ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (20) | Вчера (19)
Иван Петков:Ще опитаме да победим световния шампион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:33 / 21.10.2016Коментари (0)3066
© Plovdiv24.bg
Треньорът на женския волейболен тим на Марица Иван Петков логично изрази оптимизъм преди утрешния реванш срещу Дрита в Шампионската лига. Специалистът говори днес много повече за предстоящия съперник на пловдивчанки във втория кръг от надпреварата.

Ето какво каза Иван Петков на днешната клубна пресконференция:

"За нашето участие в Шампионската лига се изговориха много неща. Ние сме щастливи, че играем в това състезание и сме първият български отбор, който участва, но не това е най-важното. По-важно е как ще играем, как ще се представим и как ще успеем да реализираме усилията и труда, които сме вложили до момента. Дрита е отбор под нашето ниво, но е клуб, който има амбиции. Това, което се случи в първия мач, беше закономерно и ние победихме. Надявам се и утре нещата да се случат по този начин, ние да продължим напред и вече да започнем да се готвим за следващия си съперник - знаете за кой отбор става въпрос".

"Имах малко време да погледам мачовете на Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) на Световното клубно първенство в Манила, където в момента те защитават световната си титла (и смятам, че дори ще я защитят). Но ние, като отбор, който уважава себе си и труда си, не трябва чак толкова да ги превъзнасяме, независимо, че Еджзаджъбашъ е може би най-добрият отбор в света в момента".

"Респектът си е респект, но ние трябва да покажем, че сме отбор, който ще излезе не просто да изиграе един мач, а да се опита да го спечели. Искаме мачът ни с този тим да се запомни с това, което ние сме показали в него, а не с това, че световният шампион е дошъл в България. В нашия тим има достатъчно добра конкуренция и всяко едно момиче заслужава мястото си в отбора".

"Досега не сме излизали винаги с един и същи състав. Винаги въртим състезателките, дали спрямо идеи, дали спрямо противник. Но дори когато играеш срещу по-слаб противник или вече си си свършил работата и можеш да си позволиш да експериментираш със състава, не това е най-важното, защото нашият отбор все още не е достигнал нивото на сработка, което трябва да има. По-важното е всяка една от състезателките да има амбиция да се бори да влиза да играе, а не да получава шанс, защото даден мач е решен".
Още по темата: общо новини по темата: 162
11.07.2017
09.07.2017
12.06.2017
05.06.2017
24.05.2017
21.05.2017
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица на полуфинал, шампионската титла е все по-близо
Медали за всички, много усмивки и емоции в мемориалния турнир "Николай Диманов"
Походът на Марица към 10-а поредна шампионска титла започва от морето
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: