ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отново загуби, черната серия продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 30.11.2016Коментари (52)12087
© Plovdiv24.bg
Ботев загуби от Славия с 2:3 в мач от 16-ия кръг на Първа лига, който се игра на националния стадион "Васил Левски" в София. Иван Стоянов бе точен за жълто-черните от дузпа в 22-ата минута, но след това домакините стигнаха до обрат след попадения на Сердер Сердеров (33), Валери Домовчийски (64) и Борислав Балджийски (80). Към края Тодор Неделев вкара още едно попадение за пловдивчани.

По този начин "канарчетата" продължиха с пропадането си в шампионата и вече 6 поредни мача са без победа. Тимът на Николай Киров - Белия остана с актив от 18 точки. 

Първото положение в мача бе пред вратата на Славия в 5-ата минута. Тодор Неделев центрира от корнер в наказателното поле, където Стенио засече с глава, но над напречната греда.

В 13-ата минута дойде ред на Славия. След самостоятелен рейд Димитров стигна до границата на наказателното поле и почти фронтално срещу вратата стреля опасно, но вратарят на Ботев Георги Георгиев се разтегна и спаси.

В 16-ата минута Серкан Юсеин опита бомбен шут, който бе избит от Марио Кирев, но въпреки това главният съдия Ивайло Стоянов - Сватбата не даде корнер.

Така се стигна до 22-ата минута, когато Ботев откри резултата чрез дузпа. Тя бе отсъдена за препъване на Жоао Паоло от вратаря Марио Кирев. Точен от бялата точка бе Иван Стоянов за 0:1

Само две минути по-късно Жоао Паоло можеше да удвои резултата. Той премина през трима защитници в бяло и стреля диагонално към вратата на Кирев, а топка почти облиза страничната греда.

В 27-ата минута Тодор Неделев центрира от ъглов удар към Косоко, който с ефектна задна ножица прати кълбото встрани от вратата.

Славия изравни в 33-ата минута чрез Сердер Сердеров. Той бе оставен непокрит в наказателното поле след едно разбъркване и с диагонален шут прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Георги Георгиев за 1:1.

Пет минути преди почивката и късметът помогна на Ботев. Георги Йомов отправи силен удар от 12-13 метра, при който топката рикошира в левия страничен стълб.

Малко след началото на второто полувреме след корнер на Иван Стоянов топката бе изчистена и попадна в Кикарин. Левият бек на Ботев пробва мигновен удар към вратата, но неточно в аут.

В 64-ата минута Славия стигна до пълен обрат в мача чрез бившия футболист на Ботев Валери Домовчийски. Нападателят изненада вратаря Георги Георгиев с плътен диагонален удар с левия крак за 2:1.

В 77-ата минута Славия окончателно реши мача с трети гол. Той бе дело на резервата Борислав Балджийски, който от границата на наказателното поле и след рикошет в крака на Стенио прати топката в мрежата на Георги Георгиев за 3:1.

Четири минути преди края Тодор Неделев върна Ботев в мача. След заучена комбинация капитанът бе изведен от Иван Стоянов и с левия крак прати топката под плонжа на Кирев за 3:2. За нещо повече от почетна загуба обаче нямаше достатъчно време.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Цветомир Панов, Даниел Златков, Стенио, Милен Кикарин, Серкан Юсеин, Яя Меледже (81- Даниел Кутев), Тодор Неделев, Иван Стоянов, Омар Косоко (84- Наско Милев), Жоао Паоло (84- Крум Стоянов).



Още по темата: общо новини по темата: 6
30.11.2016
30.11.2016
30.11.2016
29.11.2016
28.11.2016
28.11.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Най-слабият отбор в А група сме и няма да се изненадам ако изпаднем.Последният Монтана ни разби,Пирин вчера бият Дунав с 4:1,Локо Горна водеха като гости целия мач на силния домакин Черно море, единствено Нефтофимик са на нашата гара, но там има много бивши футболисти на ЦСКА и може пролетта да се оправят. Ние сме на самотек, бием падаме няма ръководство, няма треньори няма нищо. Да сте чули Палийски от 2 месеца? Пак ще дойде коледния банкет и там пред избрани "фенове" и разни божовци ще обещаваме светло бъдеще и купища спонсори от Ветко Арабаджиев до собственика на "Победа" Бургас, а накрая едно голямо нищо. Има ли пилот в самолета? За какво се плащат по 3-5 000 лв. на тези бездарници? Този вратар от гората ли го хванаха, Серкан колко време ще го чакат? Крум Стоянов,Киркарин какво правят в този отбор, Дани Златков само на татуировки го докарва.Иван Стоянов събира точки за пенсия, Косоко се спъва в топката.....
+5
 
 
Никаква защита, смешна халфова линия, и останаха само Тошко и Жоао. Вратарчето е трагично, откъдето и да го погледнеш. От 30 вкарани гола само в 12 се е опитал да ги спаси. На останалите 18 дори не е реагирал. За треньора с прякор Белия не е нужно да се казва нищо. Казвано е с години за некадърността му и за интригантските му качества, но той винаги си е в Ботев. Президентът- лъжец с червените бузки отново се е покрил вместо да вземе отношение и мерки по затъването на отбора. За "Колежа" не ми се пише. Много лъжи и обещания, няма смисъл да .....
-5
 
 
Концесията е прекратена,май няма да има догодина за някой отбор.....
-2
 
 
Тоя вашия вратар да не членува в някоя ислямска групировка.С тая брада и тая ушанка прилича на някав салафитски бежанец
-2
 
 
от средата на 80-те се знае - НЕ БИЛИ КАНАРИТЕ ,А БИЛИ ЛАЙНАРИТЕ
0
 
 
от следващия мач работеща система в защита в 2 линии . средна с 5ма и втората с 2ма +вратар стига с това неизчерпаемо изкуство да е слаба и не рационална...
-4
 
 
Тия милиони жълти фиенове къде бяха днес. Защо имаше само 6 (шест )селянина
на 30.11.2016 г.
+1
 
 
Трябва да се оправи защитата. Стига сте мрънкали,никакви фенове не сте! Ако можем да задържим за повече време халфовете и нападателите пък ако щете и вратарите макар че не са много стока и си оправим защитата,отбора ще е доста приличен а като се има в предвид че е събран за без пари направо ще е идеален. С това гонене на целия отбор на всеки 5 месеца нищо добро не сме видели но продължаваме да го правим вече 20 години. Докога ще продължава това безумие незнам! Като не става Киров за нищо,защо тогава не си стояхме на дирниците и да приемем Митов и Чандъров който ни викаше лумпени и накрая ще се окаже с право!!!
+7
 
 
Станахме отбора с най-много вкарани голове!Защита -вън от отбора!Монтана са с по малко вкарани гола ве
-2
 
 
След като Бирой върна жеста на ботев от края на предишното първенство, когато жълтите им се нагъзиха, за да се класират за лига Европа, полека лека превъзбудата отшумя и всичко си дойде на мястото. Тъй като коматевци са големи специалисти в разгадаването на черно тото, естествено ако става дума за други отбори, само ще отбележа един факт: развоя и на двата мача между ботев и Славия беше абсолютно идентичен: гостът повежда, домакинът обръща до 3:1, финално усилие на гостите за да фиксират крайния резултат 3:2. Дузпа и в двата мача. Естествено всички други отбори, с изключение на ботев и Славия участват в нагласени мачове, но "съвпадението" е поразително.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: