ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чандъров с нова критика към бултрасите: Не се поучиха от Локо (Пд)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:34 / 13.09.2016Коментари (34)10019
© Plovdiv24.bg
Бившият финансов благодетел на Ботев (Пд) Румен Чандъров изрази огорчението си, че не е успял да завърши амбициозния проект за възраждането на клуба.

"Не съм обиден, по-скоро огорчен. Защото честно казано имах амбиции и виждах страшен потенциал. В един единствен разговор бях казал на феновете на Ботев: Две години ме оставете, ако не направя това, което съм ви обещал, сам ще си тръгна и няма да има драми. Те не се поучиха от Локо Пловдив. Там също феновете бяха собственици на клуба си. Нека сега и феновете на Ботев да бъдат собственици на клуба", заяви Румен Чандъров пред Нова ТВ.

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
От кого да се учим....пак показваш некомпетентност за Пловдивските фенове.Искаш да се учим от тези които изгониха Коко Динев след като направи десетократно повече от теб.ДО някъде те защитавах но след това интервю ,НЕ.Разочарова ме,явно съм грешил.
+2
 
 
Ей Чалъмдъров, стига с тия чалъми, щото има една приказка-не дразни лъва, когато спи.......
+2
 
 
Ако досега е имало някакъв нищожен процент защитници на Чандъров сред привържениците на Ботев, след последните си изказвания той със сигурност е отрезвил и тях. Дай на простия човек трибуна, както се казва. Вживя се нещо в ролята на начална учителка от Мугла. Може би очаква да му кажем, "Добре, другарко Чандърова, повече няма да правим така."
+2
 
 
Сега пък 2 години??? Г-н Чандъров, лъжете и то най-нагло. Кого се опитвате да заблуждавате , май само себе си. Никъде не сте казвали и исикали никакви две години. Дайте ни интервю,декларация и т.н. където да сте посочили някакъв срок и най-важното някакъв план за развитие през тези 2 години. Дойдохте казахте "аз не мога да съм средняк и да губя" и какво направихте? Селекция за В група.Аз съм обеден, че с таксиджията,синчето ти и т.н. по-голямата част от Б група ще ни бие и това скоро ще се види в мачовете за Купата.Хвърлихте и някакви 4 месеца за най-болната ни тема-"Колежа" и като изминаха и спряхме да ходим в Базата, поставихме ви конкретните въпроси ви дойде гениалния план с Митов.От всички възможни треньори, точно Митов абсолютно умишлено с цел да се изнижете през задния вход. Ако го направи някой , който не разбира от футбол, ако Цветан Василев беше сложил итов иде дойде, но вие г-н Чандъров се имате за футболен специалист, ходите по мачове и контроли и трябва много добре да знаете, че това говедо няма никакъв шанс да стои на пейката на Ботев Пд и не защото е говедо, а защото е прост селяндур, който освен за зидаро-мазач за друго не става. Ако за това са ви трябвали 2 години, по-добре да не си губим времето и да си намерите друго поле за изява.След като сте богат и амбициозен човек, нищо не ви пречи да вкарате Септември с Ники Митов в А група.Но с нас няма кой да ви позволи да се подигравате.Вие и няколко като вас футболни президенти не разбрахте,че има няколко отбора в България, които са жив организъм и на които не може да заповядваш и да си налагаш еднолично мнението както вие искате. В Лудогорец Киро Домусчиев може да си прави каквото си иска, да назначава, да уволнява, да продава, но в Ботев Пд,Локо Пд,ЦСКА и Левски това не може да се случи! Пожелавам ви успех, но престанете да си правете реклама на наш гръб, защото когато дойдохте на нас ни беше необходимо да ни разясняват кои са Чандърови, защото бяхте световно неизвестен!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.09.2016 г.
+2
 
 
Чандър, ами чети тук, бе! И повече няма да ти се дават интервюта!:D:D:D
+5
 
 
Мръсен циганин,предател,буфер,пе*ал!!! Не говори за Ботев повече никога! Бегом марш към Лаут-джамията да тъпчиш нивата там,нещастник!!!
-5
 
 
Ай сиктир да са връща Бат Митко Командоса, чи ни писна от тез пумаци
+6
 
 
Г-н Чандъров, посочете кога и как феновете на Ботев Пловдив са искали да стават собственици на клуба... КОГА, КЪДЕ И КАК са го искали... това, че не искаха един треньор (с действия които аз не одобрявам), не значи че са искали да управляват клуба, да бъдат собственици и т.н. Чест прави на Самуилов, че даваше всичките пари в клуба и че не отрони една обидна дума... проблема, при него е, че просто няма интерес... а вие г-н Чандъров, вие сте едно л*йно.... Със здраве!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.09.2016 г.
+4
 
 
Пампор, май ти хареса да се отъркаш о Ботев? Кой те знаеше до сега с тоя Септември? Или искаш да се върнеш? Няма как да си обясня тия непрекъснати интервюта след абдикацията ти. А, може би няма какво друго да правиш.. Между другото - да кажеш как свърши мача с Етър? Сигурно и тук предвиждаше да завършваме така? Не си познал.. Бързо бе разкрит от феновете и сега това не ти дава покой, нали? Затова си толкова нервен в изказванията си.
+5
 
 
Интересна е помашката психика- докато се въртеше около Ботев нито едно интервю не даде, да се разбере какви са му намеренията, ще взима ли акции, ще строят ли стадион, на един мач дойде насила, когато им беше представянето със Самуилов през май месец, оттогава ни вопъл ни стон! Сега изведнъж помак Петко се събуди, насъбра около себе си послушни журналисти и се отдадена творчески напъни!И не си ги измисляй 2 години, 3 години, единственото,което казахте на 11 май бе, че до 3-4 месеца започва строежа на стадиона, защо излъга тогава? И ако си излъгал, защото на представянето всеки очаква добри неща, защо не излезна след това да кажеш, че е необходимо повече търпение! Защото вече и на децата е ясно, че Ботев за теб не е било нищо сериозно, Ботев ти е натрапен на говеждата глава и не е необходимо сега да се оправдаваш и хленчиш наляво и надясно- и на нас ти не ни беше приятен, винаги си бил хлъзгав, неприятен тип!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: