ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Руска рулетка на Околовръстното, институциите престъпно бездействат! Чакаме тежки инциденти и смърт!
Автор: Васил Динев 16:30 / 02.08.2016Коментари (32)15559
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg потърси отговор на въпроса "Защо затвориха бул. "Коматевско шосе", без да обезопасят логичната алтернатива за шофьорите, а именно кръстовището за Марково?". 

В момента там ставаме свидетели на игра тип руска рулетка, а тежките катастрофи по Околовръстното вероятно са само въпрос на време.

Припомняме, че преди време ви информирахме за готвено поставяне на светофарна уредба там. Ето какво отговориха институциите сега:

Община Пловдив:

Пътят е на територията на община "Родопи". Провели сме среща с колегите, очакваме да предоставят изготвения проект за светофар. Вчера наблюдавахме трафика и се забелязва доста натоварено движение по улица "Остромила", откъдето минава обходният маршрут. При нужда светофарът на кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Димитър Талев" ще се регулира по нов начин.

© Plovdiv24.bg
Областна администрация:

Нямаме лост, с който да повлияем на ситуацията. Има Комисия към Общината, има и полиция - те са на първо място институциите, които трябва да вземат решение. Ние не сме първата инстанция, от която да зависи каква организация на движението ще бъде въведена там.

Очаквайте становището и на полицията, която би могла, ако не друго, да изпрати на място свой екип, който да регулира движението поне в пиковите часове! Дали обаче ще го направи?



Още по темата: общо новини по темата: 25
05.03.2023 »
24.09.2018 »
11.07.2018 »
10.07.2018 »
16.04.2017 »
18.10.2016 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако кмета на община ''Родопи'' живееше в Марково,може би щеше да реши проблема,но нали си е от Ягодово.....ние трябва да направим нещо,за да ни обърнат внимание
0
 
 
Абсолютно точно казано:игра на руска рулетка е да пресечеш Околовръстното на кръстовището за Марково!Аз вече споменах веднъж,че там се е превърнало на гробище!Повярвайте,не преувеличавам!За какви "лостове"става дума?!!!Не е ли срамота постоянно да си прехвърлят топката,а хора да продължават да умират на това място?!!
0
 
 
Тука трябваше да го направят, както на кукленско, а те се мъчат да ликвидират този вечен град, Пловдив. Няма да успеят, защото той вече е ликвидиран. Който ме разбира, жив и здрав да е.
+1
 
 
Вече три дни и аз съм участник в тази идиотщина. Опитах днес през Коматево и пътя през кв. Остромила-настилката е ужасна и пак попадаш на улицата от Овощарския. В нормалните държави (а ние за съжаление знаем, че не сме от тях), когато започват такова мащабно мероприятие, първо осигуряват обходния маршрут-оправят пътя, слагат светофари и т.н. И какви нелепи извинения-нямали лостове!! Ами вземете тояги, бе господа от общината... как може-та това се обсъжда месеци преди старта на ремонта и се търсят "лостове" и "пръчки". Сега се сетили да оправят батака!!! За този проект се говори поне от 5 години, ако не и повече!! Поредната работа свършена на половина!!
+1
 
 
Ако очаквате община Родопи да свърши нещо, заповядайте в Марково да видите какви са пътищата и ще си направите сметка дали и кога :)
+1
 
 
Пътя през Остромила е дупка до дупка!!!!
+3
 
 
Толкова градинки направиха в тоя град що не направят една и там толкова ли е сложно и скъпо Няколко кубика пръст няколко палета бордюри 5-6 знака и хоп готово Достатъчно широко е там че да се направи колело там си трябва от много време Да пресечеш околовръстния път на истина си е трудна задача
+1
 
 
А след като Община Родопи отговаря .... думите са безсилни, те си имат свои закони.
+2
 
 
Дебелокожието на управляващите е безкрайно. Предлагам да спрем движението с жива верига иначе никой няма да ни обърне внимание.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Посетители на нощно заведение в Пловдив се оплакват от полицейско наси
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Удвояват околовръстното на Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: