ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (19)
Lauta Army: Няма да допуснем фенове на Ботев извън клетката
Автор: Васил Динев 11:59 / 17.08.2016Коментари (33)7170
© Plovdiv24.bg
Сайтът на феновете на Локомотив Пловдив публикува декларация относно предстоящото гостуване на отбора на Ботев на "Лаута". Plovdiv24.bg я помества без редакторска намеса:

Във връзка с последните събития около "домакинството" на отбора на Верея на стадион Локомотив срещу неградското недоразумение от 2010 година искаме да заявим нашата позиция.

Феновете на цирковата трупа от Коматево не са добре дошли в Пловдив като цяло, но престоя им на стадион Локомотив е още по-нежелан. Явно ръководството не е помислило за разходите за дезинфекция, които ще трябва да направим след този мач и спортсменски са решили да помогнат на отбора на Верея в тежък момент.

В това няма нищо лошо, но трябва да се знае, че стадион Локомотив е нашият дом и няма да допуснем фенове на неградския отбор извън клетката, обособена специално за жълтите бежанци. 

Всички неградски субекти извън кафеза ще бъдат посрещнати както подобава, като този път джентълменската проява от магистрала Тракия преди няколко седмици няма да се повтори, а ще се сблъскат с цялата нетърпимост на пловдивчани към гнусния им отбор.

Очакваме с нетърпение следващия кръг!

LAUTA ARMY

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.08.2016
23.08.2016
22.08.2016
22.08.2016
22.08.2016
20.08.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Жълтите к**ви нямат място в Пловдив
+3
 
 
авторите на тоя по скоро терористичен мафиотски апел страдат от неврогенна депресия - до уефа да се раследва ...
+5
 
 
В крайна сметка ще е на Берое на стадиона, язък за драмите. :D
+19
 
 
В такива моменти направо ме хваща срам, че съм локомотивец... Заради такива тъпаци не ходя на стадиона вече!! Лаута арми, вие сте идиоти и срам за Локомотив!! Дано ви опандизят по-скоро или там цирозата и наркоманията да си свършат работата.... срам, срам... :((
0
 
 
НЕ УВАЖАЕМИ, дами и господа, драскачи на тази помия. Преди дербито на ст. Лазур се разграничих от подобна помия писана от "нашите" фракции. Сега искам отново да изразя мнението си: Мечтата ми е отново Пловдив да заеме подобаващото му се място, като най-спортния град в БГ. За да се случи това обаче е необходимо всички МАЙНИ да се обединим и да тръгнем в една посока. А не да се делим, плюем, маскарим, отричаме и дори избиваме. За пореден път ще задам въпрос: Кому е нужно Пловдив да е слаб? Чии интереси обслужват тези псевдо фенчета? Затова заявявам: Аз ще бъда извън клетката и на ст. Локомотив по време на мача! П.П. До МВР - Тези заплахи не са ли форма на тероризъм ???
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.08.2016 г.
+4
 
 
Хахаха - кюстендилските сливи се изживяват като градски!-:))) Тоя път чичо Скруч наистина ще си бие камшика от Лаута.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 17.08.2016 г.
-1
 
 
Много злоба, много комплексарщина само в 5 абзаца. Нищо чудно ако голяма част от драскачите на подобни пасквили пукне в близко време от спукана жлъчка. Нормални хора не могат да излеят толкова жлъч, но всички знаем, че в буферляшките потници няма много нормалност.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.08.2016 г.
+6
 
 
С тая декларация ударихте дъното! Лелее - такава тъпня не съм чел никога!!! Кои се вие бе? Кой ви казва, че стадион Локомотив е вашия дом? Това е собственост на Общината и вие винаги сте гости там! ГОСТИ, както и в Пловдив сте ГОСТИ, пришълци неуки! И какви дезинфекции, бе - олеее, болни хероинови мозъци!! А и кога станахте консулски отдел, та да издавате визи? Оле, мале - тия изцяло са откачили. Мдаа - комплескът от ГРАНДА на Пловдив - БОТЕВ явно жестоко ви е ударил и побесняхте! Бяс в една групичка от ненормалници с психични отклонения, дето се изживяват като собственици на стадион, база и т.н.! Жалки безмозъчни лепилари! Ами, срежете си вените, че ще играем на Лаута, хайде!!! Е, скоро Крушарски като ви зареже - да не се чудите защо!
+5
 
 
Тъпо..... очаквам още по-тъп отговор от другата страна
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: