ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Чандъров и Самуилов си тръгват от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:35 / 05.09.2016Коментари (107)24134
© Plovdiv24.bg
Румен Чандъров и Георги Самуилов се оттеглят от Ботев и няма да финансират повече клуба, стана ясно днес. Новината съобщиха самите те чрез официално изявление.

Ето го и него:

Уважаеми фенове,

Уважаеми ботевисти,

Това, което ни накара да станем част ПФК "Ботев" Пловдив, бяхте именно Вие и Вашата неизчерпаема енергия!!! Именно тя запали искрата в нас!!! За съжаление същата тази "енергия" разруши отношенията помежду ни...

Винаги сме подхождали с уважение към Вас.

Нагнетяването на напрежение от Ваша страна започна от ден втори, но то не решава проблеми, а ги подклажда. Нападките и липсата на доверие към нас, към преценките и решенията ни, пречеха на работата и съответно - на развитието на ПФК "Ботев" Пловдив.

Ние сме хора с достойнство, доказали сме се в това, което работим и не приемаме някой ултимативно да нарежда какво и как да правим. Отстрани е лесно, но когато поемеш кораба, ти носиш отговорност за екипажа му! Колко от Вас са били треньори, мениджъри, директори, за да видят и знаят как се случват нещата отвътре? Колко от Вас са плащали някога заплати? Започнеш ли да управляваш един бизнес, един отбор - нещата стоят по друг начин.

Кой управлява, кой кадрува в отбора - ние или Вие?!

За да управляваш добре, трябва да имаш доверието и подкрепата на всички. Ние смятаме, че не получихме тази подкрепа от Вас - ежедневно нагнетявахте напрежение и у нас, и у треньорите, и у състезателите. Адекватните предложения за бъдещото развитие и градивните критики са винаги добре дошли, но няма да управляваме под Ваш диктат!!!

Разочаровани сме. Оттегляме се... Очевидно не отговаряме на Вашите изисквания за собственици на клуба...

Оттеглянето ни ще е постепенно. Искахме и все още искаме нещата да се случват и клубът да върви нагоре - взехме лиценз за 2016/2017 г., монтирахме осветление, доведохме нови футболисти и уважавани специалисти, работихме и по проекта за довършването на стадион "Христо Ботев"...

Ще помагаме на детско-юношеската школа, ще помагаме и на отбора, с каквото можем, но не и с етикета "собственици".

В най-скоро време ще предприемем действия за връщане на акциите на Вас - Феновете на "Ботев" Пловдив.

Изберете си спортно-техническо ръководство, треньори и т.н. И дано Вашият модел да се окаже по-успешен!!!

С уважение: Георги Самуилов и Румен Чандъров

Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
07.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
03.09.2016
01.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Махайте ги вече тия Остап Бендеровци от темите за Ботев, че само като ги видя и лошо ми става.
+4
 
 
Много нагло изказване, още малко и богове ще се изкарат.Защо например не си признаха, че са виновни те?
+3
 
 
Някой има ли представа тия двамата индивида с нежна душевност колко пари са "налели" в Ботев? Нали се сещате, че клубът има приходи от много източници - няколкостотин хиляди от телевизиони права, няколкостотин хиляди от Ефбет, няколкостотин хиляди от десетината и повече дребни спонсори и рекламодатели и пр. Освен това миналия сезон получавахме траншове от няколко стари трансфра - още имахме да вземаме за Тошко, за Хамза, за Анисе, продадохме Виейра и още няколко играчи... Да не говорим какво са лапали от концесии, които са "спечелили" заради обещанието си, че ще помагат на Ботев, какъвто е случаят с плажа на Слънчев бряг. Да не се окаже, че "собствениците" са били на плюс от "инвестицията" си и сега, като няма повече какво да се лапа просто си бият камшика? А притеснението ми е, че след тях ще лъснат и доста дългове...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 06.09.2016 г.
+3
 
 
много долно дезертьорство . не са хора
0
 
 
Направо ме трогнахте с тази декларация, която просто показва колко и сте били загрижени за Ботев. От началото до сега веднъж не сте седнали да кажете "Имаме толкова пари, за този период ще направим това". На всички им е пределно ясно и явно, че сте парашутисти - както дойдохте, така и ще си отидете без грам срам. Към дълбоко травмираните господа на снимката - при положение, че една година освен едно осветление сложихте какво друго направихте? "доведохме нови футболисти и уважавани специалисти" - толкова огромни специалисти и класни футболисти докарахте ВИЕ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ, че отбора си стои на същото ниво. А един господинчо беше коментирал, че за издръжката на отбора са били нужни огромни пари - само за футболистите над 200 000 лева - защо? Какво правят те, че да заслужават повече от 500 лв на месец? Ритат топка? И аз искам на хранилка тогава утре ставам футболист по-малко от 2 000 лева не искам да знаете, понеже другите "класни" футболисти били много скъпи. Драги ми "инвеститори", на футболен клуб Ботев Пловдив не му трябват хора, които ще въртят циркове и после ще изчезнат, а такива, които имат намерение да създадат СЛАВНО БЪДЕЩЕ, а не посредственост. Лудогорец са в ШЛ, защото се инвестира в него и се привличат хора, които наистина са специалисти в областта, а не явни некадърници и играчите играят. Ама за да се влезе в тая пуста ШЛ не са нужни само мераци и приказки, трябва и пари, които вие уви нямате. Даже и да имате и да не се беше случвал целия цирк, отново нямаше да направите отбора като отбор и отново щяхте да си инсценирате напускането. Само Ботев!
0
 
 
Сбогом господа "бизнесмени", останете си със здраве и никога, ама никога не си помисляйте за нас. Тарикат мъж не писка е казал народа. ДГД. Ботевистите избрахме да запазим и малкото ни останали чест и достойнство /като патрона на клуба ни/. Клуба и без това мизерстваше с тези мишки. Кочев стягай се да водиш отбора до лятото. Палийски и той да се замисли защото май много неща премълчаваше, а той трябваше да е връзката с феновете.
0
 
 
Както ви казах веднага след прекъсването на тренировката,а и днес в статията в която уж се чакаше решението на собствениците, всичко отдавна е решено и това беше просто един театър.Няма как цяла седмица да се отправят закани,че Жадното ако дойде ще бъде съблечен и ти не само да го назначиш, а да не осигуриш и елементарна охрана, освен ако не си целял да се случи точно това, да не стигам по-далече, че може те да са пратили тези 20 души да прекъсват тренировката.Цяла седмица уж умуват и накрая излязоха с тази смешна декларация, обвинявайки феновете.Същите тези фенове, които една година си мълчаха за загуби от знайни и незнайни слабаци, за освобождаването на Даната,Мацата,Варела и т.н. много по-качествени футболисти от доведените в последствие.Една година един пирон не забихте на "Колежа",а правехте някакви "проучвания", които ме съмнява изобщо да са правени, защото 4 м. минаха, а резултати от тези "проучвания" така и няма. Самуилов за тази една година как една дума не обели, навсякъде се буташе, Чандъров, който реално не притежаваше една акция в клуба.Собственик означава да осигурява парите и издръжката на отбора, не да селектира футболисти между, които и собствения си син, да назначава треньори,да докарва кондиционни специалисти от Испания и т.н. Само тренировката на отбора не излезе да води по онези смешни къси гащи "собственика" Чандъров и накрая като му се каза, че Жадното НЕ Е ЖЕЛАН реши да се прави на обиден и да напуска. Аз да го попитам г-н Чандъров, ако 20 туристи в Сл.бряг не харесат закуската в хотела ще напусне ли и да ми подари акциите си от него? Не разбира се, причините са други и не са писани във въпросната декларация. Сега трябва да се обединим и да търсим разрешение на проблемите. Ако трябва да направим ново дружество и да започнем от В група, защото милионите дългове стоят, а не КАКТО ИЗЛЪГА ПАЛИЙСКИ НА НОВА ГОДИНА,че са оправени. Дълговете към ТЦ-ИМЕ са реални и това може да е една от причината за бягството на "инвеститорите". Трябва да се развали и концесията за стадиона, за да може общината и държавата да помогнат, все пак стадионът е общински,а такава руина в центъра на европейска столица на културата 2019 г. не трябва да се допуска. Не трябва да се допуска следващият мошеник да ни вземе с гръмки обещания. И в тази връзка лъжецът Палийски НЕЗАБАВНО ВЪН!Ако можем да се съберем 2 000 души да даваме по 100 лв. на месец издръжката на отбора е осигурена. Дунав и Верея с подобни издръжки не се справят никак зле.Важното е да сме силни и обединени с високо вдигнати глави,а не като някои тук, които ни убеждават, че наведената глава ятаган не я сече!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+5
 
 
"Уважаеми фенове, Уважаеми ботевисти, Това, което ни накара да станем част ПФК "Ботев" Пловдив, бяхте именно Вие и Вашата неизчерпаема енергия!!! Именно тя запали искрата в нас!!! За съжаление същата тази "енергия" разруши отношенията помежду ни... Винаги сме подхождали с уважение към Вас." грешката на чадъра е , че се държа безволево толкова объркан и затова му се изтощиха силите като за първи път и се върна в света над който се е фокусирал...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: