ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев остана без двама защитници, вижте защо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 14.07.2016Коментари (20)6747
© Plovdiv24.bg
Радослав Терзиев е с разтежение в лявото бедро
Защитникът на "Ботев" Радослав Терзиев ще пропусне следващите две контролни срещи на отбора. 22-годишният бранител има леко разтежение в лявото бедро и няма да вземе участие в проверката срещу ФК "Трявна" днес, както и в тази със "Септември" ден по-късно.

Въпросните приятелски срещи пропуска и Милен Кикарин. Привлеченият от ЦСКА ляв защитник е с възпалена връзка на коляното и отпада от сметките на треньорския щаб за последните контроли от лагера в Трявна, съобщиха от клуба.

Терзиев и Кикарин тренираха на облекчен режим в сряда заедно с Лъчезар Балтанов. Капитанът на "Ботев" е почти възстановен от травмата в коляното, получена в проверката с "Нефтохимик", но също може да получи почивка в предстоящите мачове.

Всички останали в лагера на "канарчетата" са здрави, с изключение на Рафаел де Соуза, който вчера претърпя операция на ахилеса, за което Plovdiv24.bg вече информира.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нямам нищо лично против Костов , но явно и тази подготовка подобно на тази и през зимата в Турция отива към провал . Всяко първо изречение на Костов пак ще започва така - ,, Отпаднахме физически , защото повечето футболисти имаха нарушена подготовка ,, . Отговорността за тази подготовка е негова и няма право да се оправдава , както резултатите също са негова отговорност . Също няма право да се оправдава , че е взел цял нов отбор и налагал млади играчи , Всичко това , трябва паралелно да върви и с добри резултати , ако е добър треньор.
0
 
 
Защо, колеги ботевисти, плюете, че Терзиев има разтежение на бедрото, Балтанов проблем в коляното, а Крум Стоянов болки от сблъсък? Защо и кого плюете? Помислихте ли малко преди да драскате, направихте ли равносметка, анализ, сравнение с други отбори? Спортната медицина е наука, която нито вие, нито аз разбираме. Само грачите, че се контузили този и онзи. Треньорите виновни и затова, че влизат в единоборства или разтягат мускул...Щабът си има грешки, но да ги посочваш за всичко е лаладжийство
+3
 
 
Костов каза,че е доволен от селекцията и си носи отговорността за нея. Лично мое мнение е, че двойката централни защитници ще ни е слабото място този сезон. Димитров и Купенов не са готови още, както и втория ни вратар. Нямаме централен нападател, но там е известен факта, че Костов не обича да играе с такива. Недостатъкът от това ще се види най-ясно когато играем като домакин с отбори, които се затварят при гостуванията. Надявам се момчетата да ме опровергаят в хода на първенството.
+3
 
 
"Ботев"Пловдив в момента разполага с 2/двама/централни защитници -19 годишните Купенов и Димитров."Професионализъм" в действие!
-2
 
 
Оказах се прав, като употребих израза дежурни истерички. Сега е подготовката, натоварванията се повишават. В контролните игри не се щадят играчите, има сблъсъци в игрова ситуация. Нормално е да се случват тези неща. Но нали искаме да бягат даже не 90, а 120 минути като финикийци. Така ще бъде и занапред. Ако си мислите, че при другите ги няма тези проблеми, лъжете се. Просто едните си казват всичко, а другите частично. Имаме си специалисти на подготовката, здравето им се контролира, натоварванията също. Не пишете истерични глупости! Излагате се.
0
 
 
На Терзиев контузията му е след контролата с Нафтата. Кво вдигате въргал и говорите глупости.
-3
 
 
Ами да минавам оттук , сигурно аз съм виновен за тези контузии . Това вече е прекалено много и както винаги преди мач с буферите проблемите стават огромни . Всички тези контузии са следствие на неправилните натоварвания или и те са предизвикани от ,,сблъсаци,, с противници ?
+1
 
 
е*ати подготовката ! Едни от най-важните ни играчи са контузени и кой знае каква на какво ниво ще са готови за първенството. Наистина ще е доста тъпо после да има оправдания, че не могат да издържат, щото не били подготвени...
0
 
 
Хайде, очаквам дежурните истерички да надигнат вой.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: