ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нови разкрития във връзка с атаката срещу Онкодиспансера в Пловдив
Автор: Мариана Панчева 16:03 / 08.11.2016Коментари (15)42896
"В това предаване, познато с безумния си кикот и платени медийни услуги, продължават атаката и оплюването на достойни български медици. Добре ли сте, опетнихте достойни лекари. И няма кой да ни защити освен ние самите." Това заяви д-р Евгений Динев от КОЦ - Пловдив по повод тежките обвинения за ненужни операции и сгрешени диагнози на пациенти, предаде репортер на Plovdiv24.bg

За да защити доброто си име, целият персонал на Комплексния онкологичен център днес се събра на протест. И получи пълната подкрепа на своите пациенти!

"Вие няма от какво да се страхувате", обърна се към болните д-р Динев. Пред всички той не скри и впечатленията си от срещата с екипа на "Господари на ефира". 

"С просташка арогантност едно момче, което може би бе на психостимуланти, се нахвърли върху колегите с просташки нападки, без да знае за какво става въпрос." 

А ето и как стоят нещата с анонимната жена - пациентка на КОЦ, и нейния случай: 

"Дойде една женица, която разказа как, разполагайки с вътрешноболнична информация и личните й данни, при нея отиват едни хора, представили се за адвокати и казват: "Да знаеш какво са ти направили." 

Пациентката обаче отказала да участва, защото била доволна от лечебното заведение. "Адвокатите" я търсят дълго време и тя се съгласила. Срещнала се с тях на гарата, дали й пари... После се включили и от предаването с увещанието, че ще скрият лицето й, за да не се притеснява. 

"Все едно ние сме мафия и утре ще й пратим бухалки. Това е една обикновена женица, не много образована. Не я съдя", сподели докторът. 

Когато обаче се почувствала притисната, тя отишла при ръководството на Диспансера, разказала всичко и споделила, че иска "това да спре". После написала собственоръчно цялата история и се подписала. 

На протеста още веднъж станаха ясни няколко неща - Онкодиспансерът е в изключително добро финансово състояние, бележи 5% ръст от приходи в сравнение с миналата година, в него се лекуват хора от абсолютно цяла България, всички операции се извършват съвършено точно с отлично познание на онкологичната доктрина, а резултатите са отлични - няма нито един починал пациент или с отклонения след манипулациите. Самите пациенти се обърнаха към личната и професионална съвест на журналистите, раздухали цялата тази истерия и дори поискаха съд за тях. 

Хирургът Ваня Балева пък изтъкна, че е изключително грозно и гнусно да се петни името на лечебното заведение. "Нашите дядовци са участвали в спасяването на българските евреи и е отвратително да ни наричат последователи на Менгеле", сподели тях и се обърна към колегите си с думите: "Гордея се, че работя с най-фантастичните лекари на света, с най-прекрасните медицински сестри и санитари. Отделенията, за които става дума са най-добрите в България, едни от най-добрите в Европа." 
 




Още по темата: общо новини по темата: 194
27.01.2023 »
08.11.2022 »
01.11.2022 »
14.10.2022 »
27.09.2022 »
27.09.2022 »
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наблюдавам отдавна развитието и репортажите на Господари на Ефира от професионална гледна точка като адвокат и професионалист.Това предаване първо има за цел да смеже човешката личност а не да я издигне.Това предаване злоумишлено,клеветнически и набедително прави всичките си репортажи,защтото е платено и изпълнява поръчки освен другите куп глупости които излъчва.Ясно е видно че то умишлено и целенасочено се занимава с лекарите в България.Вижда се че не случайно точно сега след като се прави тази лъжовна и несъществуваща реформа в здравеопазването те постоянно излизат с такива репортажи.Защо не коментират наприемр далаверата на Москов с ваксините и разследването на Валя Ахчиева в предаването и "Открито".Тази явна кражба.Защото има политическа цензура в Бъгария,защтото предаването е платено и изпълнява поръчки.Зщо не отидат господари на Ефира при Бойко Борисов например да го критикуват и да му се подиграват,защо не отидат и не намерят обирджиите на КТБ банка и не им се подиграят.....Това предаване скоро ще бъде свалено от ефир.Срещу него има множество жалби в прокуратурата и съдебни дела ,както наказателни така и граждански и гогато ГЕРБ здаде власта те ще отговарят за това което са извършили.
+1
 
 
Познавам д-р Балева от студентка: още от тогава си личеше нейната сила и обич към медицината!!!! За това и стана ПРЕКРАСЕН лекар!!! Това го казвам вече като нейна пациентка!!!! Вземете камера и проследете един работен ден на прекрасните хирурзи д-р Иванов, д-р Тулев, д-р Славов, анестезиолога д-р Динев, на ст.мед.с-ра Баткова, на санитарката Кармен и на всички членове от персонала на КОЦ - Пловдив!!!! Проследете САМО ЕДИН техен ден!!!! Едва ли ще издържите напрежението и болката на вперените в тях очакващи здраве очи!!!!! Недостойно е да петните труда на тези хора!!! Това е много мерзко!!!!!
-3
 
 
Айде, айде... да не ми се правят на големите жертви. Толкова хора осакатиха, щото въобще не им пука за пациентите. Гледат да си натъпчат джоба. Цъфнаха им лакомите задници пред цялата държава и сега реват на умряло! А на тези, които така пламенно ги защитават им пожелавам да ги лекуват такъв тип лекари :)
+3
 
 
Д-р Балева, обичам тази жена!Голяма душа, голямо сърце! Не съм срещала по - всеотдаен човек от нея в живота си!Не прием някой да плюе по тези хора!Те страдат с болката на пациентите! Не заслужават!
+3
 
 
Пожелавам на целият персонал да са живи и здрави!!!А за плюнковците да има възмездие!!!
+1
 
 
Проблемът на нас, българите, е, че сме много неблагодарни като народ и комунизмът ни е взел почти всичко човешко - смятаме, че винаги някой ни е длъжен с нещо, особено лекарите. А да погледнем на нещата така: хубаво, лекарите са пълни некадърници, мошеници и убийци - а какво би бил животът ви без тях? Защо отивате доброволно да ви лекуват? Няма смисъл сами да си съкращавате живота по този начин. И още - да, лекарите не са безгрешни, много от тях са цинични, алчни, безжалостни. Но нима вие или ние сме ангели небесни? Кой от нас или вас е съвършен и не допуска грешки? От постовете тук оставам с впечатлението, че ако не са лекарите всички ще живеем поне по 100 години. Слезте малко на земята и се поинтересувайте колко е била средната продължителност на живота преди 100 години. 45-50 години. Повечето са си заминавали около тази възраст. Докато сме черно, неблагодарно и негативно мислещо племе, нищо хубаво не ни чака. И още нещо, братя българи. Грижете се за себе си и за здравето си през целия живот. Не цял живот да ядеш, пиеш и пушиш като за последно - и после да чакаш някой да те оправи. Интересувайте се и от алтернативни методи, доказали успеваемостта си с векове. Някои билки са по-евтини и ефективни, гладолечението също. Просто бъдете господари на живота си, а не мрънкала. Медицината не е съвършена, тя допуска грешки, но без нея ще е далеч по-зле.
0
 
 
По конкретния случай няма как да взема страна, но стремежът на лекарите да се правят на по католици от папата просто не им приляга. Най-малкото защото почти всеки от нас се е сблъсквал с некомпетентност и комерсия. Как моите три престоя в болнично заведения от по два дена всеки се превръщат в три х 14 дена?! Аз съм за бой. Трябваше да искам финансова компенсация. Все пак съм им "подарил" 3х12 дни, за които те със сигурност ще получат няколко хиляди лева. И така са много българи. Къде отиват тия милиони е ясно: за луксозни имоти, луксозни стоки и скъпоструващо оборудване, с което да докарат още стократно повече доходи. Да, верятно някъде в тая страна има все още доктори, които си държат на професията и не бъркат в кацата с меда (НЗОК), но колко ли са и къде най-вече. Простите джипки се изхитриха да правят далавери за три лева на калпак на месец, та тия ли, дето имат на разположение милиони по знайни и незнайни пътеки. А че "Господари на ефира" беше най-жалкото предаване, което можеше да отиде там - това е факт. Принципно с такива случаи трябва да играе прокуратурата, но тя е купена. Остават медиите тогава...
-1
 
 
Опа, опа...личен случай на объркана хистология заради която щяха да цапцаросат простата на човека. Хубаво , че семейството е доктори та отиде другаде с хистологията да се разбере грешката. Сега щяха да са си гушнали пътеката и човека щеше да се напикава постоянно. Хиляди са като тях не десетки, просто хората не го знаят защото нямат никаква обща медицинска култура.
+4
 
 
Гьобелсова пропаганда платена от конкуренцията!!!Съсипват най-читавите лекари,които отказаха да отидат в тези конкурентни болници ,въпреки пъти по-доброто заплащане,а младите прогонват!Жалко ,болница с десетилетен опит ще я унищожат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Удвояват околовръстното на Пловдив
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ВК Марица, сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: