ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Близки на Николай: Мейзер има съучастник в убийството!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 25.10.2016Коментари (0)4483
©
"Категорично не изключваме втори човек да е помогнал на Анита Мейзер да се отърве от Ники. Водим собствено разследване, тъй като смятаме, че престъплението е извършено с користен мотив." Това коментираха пред "България Днес" близки на удушения със свински опашки културист Николай Димов. Той е мъж на скандалната брюнетка Анита Мейзер, която е обвинена за убийството му. 

Според прокуратурата силиконката е причинила смърт по непредпазливост. Тя е в ареста от началото на скандала, а разследването е удължено с два месеца.

"Поискали сме нови процесуално-следствени действия. Поискали сме съдебномедицинската експертиза да установи има ли травма по тялото на Николай, която да е причинена непосредствено преди смъртта му. Смятаме, че той е ударен и зашеметен, за да бъде приведен в състояние на безпомощност", категорични са адвокатите, които ще представляват опечаленото семейство. 

По случая се води и частно разследване, което е установило твърде драстични разминавания във версиите на Анита Мейзер. Разпитите на обвинената се разминават, като тя първоначално твърди, че други хора са убили Николай. В друг разпит подчертава, че не е била в апартамента, когато е настъпила смъртта, а до магазина за цигари. 

"Съпоставяйки данните от следствения експеримент, както и други свидетелски показания и данни по случая, разследването на прокуратурата върви твърде неестествено и се надяваме в рамките на удължения срок да се достигне до адекватни заключения", критикуват работата на ченгетата близките на Ники.

Според тях мотивът за убийството на Ники не е ревност. Те са категорични, че в дъното на случая е финансова облага. Веднага след инцидента сестрата на културиста Милена Димова разкри, че брат й е бил изнудван от Анита. 

Двамата не били заедно от три години, тъй като Мейзер инсценирала отвличането си и се опитала да натопи Димов. Въпреки това за пред обществото двамата го играли, че са заедно, защото Мейзер рекетирала Николай. Милена Димова е категорична, че брат й е убит умишлено.

"Ники нямаше зелена карта и не можеше да работи легално в Лас Вегас. Шанс за законен престой му даваше единствено бракът с Анита. След като отношенията им охладняха, тя постоянно го плашеше, че ще се разведе с него, а той работеше на това основание", допълни след инцидента сестрата на удушения културист.

Освен заплахите Мейзер директно си искала пари, за да запази фиктивния брак.

"Нямаше друг начин и платихме", лаконична е сестрата на Димов.

Тя отказва да посочи колко пъти е даван рекетът и каква е сумата, прибрана от Мейзер. По неофициална информация става дума за десетки хиляди долари.

Изнудването съвпада по време с финансовите проблеми, налегнали самопровъзгласилата се за звезда дърта силиконка. Заради големи дългове нейното имущество в САЩ е запорирано. Запознати твърдят, че Мейзер успява да се откупи именно благодарение на парите на Ники.

Докато тече сагата с прословутите експертизи, трупът на Николай Димов все още е в моргата. Той не е погребан, тъй като експертите продължават да търсят други травми по тялото му, свързани с инцидента. 

Екипът с експерти, които изготвят съдебномедицинската експертиза, е работил и по случая с убийството на сестрите Росица и Христина Белнейски.

Към момента е готова само химическата експертиза, която доказва, че Ники не е бил упоен, както и аутопсичният протокол, установил, че културистът е издъхнал от загърляне. Очакват се резултатите и от психиатричната експертиза на Анита Мейзер.


Още по темата: общо новини по темата: 124
08.09.2022 »
14.08.2020 »
14.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: