ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски станал финансов благодетел на още един наш тим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:39 / 09.10.2016Коментари (3)6182
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски е станал финансов благодетел на още един наш футболен клуб. Това е третодивизионният Рилски спортист (Самоков).

Официалният сайт на Рилецо нарече бизнесмена "новия финансов благодетел на отбора" и изтъкна, че Христо Крушарски е изгледал днешната победа над Чепинец с 2:1 от 10-ия кръг на Югозападната Трета лига.

Plovdiv24.bg припомня, че Локо прати в Рилски спортист да се обиграват двама юноши - вратарят Марио Райчев и халфът Жак Пехливанов.
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Иначе приказките му големи, милионите му - колкото искаш, но на този етап ситуацията при него е по-скоро нула на нула, отколкото голямата работа. Приготвил десетки милиони за нов стадион, още няколко дребни милиончета за база, на това щрака с пръсти, на онова си свирка с уста и изобщо като го слушаш, ще си кажеш, че е крайно несправедливо такова богатство за футбола досега да е било скрито и неизползвано. А Христо Бонев, от своя страна, винаги е готов да каже как Христо Крушарски е най-доброто нещо, което е могло да се случи на Локомотив Пловдив в този труден за клуба момент. Само че ние такива като Крушарски сме ги виждали и слушали много. Вадим сензационни заглавия, правим си забавните рубрики и се кикотим насреща му, като го потупваме по рамото. Обаче няма как да не минем без една огромна препоръка и тя касае работата с футболисти в качеството им на живи хора. Ами не можеш да плашиш играчите си, че ще им отрежеш краката. Тези момчета имат семейства и е нормално близките и роднините да се притесняват дали след някоя загуба "тоя шефа им" наистина няма да издивее и да направи някоя глупост. Това не е електронна игра, а тези с краката са от плът и кръв. футболистите на Локо Пловдив нямат качества за световен футбол и от тях не може да се очакват фантастични изяви. За тези заплати - такива играчи. Колкото - толкова. Това е игра, макар и платена. А рязането на крака и глави не трябва да излиза от съблекалнята като лексика. Там си се обиждайте и се заканвайте. Но навън - не! Защото и малките футболисти четат вестници и гледат телевизия и едва ли се радват от перспективата един ден да попаднат на такъв своенравен шеф.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: