ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Екшън в Пловдив: Двама задържани и един в тежко състояние след стрелба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 01.10.2016Коментари (8)32849
©
Снимка: Архив
Снощи малко преди полунощ в района на Сточна гара в Пловдив полицаи са задържали двама мъже с BMW X5 и "Рейндж Ровър". Официално до момента изявление от полицията за среднощния екшън няма.

Двамата арестувани младежи са български арменци, но не са от ъндърграунда. Хора от там коментираха, че младежите се опитват да имитират, че са от арменската мафия, а преди време са злоупотребявали сериозно с името на известен в Пловдив бизнесмен, близък до покойните шефове на ВИС-2 Васил и Георги Илиеви.

В арменската общност са известни с пиянските си изцепки, нямат лоби и нямат човек зад гърба си, коментира известен арменец. Според него двете момчета, задържани на Сточна гара за среднощната стрелба, са имали пиянски пререкания с простреляния.

От Университетска болница Пловдив съобщиха, че пострадалият арменец е прострелян в двата крака и едната ръка, състоянието му е тежко, но няма опасност за живота му.



Източник: Блиц







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Значи,тези копелета са били от арменски произход. Ама верно ли бе,че са се стреляли и изправили един срещу друг. Значи единия арменец е бил с БМВ Х5 и Рендж Роувър и единия арменец е прострелял другия арменец в краката и ръката с три куршума и три огнестрелни рани.Баси майката и какво значи,че са се престували от армейската мафия и какво общо имат със ВИС 2,като нямат нищо общо с Организираната престъпност в България. Васил Илиев и Георги Илиев бившите мафиоти и босове на ВИС-2 и състезатели по борба отдавна са мъртви и след тях,кой остана от бандата на покойните Васил и Георги Илиеви ВИС-2. И хората им са избити и сега са я купили мутрите и е собстеност на Ивайло Борисов-Ториното. А тези арменци ако са от Армейската мафия работят за някаква Амрейска Организирана престъпна група. Това си е направо така наречената Гангстерска война още от 90-те години,когато е започнали гангстерските войни между групировките ВИС и СИК.Аз пък си мислчех,че и двамата са нападнали някой и са опитали да го убият. По онова време преди 20 години са били най-големите убийства в България.
+1
 
 
Извинете... забравих , че живеем в държава, колонизирана и толерираща тъй наречените "мутри" , "мафиоти" и "тузари". Жалко, че нямат какво да покажат освен колите си на лизинг, на "тати постиженията, които ги е направил еднократно, благодарение на обществена поръчка" или пък rent a car :). П.с. - бъдете "мутри".... или по-скоро се пробвайте : )))
на 01.10.2016 г.
0
 
 
Точно са си от арменската мафия тези. Тя мафията им е точно такава,без гръб,олигофренска и пиянска,но това в никакъв случай не ги прави безопасни а напротив,дръзки са,жестоки и първо действат после мислят,но много не им се отдава.
0
 
 
Какви са тия,дето карат коли за по над 50 000 и носят бойни оръжия?КОй издаде разрешителните?? От къде пари за такива коли? Все въпроси,на които никой властимащ няма да даде отговор,щото са ОСРАНИ,АЛЧНИ БЕЗХАБЕРНИЦИ.Пожелавам им другия път техните деца да са с простреляни крака и ръце,за да започнат най-накрая да си вършат ши*аната РАБОТА.ИЗМЕТ КОРУМПИРАНА!!
+5
 
 
Radostt, ти добре ли си ??? Ако моето "дете" простреля три пъти твоето, пак ли така ще пишеш ??? Веднага по бързата процедура, максималното наказание и веднага в ПЦЗ.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: