положения, има нещо гнило и ми се струва, че видеото не показва обективна гледна точка... Дали е така или не? Ще се разбере, ако авторът на клипа ни покаже какво е правел автобусът 3-4 секунди преди това... К
0
 
 
По-скоро иска да направи десен завой към паркинга :-) Но или не му работи мигачът, или се е изключил по някаква причина. Друго си е обаче да изпъкнеш с некомпетентен коментар на база своята любителска книжка, с която по-далеч от предно дясно огледало не виждаш.
-3
 
 
Хайде преди да пишете малко да помислите, после да погледнете, пак да помислите и тогава да пишете глупости. Шофъорът може да е в нарушение, но го прави, защото в неговата лента моста е по нисък и ще закачи автобуса от горната страна. Ама редно е да плюят троловете вместо да помислите и да видите правилно нещата. НЕ ГО ОПРАВДАВАМ - ВИНОВЕН Е, но е заради ниския мост. Другият път като се заклещи някой на моста, тогава ще кажете колко е бил глупав нали....глупави са тези, които са все разбирачи и много можещи и коментиращи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: