ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (19)
Белия обяви какъв трябва да бъде стилът на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:48 / 09.09.2016Коментари (11)7206
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Николай Киров коментира състоянието на отбора два дни преди двубоя от VI кръг на Първа професионална лига срещу "Пирин". Специалистът, известен с прозвището си Белия, сподели, че футболистите трябва да е спокоен и уверен в силите си за гостуването в Благоевград. 43-годишният специалист е категоричен, че той и помощникът му Иван Кочев са наясно с отговорността, която ляга на плещите им с работата в първия отбор и няма да търсят оправдания в действията и решенията на предшествениците си.

Ето какво заяви Николай Киров пред официалния сайт на клуба:

- Г-н Киров, в какво състояние е отборът два дни преди гостуването на "Пирин"?

- Надявам се, че футболистите са готови за мача. Използвахме тренировките по време на паузата в първенството, за да се запознаем по-детайлно с качествата на играчите. Националните се прибраха здрави и с изключение на трайно контузените всички други са на разположение. Иван Стоянов тренира днес на облекчен режим заради проблеми с бедрото, но вярвам, че ще бъде на линия за мача.

- Чисто психически как се чувстват футболистите след катаклизмите в клуба през последните две седмици?

- Вероятно са били объркани след всичко, което се случи и най-вече заради несигурността. След разговора с г-н Ангел Палийски обаче, смятам че нещата са изяснени. Отборът трябва да е спокоен и максимално концентриран върху предстоящата среща в Благоевград.

- Успяхте ли с Иван Кочев да се настроите на вълна първи отбор, след като досега ангажиментите Ви бяха свързани изцяло с работата в школата?

- Имахме време да поработим и да опознаем състезателите. Отделно от това работихме доста за подобряване връзките между отделните звена в отбора. Мисля, че вече познаваме качествата на футболистите и няма да имаме проблеми с адаптацията в представителния тим.

- За треньорите винаги е по-добре да водят отбор, който сами са селектирали и подготвяли. При Вас това не е така. В какво състояние заварихте тима?

- Не искам да коментирам. Знаехме с какво се захващаме и каква отговорност поемаме, защото да си начело на "Ботев" е наистина сериозна отговорност. След като сме се съгласили на това, няма да търсим оправдание в подготовката, селекцията и т.н. Мислим само за това как да подобряваме играта и резултатите.

- Да очакваме ли нещо ново в играта на "Ботев"?

- Аз мисля, че е ясно какъв трябва да бъде стилът на "Ботев" - контрол върху топката, колкото може повече атаки и попадения. Това е. Към това ще се стремим стъпка по стъпка.

- Вкарахте в тренировъчния процес доста момчета от старшата възраст. Да очакваме ли някои от тях да се появят в официалните мачове?

- Групата на представителния отбор е доста скъсена след травмите на Балтанов, Рафаел и Наско Милев. Това е основната причина да качим толкова много момчета от U19 в първия отбор. Опитахме и да си върнем някои от преотстъпените през лятото играчи, но не се получи. Това е отличен шанс за юношите да продължат да тренират с представителния тим и да вложат всичко от себе си, за да осъществят прехода от юношеския към мъжкия футбол. Ние ще им помогнем с каквото можем да се реализират и да бъдат от полза на "Ботев".

- Няколко думи за конкуренцията в Първа професионална лига и докъде "Ботев" в този си състав може да стигне в групата според Вас?

- Смятам, че с изключение на 2-3 отбора, които се отличават, всички останали отбори в групата са много равностойни. Всеки може да победи всеки и ако подобряваме представянето си и развиваме играта си, ще можем да постигаме по-добри резултати, които ще ни осигурят и по-предно място в класирането.

Още по темата: общо новини по темата: 10
12.09.2016
12.09.2016
11.09.2016
11.09.2016
11.09.2016
11.09.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Белият и Кочев са въвели от днес тежки глоби за закъснения, за още много други неща, в това число и за ходене по заведения след 23 часа! Иска се яка дисциплина! А каква дисциплина без глоби?
+11
 
 
Какво вън? Този е единственият, който си изкара профи-лиценз. Хубав, лош - това е. Другите са само лаладжии. Така, че по-спокойно с плювните и гоненето.
+10
 
 
Да, точно така. Дайте да изгоним всички вън. И кой ще остане? Извинявайте, но има ли въобще работещ човек в този клуб който да харесвате? Има ли състезател който да харесвате? Защо сте от този отбор след като никой не харесвате? А имали изобщо някой на тази земя (освен себе си) който да харесвате? Простете, но понякога ме е срам заради вас да се нарека фен на Ботев. Или най добре и аз и такива като мен и те вън..
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
В Испания: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: