ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (18)
Шах с пешката! Мениджърът на Марица изтегли жена си в томбола!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:09 / 23.10.2016Коментари (5)7616
© ВК Марица
Това не е съпругата на Борис Халачев, а друга млада дама, която спечели от томболата при втория опит
Изключително куриозна ситуация се получи по време на срещата реванш от Шампионската лига между Марица (Пловдив) и косовския шампион Дрита (Гниляне), играна в в съботната вечер в Града под тепетата.

Да изгледат историческия мач, в зала Колодрума се бяха събрали доста над 1000 зрители, а, както бе обявено предварително, един от тях, изтеглен чрез томбола, трябваше да получи голяма награда - смартфон. По време на техническото прекъсване в третата част самият мениджър на Марица Борис Халачев се зае с отговорната задача да изтегли номерчето на печелившия.

И за негова огромна изненада обаче, когато той прочете номера по микрофона, на трибуните се изправи не друг, а собствената му съпруга Гергана. Разбира се, Халачев побърза да обяви този избор за невалиден, но, въпреки това, хора от трибуните, които разпознаха половинката му, започнаха шеговито да подвикват "Мафия!" Други пък се пошегуваха, че волейболният мениджър ще си има проблеми, когато се прибере вкъщи, тъй като жена му не си е получила честно спечелената награда.

В крайна сметка Халачев изтегли нов номер и щастливка се оказа друга млада дама (на снимката), която си тръгна от залата доволна не само от категоричната победа на Марица, но и от чудесната нова придобивка.

Подаръци за публиката в залата се предвиждат и за следващите домакински мачове на българските шампионки в европейските клубни турнири, като на дневен ред е двубоят с настоящия световен клубен шампион Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) от втория кръг на Шампионската лига на 1 ноември, отново в зала Колодрума.

Още по темата: общо новини по темата: 162
11.07.2017
09.07.2017
12.06.2017
05.06.2017
24.05.2017
21.05.2017
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ей големи драскачи и спецове сте в тоя сай, ама само дрънкате колкото да не заспите! Томболата беше с отрязъците от билета и кутията беше поставена на входа, като отрязъците се пускаха в нея от контролата, която ги късаше. Никъде в правилата на томболата не беше написано, че някой няма право да участва, това са си някви интерпретации на Макларън, който явно от много мисляне с горната глава почва да си ИЗмисля едновремено правилата на тоболата и реда за настаняване в залата. И преди да се сърдиш, че някои говори за Българите и ги сравнява с животни, първо си изясни фактите и тогава давай определения като "Типично по Български" ! Аман от дебни интрент душици с големи ПРИНЦИПИ!
0
 
 
Runner, хайде да си спестим обидите...не се засягам от такива като тебе...винаги чета внимателно..тук става въпрос за ПРИНЦИП...дори и да е било с номер на седалката - не пускай този номер в урната..много е просто, но както казваш трябва да се мисли..Още повече, че близките хора обикновено сядат в ложи или на предварително определени места, които се знаят... сега ако ми поясниш малко за "простото животно" ще ти бъда благодарен ! Успех ти желая и мисли с ГОРНАТА глава преди да пишеш обидни постове..
0
 
 
Доказано, че са си на късмет двамата :) Много романтично даже се е получило и не, не става въпрос за смартфона, и не, няма да има проблеми вкъщи ;)
0
 
 
Еййй, тва българина е много просто животно - добре, да приемем, че не можеш да мислиш, ама и да четеш ли не можеш?! Написано е - "номерчето"! Най-вероятно става въпрос за номерата на седалките, на които седи публиката...
+1
 
 
Типично за България. Често се случва по томболи...ами като жена ти няма право на награда защо пуска листче с името си ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица на полуфинал, шампионската титла е все по-близо
Медали за всички, много усмивки и емоции в мемориалния турнир "Николай Диманов"
Походът на Марица към 10-а поредна шампионска титла започва от морето
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: