ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В Кючука: Любител на котки вгорчи живота на съседи, събра 50 в апартамент
Автор: Мариана Панчева 10:15 / 23.09.2016Коментари (36)24601
©
50 котки и 2 кучете. Това са обитателите на 60-квадратен апартанемт в "Кючук Париж". За проблема, с който се борят живеещите на ул. "Георги Кирков" разказа читател на Plovdiv24.bg. 

Той и семейството му са сред най-засегнатите, тъй като домът им се намира точно над въпросния "приют".

"Ужасно е. Подали сме жалби до редица институции, но резултатът е нулев."

Жилището се държи от мъж, който обаче не живее там, а в апартамент в съседен вход. 

"Живее си на чистичко в единия апартамент, а другия го е превърнал в свърталище. Гледа тези животинки като в приют. Питали сме го - добре, защо ги държиш затворени, защо ги лишаваш от свобода, по-добре ще се чувстват навън, отколкото между 4 стени и то така наблъскани. Отговаря - средата навън е жестока."

"През горещите дни миризмата става нетърпима, прониква през отдушници", разказа потърпевшият. 

Отделно пловдивският любител на животните гледа две големи кучета на терасата. "През лятото беше ад - вият, лаят посред нощ." 

"Всеки има право да отглежда животни, да се грижи за тях. В случат обаче е извън границите на нормалното", споделя още читателят ни. 

И не на последно място - съседи споделили как господинът с котките заплашил, че ако вземат животните му ще вкара цигани в апартамента и ще превърне живота на всички в ад. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е.... Вече сме 2018та, и както стана ясно, имаше проверка на адреса му. Съседите са подали иск, за съдебно дело, което ще спечелят, и да се чуди после Костадин как ще плаща разходите за делото. Освен ако не нахендри майка си за пореден път, която е собственик на апартамента.Че и нейният апартамент май е залял с животни. Интересен е факта, че тръби из ФЕЙСА, че вече животните са 90..... Но ? Никой не ги е виждал, той не казва къде са. Не става ясно, как след като ''работи" а това отнема време все пак, нямал бойлер, нямал и печка (микровълнова) храна, лекарства - всичките 'негови' животни, чак били дебелички. Да не говорим какво значи за една котка да е дебела. И забележете: "През горещите дни миризмата става нетърпима, прониква през отдушници", разказа потърпевшият. Отделно пловдивският любител на животните гледа две големи кучета на терасата. "През лятото беше ад - вият, лаят посред нощ." И стряскащото в случая че, че много хора, къде поради незнание, къде някаква крива любов към животните, му пращат пари..... А той, се е провалял, всеки път, когато предприеме нещо. Много хора помнят, а и той сам си е казвал, че щеше да прави приют, на семеен терен.... Идея добра. Ама земята на терена НЕ позволява нещо такова.... Пука му на него.... Без разрешение от властите, без документи, тръгна, та ръгна..... Акция за дарения обяви, пари тръгна да събира, И събра.... За частен приют, нищо че нямаше/няма разрешение за това, нищо че там няма ток, няма вода, няма канализация.... И нищо не направи де. Ама колко ли чужди пари потроши за тази негова луда идея. Много интересно, поддръжниците му, за тези неща не питат. Парите си, като на "Ало" измамниците, пращат. И още по-зле.... Не питат как са изхарчени, за какво, кога, къде..... Снимки - няма.... Странно нещо е животно 'хомосапиенс', не мислите ли?
0
 
 
Имат право със 75% от гласовете на собствениците да го принудят да напусне блока. Ако трябва ще го съдят. Този тормоз не е за търпяне.
0
 
 
И ние си имаме бълхарници в нашия вход и зад блока благодарение на една"мила" съседка.А най-лошото е,че блока е пълен с деца.Не одобрявам и не харесвам такива хора,отглеждащи стада от животни в къщите си.Малоумщина и безрасъдство допълнено с ужасна миризма, много бълхи и болести...рџ?Ўрџ‘Ћ
+1
 
 
Интересно е, че когато някой убие улично животно всички скачат срещу него какъв голям престъпник е. А когато някой отглежда и се грижи за такова същите казват, че трябвало да бъде избито.
+1
 
 
Този любител е Костадин Георгиев, нека се знае, само събира пари за разни приюти и нищо не прави. Аз също съм потърпевша в този вход и мога да потвърдя, всичко - не можеш да живееш спокойно в собствения си дом! Да не казвам и колко малки деца има там! Това не е любител на котки, а човек, който явно си въобразява че прави нещо добро за животните! Все съседите са му виновни, толкова търпение проявихме към него - и време му дадохме за приюта, и миризмите му търпяхме, но вече стига! Но процедурите са задвижени, надяваме се резултатът да е налице съвсем скоро!
+3
 
 
И ние в Гагарин имаме такава съседка. Но ужасът е още по голям,че освен котки в апартамента е пълен с боклуците от контейнерите на целия квартал
+2
 
 
И аз обичам животните,но това е прекалено.Като мисли толкова за тях,дали се чувстват добре нагъчкани толкова много на едно място?По-скоро е тормоз за животните!
0
 
 
Предполагам, че е същият господин (или подобен), който пише по разни групи за животни и търси помощи за отжлеждането на котките си. Качва подобни снимки на котенца в апартамент! Явно това е начин за просия!
+3
 
 
има ултразвукови уреди срещу нежелани животински обитатели които до месец напълно напускат обитаемата територия...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: