ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ад на пътя Пловдив - Асеновград, трима загинаха в зловеща катастрофа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 20.06.2016Коментари (43)40874
© btv
Ограничено е движението на автомобили по пътя между Пловдив и Асеновград. Причината е тежък пътен инцидент с три жертви. Сигналът за произшествието в района на КЦМ е подаден около 4.40 часа тази сутрин. 

По първоначални данни лек автомобил БМВ с кърджалийска регистрация навлязъл в лентата за насрещно движение в посока Асеновград и се блъснал челно в таксиметров автомобил с пловдивска регистрация. 

На място са загинали водачът на първата кола, шофьорката на таксито и неин спътник. Установява се самоличността на тримата. Местопроизшествието е запазено и посетено от служители на Първо РУ и сектор "Пътна полиция". 

До приключване на огледите в участъка на катастрофата автомобилите се пропускат само в едната лента. Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините, довели до тежката катастрофа.


Още по темата: общо новини по темата: 3
21.06.2016 »
20.06.2016 »
20.06.2016 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А бе забраняват бмвто в България и солидни глоби и камери по булеварди и проблема ще се реши
+1
 
 
Младо момче с БМВ-това вече е опасност на пътя.Всички карат над 150 и се правят на бързи и яростни.Докато се пребият.Като се изхакат в дърво-добре,но като има и друга кола и умират невинни хора.
+1
 
 
Защо трябва да обиждате жените - шофьорки??? Мога да кажа,че колежката беше с дългогодишен стаж като таксиметров шофьор, много внимателна и разумна. Жалко, че по този начин си отиде един добър човек! Почивай в мир Маринка!!! Покой на душата ти! Съболезнования на близките!!!
+1
 
 
Ми поне е много хубаво че е умрял шофьора на БМВ то но жалко за хората в таксито но и жена таксиметров шофьор не са стока
-1
 
 
Защо обиждате на поразия без да знаете каква е причината за катастрофата ? МОЖЕ БИ МОМЧЕТО НАИСТИНА Е ЗАСПАЛО, ЗАЩОТО ТОВА Е БИЛО В 4,30 СУТРИНТА!!! И ДА РЕЧЕМ, ЧЕ Е СТАНАЛ В 2,00 ч.! ПОЗВОЛИЛ СИ Е ПО-ВИСОКА СКОРОСТ И ЕТО ВИ ФАТАЛЕН КРАЙ ! МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЕКИГО!!
+2
 
 
На този широк път, за да има челен удар, или BMW-то е предприело двойно изпреварване, или таксито е карало по средата на лентата си (а може и по-близко до осевата) и шофьорката не е била нащрек. Защото на това шосе, единственото за което трябва да се внимава, е дали някой от тези, които идват срещу теб, не е предприел "джигитско" изпреварване.
+3
 
 
Този път трябва най-сетне да стане еднопосочен . Слушам го цял живот . Ето поредно .
-3
 
 
Добре, пребили са се ! Хубаво. А защо имаше задръстване до 9 часа !?
+1
 
 
Само погледнете снимката. Такива смазани ламарини, които някога са образували кола, се виждат най-вече по състезанията в Индианаполис. Лошото е, че тукашните пътни имбецили замесват в състезанията и гъзариите си и невинни хора. Ако искаш да се трепеш, има предостатъчно закътани черни пътища - и да свършиш на кайма в дерето, никой няма да го грее. Една отрепка по-малко. Но съзнателно и летейки да навлезеш в насрещното, и да убиеш невинни хорица за части от секундата, това е недопустимо. Не ми се мисли как се чувстват близките на убитите. Все си мисля аз как бих реагирал, ако изгубя някой близък по такъв начин....Не знам дали бих могъл да се сдържа в съда и сигурно ще смажа главата на шофьора-убиец от бой. Те затова такива (ако изобщо са живи след катастрофата) ги пазят с кордон от полицаи. Защото кой знае какво чувстват роднините на загиналите. На никого не пожелавам това.
0
 
 
Абе малко по малко се чистим. Лошото е, че и невинни загиват ама тва е положението ... Ония в Шекера докато не си изкарат ръцете от там дето им седят от 5 години ще е така... Другото лошо е, че ще започнат да загиват хора и при саморазправа... нещо страшно ни чака, ако не се вземат мерки
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: