ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гол на Жоао в 13-ата секунда не стигна за победа на Ботев над Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:21 / 30.10.2016Коментари (19)10730
Жоао Паоло изригна с гол в 13-ата секунда
Ботев и Левски завършиха 1:1 в мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата на "канарчетата" в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мълниеносен гол на Жоао Паоло още в 13-ата секунда даде началото на двубоя, а Роман Прохазка (38) бе точен за сините.

По тоцзи начин жълто-черните имат вече актив от 18 точки, който ги остави на 6-о място във временното класиране.

Още след началния удар в мача Тодор Неделев хвърли дълъг пас към Жоао Паоло по левия фланг. Бразилецът надбяга Сашо Александров и прехвърли технично с левия крак излезлия напред вратар Боян Йоргачевич за 1:0.

Четвърт час по-късно Франсис Нар центрира към точката на дузпата, където Адениджи беше оставен сам и стреля директно от воле. Топката обаче рикошира в гредата и излезе в аут.

В 24-ата минута Левски пропусна още една добра ситуация за гол! Нар центрира в пеналта, където Даниел Златков не успя да избие добре. Де Ноойер овладя пред дъгата и комбинира с Аниете, който шутира от близо в аут.

Така се снтигна до 38-ата минута, когато Роман Прохазка изравни за Левски. Това стана след центриране от корнер, при което Краев стреля опасно, но вратарят на Ботев Георги Георгиев изби акробатично. Прохазка обаче направи добавка з глава за 1:1.

Десетина минути след почивката голмайсторът Жоао Паоло бе изведен от Серкан Юсеин и шутира от около 25 метра, но високо в аут.

В 63-ата минута "канарите" пропуснаха най-доброто си положение. Атаката тръгна от Меледже, който пусна пас към Иван Стоянов. Опитният халф веднага изведе Тодор Неделев съвсем сам срещу вратаря на Левски, но капитанът на Ботев си поведе дълго топката и Йоргачевич парира удара му.

В 66-ата минута мачът бе спрян за около две минути, тъй като феновете на Ботев пуснаха мощна димка пред централната трибуна и се образува димна завеса.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Радослав Терзиев, Даниел Златков, Стенио, Крум Стоянов, Серкан Юсеин, Яя Меледжое, Тодор Неделев (89- Наско Милев), Иван Стоянов (82- Даниел Кутев), Жоао Паоло, Омар Косоко (90+3- Кристиян Димитров).



Още по темата: общо новини по темата: 9
02.11.2016
01.11.2016
30.10.2016
30.10.2016
30.10.2016
30.10.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Това момченце-съдията беше сънувало сини сънища преди мача!Изрод!Спести им чисти три гонения!
+5
 
 
Най хубавото е че с всеки мач отбора израства.Показваме самочувствие,тактическо израстване,свой собствен стил на игра.Играем футбол който винаги е бил на почит в нашия клуб.Вече имаме и лидери заради които си струва да отидеш на стадиона.Притеснителното е че на резервната скамейка няма равностойни смени.Двете КК/Киров Кочев/ показаха че могат перфектно да се справят с тази ситуация,но наистина трябва да решат този проблем възможно най скоро защото предстоят много мачове.
+8
 
 
изтървахте смешните говеда.
+3
 
 
Факт е, че дойдоха със съдиите си. Факт е, че ни достигна спортно щастие да си реализираме поне още едно положение. Но от друга страна съм доволен от отборния дух на момчетата. С такива мачове отборът израства още повече! Убеден съм, че с тези треньори през зимната пауза ще се подсили отборът и ще станем наистина фактор в първенството! Още по-добра физическа подготовка е нужна!
+7
 
 
Спокойно можехме да ударим рогатия добитък, но и така бива. С Костов начело и толкова нямаше да постигнем.
+8
 
 
Можехме и да спечелим мача, ако имаха повече въздух. Тошко, Стоянов и Косоко едва ходеха накрая. Не си и повярваха. Много грешни пасове, топката се изритваше вместо да се разиграе. Лефски - слаби. При един натиск щяхме да ги пречупим. Ако един от Бризола или Балтанов беше на терена, ги биехме.
+6
 
 
Доволен съм от отбора!Не ни достигна спортен шанс,за да победим.Драскача,който е отразил мача,да бе написал и нещо за престъпното съдийство в ущърб на Ботев!Всички знаем на кой сте фенове,но не трябва на манипулирате аудиторията!Само Ботев!
на 30.10.2016 г.
+10
 
 
Жълтури,съжалявам,че ги изтървахте.Гледах мача до 30 мин. и истината е,че много ми харесахте- скорост, физическа мощ и смислена игра. Банана трябваше да получи директен червен картон за удар с ръка,но така е като си идват със съдиите.Дано да се срещнем на финала за купата ,а пък там кой каквото си пожелае.
+11
 
 
Според мен стана интересен мач,който можеше и да се спечели от "Ботев"Хубавото е,че има вече и футболисти,заради които си заслужава да се ходи на мачове.
+9
 
 
Докато така наречените "грандове" си идват със съдиите все ще е така!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: