ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ексклузивно: Пациентка разкри бруталната истина за манипулациите на "Господари на ефира"
Автор: Мариана Панчева 11:05 / 08.11.2016Коментари (44)65999
Plovdiv24.bg получи собственоръчно написани и подписани признания на пациентката със "скритото лице", показана по "Господари на ефира". 

"Уважаеми Plovdiv24.bg, обръщаме се към вас като коректна и почтена медия!!!

Представяме ви документ, собственоръчно написан и входиран в КОЦ Пловдив от пациентакта със "скритото лице", която показаха в "Господари на Ефира". Направете този документ обществено достояние! Безобразие е една медия да се гаври по този начин с лекари! 

Документът е входиран с номер 1971 от 25.10.16 и оригиналът може да бъде открит в деловодството на КОЦ Пловдив.

В този документ пациентката разкрива бруталната истина относно манипулациите на "Господари на ефира" и "манипулативното тълкуване на медицински данни" от предаването.

Текстът е написан ръкописно и неграмотно, затова представяме резюме. Ето какво е написала пациентката:

През 2015 година в Гърция й откриват бучка в гърдата. След мамографски изследвания лекарите в Гърция препоръчват оперативно лечение. Пациентката се завръща в България и е насочена в КОЦ Пловдив. Извършена е биопсия и е направена операция. 

Според пациентаката бучката е обхванала цялата гърда, растяла е ежедневно и е изпитвала болка. След 3 месеца пациентката постъпва за нова операция поради наличието на нови бучки, този път доброкачествени.

Пациентката описва, че преди около 6 месеца й се обаждат хора, легитимирали се като юристи. Те поискали от нея да им предостави цялата информация, отнасяща се до операцията, за да изпратят документите за второ мнение. Тя първоначално отказва, но споделя за извънреден натиск от страна на "юристите". 

След многократни телефонни разговори се срещат на гарата в Пловдив. Дават й 50 лева и започват да упражняват натиск върху пациентката да съди доктора, който е извършил операцията. 

Жената отказва, защото споделя, че преди операцията цялата гърда е била в бучки. Започнали да я безпокоят и журналисти от "Нова телевизия", които тя не е търсила! Искали да я снимат. В края на писмото си пациентката споделя, че иска всичко това да престане, да не притесняват лекаря, благодарение на който живее нов живот и че синът й е болен и иска да бъде лекуван в същото лечебно заведение, защото е изключително доволна от докторите. 

Към настоящия момент синът на пациентката е опериран успешно и изписан от КОЦ Пловдив миналата седмица."


Още по темата: общо новини по темата: 194
27.01.2023 »
08.11.2022 »
01.11.2022 »
14.10.2022 »
27.09.2022 »
27.09.2022 »
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Гьобелсова пропаганда платена от конкуренцията!!!Съсипват най-читавите лекари,които отказаха да отидат в тези конкурентни болници ,въпреки пъти по-доброто заплащане,а младите прогонват!Жалко ,болница с десетилетен опит ще я унищожат.
+1
 
 
Проблемът на нас, българите, е, че сме много неблагодарни като народ и комунизмът ни е взел почти всичко човешко - смятаме, че винаги някой ни е длъжен с нещо, особено лекарите. А да погледнем на нещата така: хубаво, лекарите са пълни некадърници, мошеници и убийци - а какво би бил животът ви без тях? Защо отивате доброволно да ви лекуват? Няма смисъл сами да си съкращавате живота по този начин. И още - да, лекарите не са безгрешни, много от тях са цинични, алчни, безжалостни. Но нима вие или ние сме ангели небесни? Кой от нас или вас е съвършен и не допуска грешки? От постовете тук оставам с впечатлението, че ако не са лекарите всички ще живеем поне по 100 години. Слезте малко на земята и се поинтересувайте колко е била средната продължителност на живота преди 100 години. 45-50 години. Повечето са си заминавали около тази възраст. Докато сме черно, неблагодарно и негативно мислещо племе, нищо хубаво не ни чака.
+1
 
 
Докато се страхуваме да застанем с името и лицето си и се отмятаме от това което сме казали с лека ръка ще се отнасят с нас като с добитък!!! ИзляЗла говорила сега манипулирали я били.....Защо се е подложила на манипулациите а!? За 50 лева!?
+6
 
 
Rayna Knyaginya..... имаш правото да защитаваш лекарите, понеже са ти помогнали, както и други хора имат правото да ги плюят, понеже са се изгаврли с тях. Пасмина има дори сред образовани хора като тях. Но, за това писмо никой не може да ме убеди, че е истинско. Писмо написано от циганин и доброволно входирано в КОЦ без да получи нещо в замяна.....?!? Никога! Тези хора са всичко друго, но не и благородни! Те смятат, че всички останали им дължат по нещо, колкото и да получават, а не обратното! Ако не си съгласна няма да е зле да разшириш познаствата си в тези среди.
0
 
 
Атанасов, неподготвен сте вие. Документите са официално написаи пред комисия по одит от Министерството на здравеопазването. Включени са в доклада им за съответния одит. Оригиналът е заведен в деловодството на диспансера. Вижте до какви хора опират нова телевизия за да покачват рейтинги и да изпълняват мръсни поръчки на пловдивски частни болници, които са без пациенти.
+5
 
 
Всеобща тайна е , правят се операции за леко счупване и слагат пирони и пластини, масово се слагат лещи на очите, масово сменяне на стави, лоши лаборатории, обикалят се по две, три, защото хората нямат доверие на изследванията, елементарни операции се усложняват за източване на здравната каса. Не може на операционната маса да решат да ти режат цялата гърда. Такива неща трябва да се решава от комисия. Хората изпитват страх от лекарите и ходене в болница. Отиваш с болки в корема, слагат ти веднага някаква безнадежна диагноза, изкарват ти акъла и после си благодарен, че минаваш с няколко стотин лева скенер и т. н.....Лоша система, лош морал, безсърдечни лекари....., бедни пациенти.....
+7
 
 
Да не бъркаме все пак случаите,когато онко болни са се излекували със случаите ,в които премахват здрави органи.Хора,има разлика.Опомнете се.Никой не плюе лекарите.спасили толкова животи.Плюя тези,които са касапи,ламтящи за пари,осакатяващи човешки тела,без сериозни диагнози!!!
+1
 
 
.....*Никой няма право безнаказано да хвърля кал!" ......WTF :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Електротранспорт в Пловдив?
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: