ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Скандални разкрития от зловещата нощ, в която мъжът на Мейзер издъхна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 24.11.2016Коментари (2)12932
© Plovdiv24.bg
Скандалната Анита Мейзър е опитала да потули веществени доказателства след инцидента със съпруга й Николай. Обвинената за убийството на мъжа си е изхвърляла улики от дома си в района на кооперацията си във фаталната нощ, когато е издъхнал стокилограмовият културист, пише "България Днес".

Мейзър лично е показала на ченгетата къде е изхвърлила уликите. Това се случило по време на следствения експеримент, проведен в присъствието на адвокатите й, поемни лица и технически екип в дома й и в района на кооперацията, където силиконката се разхождала във фаталната нощ.

Анита Мейзър е в ареста от 15 август, когато полицията я закопча по обвинение в непредумишлено убийство, причинено вследствие на нанесена средна телесна повреда. Във фаталната нощ Николай е бил вързан със свински опашки през врата, ръцете и краката. Вследствие е умрял от загърляне - удушаване.

Според Анита Мейзър той бил вързан по собствено желание, за да демонстрира как може да разкъса свинските опашки със сила и мускули. Ченгетата работят и по втора версия - че едрият културист в разцвета на силите си е умрял при нелепа сексуална игра на роб и строга господарка.

Близките на Ники са категорични, че разследването върви в неправилна посока и нито една от тези две версии не е сериозна. Затова и семейството на загиналия е подело частно разследване, което е стигнало до фрапиращи детайли. В нощта след смъртта на Николай Анита не се обадила веднага нито в полицията, нито в Спешна помощ. 

Тя излязла от дома си видимо спокойна и е отишла до денонощния магазин, за да си купи цигари и да пазарува. Там разговаряла спокойно с продавача. Служителят е дал показания както пред ченгетата, така и за паралелното разследване на близките.

"Не само че не е казала какво се случва в дома й. Тя е изграждала свое алиби за фаталната нощ. Показала се е пред камерите умишлено и е подела разговора, за да има свидетели, че не е била в апартамента, когато е умрял мъжът й", категорични са детективите.

Не е ясно дали Анита се е отървала от уликите по пътя от дома си до магазина или обратно. Предполага се, че тя може да е излязла и втори път след смъртта на Ники - специално за да изхвърли доказателствата. Това ще стане ясно в съдебната зала, категорични са поверениците на почерненото семейство на културиста.

"Цялостното й поведение в тези фатални за Николай минути навежда на мисълта, че нещо в плановете на Анита се е объркало. Защо иначе се е опитвала да покрива следи и не се е обадила в полицията", аргументират се частните разследващи, наети от семейството. 

Те са категорични, че Анита е имала користна цел да ликвидира мъжа си. Нещо повече - те смятат, че тя е имала съучастник, и са убедени, че в апартамента има следи от трети човек.

Цялата мистерия трябва да бъде разбулена с обявяването на резултатите от съдебно-медицинската експертиза, която е най-важна. От нея ще стане ясно в колко часа е умрял Ники, а това ще навърже пъзела около среднощните разходки на силиконката в квартала.

"Свинските опашки са се врязали на 4 см дълбочина в шията му. Няма как съпругата му да не е забелязала, че той се задушава и умира, и да е решила да глътне чист въздух. Звучи безумно и несериозно", коментираха източници от полицията, запознати с експертизата. 

По думите им, патоанатомите са търсили и травма по главата на Николай, нанесена с твърд предмет. Това се наложило поради версията, че той може да е доведен до безсъзнание и вързан след това, предвид факта, че докато е в съзнание, Анита няма как да се справи с него.

"Неадекватното поведение на Мейзър е съмнително. Ако пред очите ви умре човек, е логично да повикате Спешна помощ и полиция на секундата, а не да излезете усмихната на шопинг", коментираха близки на жертвата.

Близките на Николай твърдят, че в съдебната залата ще стане ясен и мотивът, който Анита е имала, за да се отърве от съпруга си. По непотвърдена информация става дума не само за пари, но и за болезнена ревност от страна на силиконката.

На два пъти Анита Мейзър е предложила пари на полицаи във фаталната нощ. Първия път това се случило в телефонно обаждане. Мейзър поискала да плати на ченгетата да не съобщават за случая в медиите. Малко по-късно един от разпитващите я за смъртта на мъжа й полицай подава втори сигнал срещу нея. 

По думите на служителя на реда 52-годишната сексбомба го офертирла с 30 бона, ако случаят бъде покрит. Заради втория си опит да възпрепятства правосъдието прокуратурата й повдигна обвинение за подкуп, което се наказва със затвор до 10 години и глоба до 15 бона.



Още по темата: общо новини по темата: 124
08.09.2022 »
14.08.2020 »
14.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 24.11.2016 г.
+4
 
 
От август до ноември чакаме експертизи. Това вършене на работа ли е или чакане на "кой ще предложи по-голям подкуп"?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: