ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извънредно: Чандъров също напуска Ботев, вижте тъжната му изповед пред Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:10 / 30.08.2016Коментари (162)37289
© Plovdiv24.bg
Финансовият благодетел на Ботев (Пд) Румен Чандъров обяви шокиращо пред Plovdiv24.bg, че напуска клуба. Причина за този ход на бизнесмена е поведението на феновете на отбора, които нахлуха на терена и прекъснаха първата тренировка на новия наставник Николай Митов.

Ето тъжната изповед на Румен Чандъров пред репортер на Plovdiv24.bg:

"Феновете да вземат и да си направят референдум - да си назначат треньор, президент и ръководство. Да вземат Феро, Херо или когото искат. Аз се оттеглям. Ще помагам с каквото мога, докато се намери собственик на клуба".

"Аз съм длъжен да застана зад хората си. Няма смисъл от такова напрежение. Вратите за Николай Митов са отворени в Септември. Дано феновете на Ботев да спечелят от това, което направиха днес. Жалко за хилядите свестни привърженици на клуба. Позволиха на шепа лумпени да диктуват нещата".

Не вярвах, наистина не вярвах, че ще нахлуят на терена. Какво очакват? И Ферарио Спасов да беше дошъл, нищо не гарантира, че след два мача нямаше да скочат и на него".

Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
07.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
03.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
А бе Чандъров, разликата между теб и Ферарио Спасов е от земята до небето.Ти си виновен за всичко което стана, ами бъди доволен, че "лумпените" са шепа хора.Ами ако бяха 2-3 хиляди?Ти направи така, че да има лумпени, защото музиката която поръчваш гони хората от стадиона и на тяхно място се появяват "лумпени".Направо отивай в близката църква и пали свещ за твой късмет и повече не идвай.....
+1
 
 
Бягай и по бьрзо...боли ви оная работа за този клуб...
+2
 
 
Дайте и да си говорим открито ,няма да има вече хора като Цветан Василев ,и тия от Варна ТИМ има много пари ,но за толкова години какво само си мижитуркат в А-група.Относно стадиона наистина се съмнявам ,че в момента има някой които да де 10-15 милиона лева , а и с тези дългове ако е вярно просто ми посочете КОЙ ще е този ?!
-1
 
 
Докато не се гледа реално на нещата, няма как нещо да се оправи. Истината според мен е, че на Чандъров му е станало ясно, че стадионът няма как да се завърши без да се погасят големи дългове към подизпълнители, а това няма да му донесе никаква печалба. Поводът за оттегляне лесно може да се намери при условие, че идиотите които се мислят за фенове са готови да направят всякакви изцепки. Лошото е друго. Всички се водим от омразата. По-долу в коментарите един глупак ясно е написал, че много се радва за това че Локо ще вземат Даксон, а Ботев са се запътили към дъното. Този манталитет царува в България и няма да има промяна към по-добро докато не се изкорени. Погледнете класирането и вижте къде се намират пловдивските отбори. Всички обичаме Пловдив и не мога да проумея, защо трябва да мразя някой които симпатизира на Локомотив? Един от най-добрите ми приятели е голям фен на Локо и аз се гордея, че го познавам. Винаги когато Локомотив играе добре и побеждава се радвам, защото на първо място съм пловдивчанин. ОМРАЗАТА КЪМ НЯКОГО НЕ ПОКАЗВА ОБИЧТА ТИ КЪМ ДРУГ!
0
 
 
Колко добронамерен и сърдечен бе Чандъров но все пак се долавяше някакви подегравателни , почти язвителни нотки с тоя тренер...нещо ако е невъзможно пряко да се опише се загатва за същността чрез сравнения, по заобиколен начин. На БОТЕВ са необходими представители които да могат да извършват изключителни неща,неща които изглеждат невъзможни,немислими за отбора... По правило обществото зад отбора трябва да се защитава на всяка цена , винаги когато е застрашен.Затова няма значение как ще реагира агитката в собствена защита.Единствено важно е да бъде запозната с други алтернативи...
+2
 
 
Сигурен човек ми каза че ФЕРО не искал да поема отбора заради неяснотата в самия клуб ,че сега там е кой сват кой кум кой на .... знаете !Относно Стойчо Стоев не знам дали можеха да му задоволят финансовите искания !
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+5
 
 
Онази Гошка вече има повече пари от "собствениците"!Стига сме спорили и сме се заяждали един друг!Общото между нас тук е, че обичаме "Ботев" и ни пука!Наистина ли не разбрахте толкова време, че това е спектакъл...хроника на един предизвестен провал!Една работа не може да се оправи, докато не се развали!Безцелното подвизаване в "А" група винаги ще бъде пагубно за "Ботев" и нас феновете, нищо друго не би обединило отбор, треньор, собственик и фенове, както точни и ясни цели в първенството!Тогава и само тогава бихме застанали зад всички и всеки!Както вече е ясно феновете на "Ботев" са фактор, който трябва да се съобразява всеки кандидат "Началник"!Ще ме попитате кой или кои са кандидатите...Очаквайте неочакваното ;-))) Лек и успешен ден на всички!По-доброто предстои, най-тъмно е преди зазоряване!
-5
 
 
Прекрасните новини за Пловдив не спират!Локо взима ДАКСОН, ботевЪ върви към закриване и поредна смяна на име и емблема... ПРЕКРАСНО!!!...
+3
 
 
Тоя смешник е няква кукла на конци, по-добре без него. Защо продължава да издържа ДИТ и Септември, а не пренасочи всичко при нас? Защо назначава Митов, който освен че е говедо, е и пълно футболно недоразумение? Как и защо затри стабилния отбор на Пирин Разлог само за да вкара Септември в Б група? Замислете се трябва ли ни такъв човек за 'собственик'...
-1
 
 
Първата реакция на Самуилов в частен разговор е била,че е готов и той да се откаже!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: