ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Всяко хубаво нещо има край!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 22.10.2016Коментари (30)13414
Ботев загуби от Черно море с 2:3 в мач от 11-ия кръг на Първа лига, който се игра в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Канарчетата" изоставаха с 0:3 до почивката след попадения на Иван Коконов (3), Даниел Георгиев (30) и Уго Сеико (42), но през втората част върнаха две попадения чрез Серкан Юсеин (62) и Радослав Терзиев (70).

По този начин жълто-черните прекъснаха успешната си серия от 5 поредни мача без поражение.

Победата на Черно море пък бе първа в Пловдив от 13 години насам.

Ботев остана с актив от 17 точки, който отрежда на тима 6-о място във временното класиране. Черно море пък вече е 4-и с 20 точки.

Мачът стартира с едноминутно мълчание в памет на починалия преди дни бивш футболист на Ботев Румен Юруков.

Черно море поведе при първото си положение в срещата. Александър Цветков направи добър пробив, пусна пас надясно към Ондрей Сукуп. Той центрира в пеналта, където Иван Коконов засече с глава за 0:1. Това бе мач №150 в родния елит за голмайстора.

Пет минути по-късно Бакари бе изпуснат и нахлу в пеналта, след което шутира мощно с левия крак, но в гредата.

Ботев направи принудителна смяна в 22-ата минута заради контузия на Цветомир Панов. Той бе заменен от централния защитник Кристиян Димитров, а Радослав Терзиев се премести на десния бек.

В 30-ата минута "моряците" удвоиха преднината си. Това стана след красив гол на Даниел Георгиев. Той преодоля няколко противникови футболисти и простреля вратаря Георги Георгиев от 20-ина метра за 0:2.

В края на първото полувреме варненци шокираха домакините с трети гол, който бе дело на Уго Секо. Португалецът шутира необезпокояван почти от точката на дузпата и ознаменува първото си попадение за Черно море.

Ботев намали изоставането си в 62-ата минута, когато Серкан Юсеин направи самостоятелен пробив, който завърши с плътен шут в долния десен ъгъл на вратаря Коварж за 1:3.

В 70-ата минута "канарите" се върнаха в мача. Тодор Неделев центрира от корнер, а Радослав Терзиев засече с глава за 2:3.

В добавеното време пловдивчани пропуснаха златен шанс да стигнат до равенството. Тодор Неделев центрира от фаул в наказателното поле на гостите. Топката стигна до Радосла Терзиев, който обаче не успя да нанесе точен удар.

Ботев (Пд): Георги Георгиев, Цветомир Панов (22- Kристиян Димитров), Даниел Златков, Радослав Терзиев, Крум Стоянов, Меледже Омнибес (46- Наско Милев), Серкан Юсеин, Стенио, Тодор Неделев, Иван Стоянов (52- Даниел Кутев), Жоао Паоло.

Черно море: Коварж, Михаил Венков, Пламен Николов, Стефан Станчев, Сукуп, Александър Цветков, Тодор Паланков, Иван Коконов, Бакари (62- Марек Кузма), Уго Секо, Даниел Георгиев (71- Георги Илиев).

Още по темата: общо новини по темата: 10
24.10.2016
22.10.2016
22.10.2016
22.10.2016
21.10.2016
21.10.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ботев е от малкото отбори които играят футбол и дават и на съперника си също да играе футбол. Черно море имат отдавна балансиран отбор и всеки си знае мястото във всеки отделен епизод на играта. Надиграха ни категорично през първото полувреме, постигнаха аванс, който не бе възможно да заличим. Може би ако имахме равностойна замяна на Цецо Панов, мачът щеше да се развие значително по-добре за нас. Нашият отбор е още суров, с много къса резервна пейка, и с дупки в отделните постове при контузия на някой от титулярите. Най-голям ни е дефицитът при бековете на фланга отляво и отдясно! С много силен напън и агресия върнахме два гола и ни се поизтощиха силите. Има още какво да се желае във физическата подготовка. Ако имаха сили нашите още 15 минути да издържат на темпото, което сами наложиха в началото на второто полувреме, може би щяхме да изравним резултата. Нека да не си въобразяваме много, предстои още доста работа в отбора ни.
0
 
 
жълтите цигани много се смяха ама сега се насират от срам.Не се ебавайте много пак ви го казах който се смее последен се смее най-добре
-2
 
 
кремълски ток бие нашите играчи от години в по отговорни мачове последните 2 домакински - мафия с 2 думи - та им нарушава дишането и изглеждат че нямат сили като при головете - има лек като се наперят като кукла барби или Роналдо - така луноходите си стават шампиони а новата стара конбина говеда и свине медалисти...
на 22.10.2016 г.
-1
 
 
Вързаха бюджета до нова година.
+1
 
 
На всички на които този мач им мирише, проблемът им е в носовете. Навират си ги в все в най- нечистоплътните си места.Аз очаквах издънка, ако не в този , то в следващия мач. Не бива да се заблуждаваме, нямаме балансиран отбор.Момчетата играят почти на максимума си.Има колектив и дух в отбора, няма достатъчно класа за да бием наред.Нека слезем на земята и да мислим трезво.Максимумът на тези момчета е влизане в шестицата. Клубът е в криза и аз съм доволен от това , как се справя отбора и треньорското ръководство с нея. Само Ботев!
+2
 
 
Еми...... честито на печелившите
-1
 
 
Поредния цирк в нашия футбол!Много жалко,,че и Ботев стана активен участник в него!3:6,3:4,2:3,бомба в Разград с Дунав!Предлагам вместо да рекламирате приложение за мачове по тв,,да сьздадете приложение за прогнози от феновете за мачовете на пловдивските отбори!
+4
 
 
Разкриха ви и вас за едно полувреме само....Ае замълчете малко.Стига с това тото-мото....то цялото ни първенство е една голяма бутафория май.Нормален човек,не би стъпил на стадиона.
-2
 
 
то отдавна се знае, че "неизвестния благодетел" който раздава премии в отбора от Коматево е ...ЧЕРНОТО ТОТО. ама то не може само с победи да се играе тото...
-1
 
 
абе вие кьорави ли сте? миналата година морето легнаха 2 пъти във варна на жълтите мангасари, сега си връщат. а и парата намаля чувствително, нищо чудно бюджета да се връзва с тото. и кво играха аджисанските роми последните 15 минути днес?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: