ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с гневно отворено писмо до премиера и вътрешния министър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:55 / 01.08.2016Коментари (54)14132
© Plovdiv24.bg
Обединени фракции "Бултрас" излязоха с гневно отворено писмо писмо до премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Повод за реакцията на феновете на Ботев са действията на полицаите при арестуването на 32-годишния Йордан Запрянов, който нахлу на терена на стадион "Лазур" по време на градското дерби с Локомотив.

Plovdiv24.bg публикува отвореното писмо без редакторска намеса:

Следващите редове не са декларация, а по скоро отворено писмо към власт имащите и по скоро до премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

В събота на стадион "Лазур" в Бургас, където само преди година се проведе Европейското за юноши, пред очите на хиляди очевидци имаше силно превишаване на полицейски правомощия. Дебело подчертаваме, че не защитаваме и не толерираме действията на нахлулия на терена привърженик на Ботев Пловдив, който ще донесе санкции на нашия клуб, но и ще понесе вината си пред съда.

Но ние искаме да попитаме - беше ли нужно толкова брутално отношение към паднал човек с поставени белезници? Ако така ясно се показа как действат органите на МВР и то пред хиляди очевидци, какво остава, когато няма свидетели? Така ли раздават правосъдие вашите служители г-жо Бъчварова? С тази жестокост, как искате хората да уважават вашите служители, носители на реда и стабилността? Това ли се нарича - ред, да пребиеш паднал човек и то с ритници?

Почти всеки път служителите на "реда" се крият зад анонимността на пагона и фуражката. Tози път обаче искаме да попитаме вашия служител, който е бивш ръководител на КАТ Пловдив - Радослав Начев и който цяла България видя ясно как посяга и рита пръв, по особено жесток начин падналия и закопчан с белезници човек - така ли е инструктиран да действа? Това ли е начинът да се издигне в кариерата си и сега когато е отстранен от "доходоностната" служба в КАТ и пратен да се разправя с фенове в злобата си, така ли ще действа и занапред...

Обединени фракции "Бултрас"

Още по темата: общо новини по темата: 71
19.08.2016
04.08.2016
03.08.2016
03.08.2016
02.08.2016
02.08.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Много са активни във форумите фенчетата на локо. сигурно затова на стадиона бяха в пъти по-малко от нас!
+3
 
 
На този "ФЕН",къде му е мястото,на трибуната или на игрището?И какви са тези бомбички,станали причина мача да бъде прекъснат на няколко пъти?Тези псевдо фенове,бъркат в джоба на тези,които издържат клуба и те нямат място на стадиона!!!
+2
 
 
Тази сутрин се получи отговор от премиера: изпълнено с подкрепа и съчувствие прехвърляне в другия крачол. И от Вътрешно министерство отговориха също толкова сериозно!
0
 
 
Коментарите на фона на декларацията са ви много пошли. Защитавате полицията, при положение,че човекът го бият по-начин, който ако вие биете животно ще ви арестуват. Срам пред 10ки хиляди зрители и още повече по-телевизията. Срам за хуманните иначе,както винаги фуражки.В декларацията също ясно хората са нашисли,че никой не застава зад поведението на фенът, а вие говорите що вас не са ви били, ами утре може да НИ бият за това, че сте си забравили свидетелството за управление на МПС. Циганите колят и бесят поколенията, които са Ви отгледали, ама тях не ги бият. Стига глупости... Полицайте в днешно време са символ на глупостта,корупцията и ниската интелигентност, не защото някой нахлул на терена, а защото те така действат
+3
 
 
За тъпанарите, които ходят не на мач,а да правят золуми,никаква прошка.Аман от гадни олигофрени,отблъскващи,пияни мухльовци.Строг закон и вън от чадъра.На кой е нужна тази псевдофенщина?Само Ботев Пловдив.
-2
 
 
Селска декларация от Сопот Коматеу.не им бийте селяните хора те не знаят що вършат.Дрогирани ,пияни селяни .
+1
 
 
Никаква жал за подобни уринено-жълти уроди!
+3
 
 
Монетата има две страни. Едната е, че полицайте може би са си превишили правата по задържането на лицето нахлуло на терена. Другата срана се нарича 'Респект". Превишават се малко правата, но останалите си вземат поука и не правят глупости. Може да ми е изкривено мисленето, но имам един въпрос към Обединени фракции "Бултрас" да четът и фракциите на "Локомотив". Къде бяхте господа когато това лице с видимо неадекватните си прояви е на път да направи тази глупост с нахлуването на терена? Как ще коментирате пиротехниката, бомбичките и вандалските прояви на стадион "Лазур"? Само да припомня. Миналато първенство "Ботев" е глобен с над 73 000лв., а Локомотив с над 65 000лв. Това са пари платени от двата клуба благодарение на "фенската" любов. И понеже и "Ботев" и "Локомотив" са в превъзходно финансово състояние, Вие им "помагате" с вашата "любов". Като гледам как почваме с глобите, не ми се мисли докъде ще стигнем. Ако така ще се вандалства и на "Колежа", май ще е по - добре да не се завършва. Разбетете (ако можете)! "Битката" за Пловдив, "Битката" за Тракия и "Битката" за не знам какво си са просто журанлистически термини за четаемост на встници, сайтове и гледане на телевизия! Футболът е само игра! Игра която за да гледаме пътуваме много килкометри, плащаме пари с които може би се лишаваме от други неща! Лишаваме нашите родители, деца и приятели от нашето внимание с времето което прекарваме на Стадиона, за да подкрепяме любимите си Отбори. И какво се получава в крайна сметка. Война по магистралата, Война на плажа, Война в Морската градина и Война на Стадиона. Затова ли отидохте до Бургас? Ако отговорът е ДА! То тогава действията на полицията са правилни!
-4
 
 
Мън мън мън жалки нещастници кво ревете на нас цялата пиротехника а тоя дето го биха добре че имаше полиция щото сигурно щеше да изглежда като след катастрофа с мотор
на 01.08.2016 г.
+1
 
 
Обаче като ги припаткат малко и стават големи писатели :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: