ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нещо странно става в Локо, май предстоят кардинални промени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:50 / 17.10.2016Коментари (57)16319
Бившият футболист на Ботев Рахави Кифуети вкара втория гол във вратата на Локо (Пд)
Нещо странно става в Локо (Пд). "Смърфовете" отново разочароваха с играта си и загубиха от Локо (ГО) с 1:2 в мач от 10-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Матиа Курьор (19) и бившият играч на Ботев Рахави Кифуети (53) вкараха за символичните домакини, докато капитанът Мартин Камбуров (58) беше точен за "смърфовете".

Това бе второ поредно поражение за Локо (Пд) на Лаута след фиаското 2:3 срещу Пирин. Напрежението на Лаута обаче расте все повече и най-вероятно ще се стигне до кардинални промени в клуба, научи Plovdiv24.bg.

Футболистите на Локо ГО започнаха много надъхано двубоя и през първите 20-ина минути създадоха 3 чисти положения за гол. След няколко пропуска те все пак откриха резултата в 19-ата минута. Матиа Курьор центрира от фаул в наказателното поле на пловдивчани, но топката не бе засечена от никой и влезе в мрежата зад изненадания Илко Пиргов. При ситуацията Венцислав Керчев бе в засада, но такава не бе отсъдена от съдийската бригада.

В 25-ата минута дойде единственото положение за пловдивчани, които в този мач играха с юбилейния си светлосин екип. Дани Кики центрира от фаул в наказателното поле на домакините, след което Павел Виданов засече с глава. Вратарят на Локо (ГО) Николай Банков спаси, а отклонената от него топка рикошира в гредата.

Малко след това бившият "смърф" Мартин Кавдански бе близо до втори гол за символичните домакини, след като засече с глава от корнер, но от 4-5 метра не успя да уцели вратата.

В 53-ата минута шокът за Локо (Пд) стана още по-голям, след като Рахави Кифуети отбеляза за 2:0. Бившето "канарче" отправи диагонален шут след центриране от корнер, при което топката бе отклонена с глава от Павел Виданов.

Като футболист на Ботев Кифуети нямаше гол в А група, а сега се разписва за втори пореден мач, припомня Plovdiv24.bg.

В 58-ата минута Локо Пд направи опит да се върне в мача. Кирил Котев пусна отличен извеждащ пас към Мартин Камбуров, който изскочи сам срещу вратаря Банков и шутира покрай него за 2:1.

Три минути преди края Мартин Камбуров се озова фронтално срещу вратаря на Локо (ГО) и шутира с левия крак, но не успя да отбележи.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Павел Виданов, Кирил Котев, Георги Вълчев, Иван Горанов, Ванчо Траянов, Мартин Райнов, Осама Рашид (46- Димо Бакалов), Дани Кики (72- Димитър Велковски), Парвиз Умарбаев (65- Веселин Марчев), Мартин Камбуров.



Още по темата: общо новини по темата: 22
24.10.2016
19.10.2016
19.10.2016
19.10.2016
18.10.2016
18.10.2016
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жалко за изгубените точки! Ако погледнем реално но нещата първенството ни е под всякаква критика. Всички отбори са безобразно слаби физически и тактически. Единствено сплотеността и отборният дух прави разликата. Виждали сме играчите на Локо как играят когато са надъхани и има отборен дух, виждаме и Ботев как в момента е на върха на вълната. Трябват хора които да създават подходяща атмосфера, за да изпъкне един отбор. За мен хора като Крушарски и Чандъров с поведеието си са вредни за такава атмосфера.
+2
 
 
Писна ми псевдо футболисти (в татусите са добри), със заплати в порядъка 5 - 10 к. да уволняват треньори и да диктуват модите.
+6
 
 
СРАМ!РЕЗИЛ!ДА НЕ ИСКАШ ДА ХОДИШ НА МАЧ!
+1
 
 
Вън бе мишки смотани като не ви се играе за Локомотив никой не ви кара на сила да стоите в отбора напуснете като мъже.Или такова понятие за вас няма п*тки смотани.До сега бяхме зад вас винаги ,всеки мач беше ВИНАГИ С ВАС в добро и лоши,но сега вие се усрахте.Утре искам първата новина да бъде че са изгонени поне 50% от футболистите + узунов и другите мамалиги дето само пречат на нашия отбор
+9
 
 
"Странно.."?? Кое му е странното? Това се нарича- РЕАЛНОСТ!!!! Жалко, пловдивски отбор да загуби в Пловдив от горна Оряховица. Ай ся да ги видя псевдо буферите, дето сочеха "треската" в окото на Ботев и ни пращаха в небитието, какво ще кажат за тези ГРЕДИ?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+8
 
 
Единствените които трябва да останат са И.Илиев и Крушарски!Рано или късно старите ви легенди щяха да тръгнат надолу.Нищо против тях, просто такъв е живота.А вас, локомотивци да ви попитам?Транспаранта гласи "винаги с вас!''!А къде бяхте днес с билети от 1 лев??????
+6
 
 
Мъчно ми е за 20те фена на тоя ръждясал локомотив.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.10.2016 г.
+6
 
 
Зума: Няколко нулеви години ще ни се отразят добре.-:)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: